Liga Europy 2014/2015
- Tobor
- Juventino
ładna siekiera. dobrze dla dobra włoskiego futbolu, że Inter to wygrał, 1/6 punktu więcej w klasyfikacji.Dizzee pisze:
Guarin znowu to zrobił
Fiorka piękny meczyk i to z Tottenhamem, który biedny i słaby (przynajmniej na papierze) nie jest. Zobaczymy, czy Roma dalej gra taką biedę i czy Toro się postawi Hiszpanom.
Co teraz oglądacie? Toro Atleti czy Roma Feyenrood? a może dwa naraz

Ostatnio zmieniony 26 lutego 2015, 21:02 przez Tobor, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
No prosze, wystarczyło zwiekszyc range LE, sypnąć lekko hajsem oraz przede wszystkim dac zwyciezcy tych rozgrywek prawo do gry w LM i nagle okazalo sie, ze Wlosi jednak potrafią grać w tym "smiesznym pucharku".
Fiorentina, Inter i (na 99%) Napoli grają dalej, a Włosi w tej chwili mają więcej punktów w rankingu za ten rok, niż Anglicy.
Fiorentina, Inter i (na 99%) Napoli grają dalej, a Włosi w tej chwili mają więcej punktów w rankingu za ten rok, niż Anglicy.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- bendzamin
- Redaktor
Dizzee pisze:Guarin znowu to zrobił

Fiorentina bardzo ładnie pojechała z Tottenhamem. Liverpool na wielkim farcie (Ba w ostatnich minutach przywalił z 5 metrów w poprzeczkę) doczołgał się do dogrywki i uskutecznia murowanko.
- pumex
- Juventino
Zaczyna ciekawić mnie Salah
Ogólnie szacunek dla Fiorentiny. Nie dawałem im większych szans w dwumeczu z Tottenhamem, a tu proszę. W prawdzie nie widziałem dzisiejszego spotkania, ale pamiętam to sprzed tygodnia, gdzie zaprezentowali się naprawdę nieźle
Na Romę raczej nie stawiam mimo ich przewagi kadrowej. Strzelam, że ich brak motywacji zrobi swoje. Ciekawy jestem Torino i to właśnie ten meczyk wybieram. Przed nimi ciężkie zadanie, ale kto wie...

Ogólnie szacunek dla Fiorentiny. Nie dawałem im większych szans w dwumeczu z Tottenhamem, a tu proszę. W prawdzie nie widziałem dzisiejszego spotkania, ale pamiętam to sprzed tygodnia, gdzie zaprezentowali się naprawdę nieźle

Na Romę raczej nie stawiam mimo ich przewagi kadrowej. Strzelam, że ich brak motywacji zrobi swoje. Ciekawy jestem Torino i to właśnie ten meczyk wybieram. Przed nimi ciężkie zadanie, ale kto wie...
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2015, 21:03 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dizzee
- Interista
Dokładnie i nie ma co mówić, że ranking sie nie liczy bo Serie A nie grozi spadek ani awans w rankingu UEFA. 10 lat temu tak samo mogli twierdzić kibice Bundesligi, a dzisiaj są pewni czołowej trójki. Metodą małych kroczków i sukcesów w LE, Serie A wróci na należne jej miejsce w Europie.Tobor pisze:ładna siekiera. dobrze dla dobra włoskiego futbolu, że Inter to wygrał, 1/6 punktu więcej w klasyfikacji.Dizzee pisze:
Guarin znowu to zrobił
Fiorka piękny meczyk i to z Tottenhamem, który biedny i słaby (przynajmniej na papierze) nie jest. Zobaczymy, czy Roma dalej gra taką biedę i czy Toro się postawi Hiszpanom.
E: Roma MUSI przejść Feyenoord, zobaczcie co zrobił Zenit z tegorocznym dominatorem Eredivisie i jaki był poziom Ajaxu w dwumeczu z Legią. Jak odpadną z trzecią drużyną tak słabej ligi to będzie kompromitacja.
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2015, 21:05 przez Dizzee, łącznie zmieniany 1 raz.
- zbysioJuve
- Juventino
Dobrze, że obydwa włoskie zespoły awansowały. Od 50 minuty oglądałem mecz Interu i mediolańczycy wywalczyli zasłużony awans. Celtic w drugiej połowie w ogóle nie miał armat, oddając zaledwie jeden i to niegroźny strzał na bramkę Carizzo. Mediolanczycy szybko przejmowali piłkę w środkowej strefie i często było groźnie pod bramką Celticu. Warto było jednak czekać do końca bo rzeczywiście bramka Guarina piękna była ozdobą spotkania. Zasłużony awans.
Oby Torino wieczorem sprawiło jakąś niespodziankę, ale jakby co i tak 3 zespoły włoskie grają dalej.
Oby Torino wieczorem sprawiło jakąś niespodziankę, ale jakby co i tak 3 zespoły włoskie grają dalej.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
A tam musi. Musi, bo musi, ale odpadnie i nie patrz na to jakie ligi grają, tylko patrz na to, że to jest Roma. Oni odpadną, bo to Roma. Ja bym się tam bardziej na Toro skupił.Dizzee pisze: E: Roma MUSI przejść Feyenoord, zobaczcie co zrobił Zenit z tegorocznym dominatorem Eredivisie i jaki był poziom Ajaxu w dwumeczu z Legią. Jak odpadną z trzecią drużyną tak słabej ligi to będzie kompromitacja.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Wojtek
- Juventino
Napoli 1-0, Toro 1-0 bramka Quagliarelli
Roma jeszcze bez gola, ale Totti zmarnował już sam na sam i strzelił w słupek z wolnego, powinni lekko dać radę i na to liczę. Wreszcie Włosi zaczynają coś grać w LE, to mi się podoba! 

- PlanetJuve
- Juventino
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Besiktas wygrywa 5-4 w karnych z Liverpoolem. Kolejny zespół z wysp poza Europą. Jestem pod wrażeniem wykonywania karnych przez zawodników Besiktasu, wszystkie na pełnej pewności, pod poprzeczkę, w okno czy przy słupku.
- filippo
- Juventino
Nie wiem czy wszyscy sobie zdają sprawę, ale zwycięzca Ligi Europy zagra w przyszłym sezonie przynajmniej w kwalifikacjach LM. Ciekawe jest to, że gdyby dajmy na to Fiorentina wygrała LE i skończyła na 4. miejscu, to nie zabierze miejsca w CL drużynie z 3. miejsca (Maksymalnie z jednej federacji w CL może grać 5 drużyn, wedle nowych przepisów). To bardzo interesujące, Inter, Fiora i Toro mają o co walczyć... Zastanawia mnie dlaczego Tottenham i Liverpool tak odpuścili, przecież to wcale nie musi być trudniejsza droga do CL niż przez Premiership, gdzie wiadomo, że jest cholernie ciężko i ciasno
Źródło moich rewelacji:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 37611.html
EDIT: BRAWO TORO!! 2-1! Brawo za serce do gry
I ROMA też
kurna co sie dzieje, komplet w 1/8 włoskich drużyn? Przypominam, że jeszcze żadna włoska drużyna nie odpadła z pucharów
Źródło moich rewelacji:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 37611.html
EDIT: BRAWO TORO!! 2-1! Brawo za serce do gry
I ROMA też

kurna co sie dzieje, komplet w 1/8 włoskich drużyn? Przypominam, że jeszcze żadna włoska drużyna nie odpadła z pucharów
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2015, 21:54 przez filippo, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowy ujadacz
- joy
- Katalończyk
Może po prostu angielski futbol jest zbyt jednowymiarowy na Europę. Ale przynajmniej teraz wyspiarze będą mogli się skupić na najważniejszych klubowych rozgrywkach.
To może być piękny dzień dla włoskiego futbolu.
I już 1-2.Push3k pisze:Tymczasem Athletic wyrównał.
To może być piękny dzień dla włoskiego futbolu.
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2015, 21:59 przez joy, łącznie zmieniany 1 raz.