Liga Europy 2014/2015
- Krzychu89
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Obejrzałem pierwszą połowę Torino i muszę przyznać że zrobili na mnie duże wrażenie...'gryzą glebę' niczym Juventus Conte w lepszych meczach. Nawet Glik zaliczył konkretne podanie a'la Bonucci do Quaga:) Athletic momentami nie istniał, szkoda że nie przełożyli tego na więcej bramek. Hmm brama na 1:1 na koniec połowy :doh: a to pech. Ciekawe co pokażą w drugiej połowie...
EDIT: 2:1 dla Torino
EDIT: 2:1 dla Torino

Ostatnio zmieniony 26 lutego 2015, 21:53 przez Krzychu89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tobor
- Juventino
2:1 TORO!!!
Maxi Lopez wbija!
Mecze Fiore - Tottenham i Athletic - Torino ciekawsze niż niektóre mecze ligi mistrzów. Ale to się super ogląda. Brawo włoskie ekipy.
PS. Roma prowadzi 1:0 z Feyenroodem!
Maxi Lopez wbija!
Mecze Fiore - Tottenham i Athletic - Torino ciekawsze niż niektóre mecze ligi mistrzów. Ale to się super ogląda. Brawo włoskie ekipy.
PS. Roma prowadzi 1:0 z Feyenroodem!
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2015, 21:54 przez Tobor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Toro 2 xD
Nie ma co, merdy gryzą trawę. Myślałem, że po 1:1 już opadli, a jednak zdołali wsadzić bramkę do szatni.
I Roma też wygrywa. Not bad.
Nie ma co, merdy gryzą trawę. Myślałem, że po 1:1 już opadli, a jednak zdołali wsadzić bramkę do szatni.
I Roma też wygrywa. Not bad.
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2015, 21:55 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- PlanetJuve
- Juventino
Wszystkie Włoskie kluby prowadzą
Najbardziej jestem zadowolony z postawy Torino.

- rad
- Juventino
Rzymianie się cieszyli z tej bramki co najmniej w takim stopniu, jakby już do finału LE awansowali, ale to chyba na złość kibicom z Rotterdamu, którzy rzucają w nich dmuchanymi bananami i czymś jeszcze z trybun.
- Wojtek
- Juventino
Ja mam pytanie które gryzie mnie od zeszłego czwartku czyli pierwszych meczy 1/16 LE. Mianowicie zawsze było tak, że przy okazji losowania 1/16 LE od razu losowano pary 1/8, ale jakoś nigdzie tego nie umiem znaleźć! Sprawdzałem, że rzeczywiście od razu losowano pary 1/16 i 1/8 ale jakoś za chiny nie umiem tych par znaleźć 

- zbysioJuve
- Juventino
Roma prowadzi na De Kuip. Szybki i ciekawy mecz i zasłużone prowadzenie rzymian po bramce Ljaicia w doliczonym czasie. Mogło być więcej, ale Totti to nie Reus i w dogodnej sytuacji po fatalnym błędzie ostatniego obrońcy lobując bramkarza przenosi piłkę obok bramki. Ogólnie Roma tak jakby lepiej prezentuje się niż ostatnimi czasy. Mogliby to utrzymać.
- Dziku1897
- Juventino
Pewnie nie chcieli załączyć meczu w końcówce 1 połowy. Myślę że druga połowa już będzie transmitowana.mazi12 pisze:Dlaczego po karnych Besiktas-Liverpool na nSport nie jest transmitowany planowany mecz Bilbao-Toro?
- Kamex22
- Juventino
W Europie nie ma co wybrzydzać i trzeba kibicować wszystkim włoskim drużyną. Dla dobra Juventusu
Na razie wyniki są w 100% satysfakcjonujące! Oby tylko tak dalej!
Mam też cichą nadzieję, że Roma nieco się zmęczy przed poniedziałkiem

Na razie wyniki są w 100% satysfakcjonujące! Oby tylko tak dalej!
Mam też cichą nadzieję, że Roma nieco się zmęczy przed poniedziałkiem

- bendzamin
- Redaktor
Ja nie kojarzę, by w tym roku losowano od razu 1/8. Wikipedia twierdzi, że te pary będą losowane jutro.Wojtek pisze:Ja mam pytanie które gryzie mnie od zeszłego czwartku czyli pierwszych meczy 1/16 LE. Mianowicie zawsze było tak, że przy okazji losowania 1/16 LE od razu losowano pary 1/8, ale jakoś nigdzie tego nie umiem znaleźć! Sprawdzałem, że rzeczywiście od razu losowano pary 1/16 i 1/8 ale jakoś za chiny nie umiem tych par znaleźć

Durnie z Rotterdamu po zeszłotygodniowych popisach w Rzymie tym razem rzucili wielkim bananem w stronę Gervinho :doh: Pozostaje życzyć UEFA stanowczości przy ich karaniu.
:lol: :lol: :lol:
- Julek997
- Juventino
w tym roku zmienili zasady i po 1/16 jest losowanie 1/8 LE. Losowanie jutro o 13 na EurosporcieWojtek pisze:Ja mam pytanie które gryzie mnie od zeszłego czwartku czyli pierwszych meczy 1/16 LE. Mianowicie zawsze było tak, że przy okazji losowania 1/16 LE od razu losowano pary 1/8, ale jakoś nigdzie tego nie umiem znaleźć! Sprawdzałem, że rzeczywiście od razu losowano pary 1/16 i 1/8 ale jakoś za chiny nie umiem tych par znaleźć
- jakku1
- Juventino
Jest losowanie LE jutro ;-).Wojtek pisze:Ja mam pytanie które gryzie mnie od zeszłego czwartku czyli pierwszych meczy 1/16 LE. Mianowicie zawsze było tak, że przy okazji losowania 1/16 LE od razu losowano pary 1/8, ale jakoś nigdzie tego nie umiem znaleźć! Sprawdzałem, że rzeczywiście od razu losowano pary 1/16 i 1/8 ale jakoś za chiny nie umiem tych par znaleźć
Gdyby takimi wynikami skonczyly sie mecze LE to wszystkie wloskie druzyny graja dalej a liga wloska w rankingu za ten rok wyprzedza nie tylko Anglie, ale tez Niemcy. Poza tym, Italia mialaby prawie 14 punktow i 5 lub 6 druzyn w nastepnej rundzie. To bylby najlepszy sezon od Calciopoli pod wzgledem punktow.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113