Milan i Roma gubią punkty ;)
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nigdy nie należy skreślać mistrza Włoch. :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Milan sie w pewnym sensie schańbił, a Roma to już nie mówie.Totti był taki mądry jak pokazywał na palcach IV :!: :!: :!: :!:
A tu nagle remis z najsłabszym zespołem Włoch.
Jardel powinienen na palcacg pokazywać 0. :!: :!: :!: :!: :!:
Milan sie w pewnym sensie schańbił, a Roma to już nie mówie.Totti był taki mądry jak pokazywał na palcach IV :!: :!: :!: :!:
A tu nagle remis z najsłabszym zespołem Włoch.
Jardel powinienen na palcacg pokazywać 0. :!: :!: :!: :!: :!:
- kouba
- Qualità Juventino
może i sie schańbył, ale w takim razie My w 14. kolejce też sie schańbiliśmyWicior pisze:Milan sie w pewnym sensie schańbił.
My wygralismy w 6. kolejce z Anconą na wyjeżdzie tylko 3-2. Ale chwała za to, że były 3 pkt.Wicior pisze: a Roma to już nie mówie

Wychodzi na to, że z każdym rywalem jest cieżko :? Z Regginą na pewno też :?
- MoreLL_FTL
- Juventino
Dla mnie BOMBA!
Hehehe dobrze dla nas, dzisiaj trza wygrać i byle wysoko! Juve wraca na szczyt tabeli... tak ma być! Pozdrawiam!

- Wojtom
- Juventino
:lol: :lol:
8) 8)
SUUUUUUPER !!! Milan remis , Roma remis , Inter przegrał i bedzie chciał sie odbić za tydzien a za tydzien akurat gra z Milanem
mi znowu Milan moze punkty stracic!!!! jak Juventus wygra to bedzie znakomicie !!! FORZA JUVE !!! 8) i takim sposobem przez nastepne kolejki gdzie Milan i Roma beda miały trudne mecze - Juventus sobie nadrobi i wyjdzie na róano z innymi !!!
oby tak dalej mian i roma !! 8)

SUUUUUUPER !!! Milan remis , Roma remis , Inter przegrał i bedzie chciał sie odbić za tydzien a za tydzien akurat gra z Milanem

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Tomusmc
- Juventino
Teraz pokazuje srodkowy palec do tych ktorzy wyeliminowali Juve ze zdobycia Scudetto! No ludzie jest jeszcze 13 kolejek i 39 pkt do zdobycia! Przeciez lazio jeszcze moze zdobyc Mistrzostwo (to co mowie to jest do tych ktorzy zwatpili a nie do kibicow Juve - mam nadzieje ze kibice nie zwatpili
)

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah