Liga Mistrzów 2014/15
- Makiavel
- Juventino
A ktoś się tu ze mną spierał gdy mówiłem, że Barcelona to banda pajaców i podrzędnych aktorów... Mówił, że to się zmieniło, że już nie ma symulek itp..
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- pumex
- Juventino
Ukontentowanym ze wczorajszej gry Juventusu i zwolennikom piedołowatej teorii Maxa, jakoby na tym poziomie rozgrywek nie dało się zdominować rywala, polecam włączyć Leverkusen vs Atletico i zobaczyć, z jaką determinacją, szybkością i odwagą Niemcy dominują ubiegłorocznego finalistę. Przyda się również głosicielom tezy pt "Juventus zagrał dobrze z Atletico".

- zbysioJuve
- Juventino
A faworyt Arsenal po 40 minutach u siebie już bramkę w plecy z niby to najsłabszą drużyną w 1/8 finału Monaco. Strzelcem bramki po rykoszecie Kondogbia.
Francuzi.

Ostatnio zmieniony 25 lutego 2015, 21:48 przez zbysioJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
A ja oglądam dwa mecze na raz ;D
Leverkusen już mogło spokojnie prowadzić, fajnie grają, zero kompleksów, podoba mi się to
Kiedy Arsenal w końcu zwolni Wengera? Aha, no tak, nigdy! Nie chcą sukcesów, wolą kasę i temu ten klub służy, jednak mi ich nie żal, bo Wojtka nie ma na bramce;D Monaco straci max jedną bramkę i wywiezie świetny rezultat z Emirates
Leverkusen już mogło spokojnie prowadzić, fajnie grają, zero kompleksów, podoba mi się to

Kiedy Arsenal w końcu zwolni Wengera? Aha, no tak, nigdy! Nie chcą sukcesów, wolą kasę i temu ten klub służy, jednak mi ich nie żal, bo Wojtka nie ma na bramce;D Monaco straci max jedną bramkę i wywiezie świetny rezultat z Emirates

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Wydaje się, że Leverkusen i Monaco byliby trudniejszymi przeciwnikami, niż Borussia. Może nie mają żadnych Hummelsów, Reusów i Aubameyangów, ale za to są dużo lepiej zorganizowani.
- jarmel
- Redaktor
Kondogbia rządzi w defensywie, ile on już miał odbiorów to głowa mała i jeszcze ładna bramka
W ogóle Monaco gra bardzo dobrze, widać że przyjechali się głównie bronić, ale nie jest to jakaś rozpaczliwa obrona jaką czasem prezentuje Juve tylko bardzo mądra, cierpliwa gra i nastawienie się na kontry. Obyśmy tak zagrali w Dortmundzie.

Też się czasem zastanawiam o co tu chodziWojtek pisze:
Kiedy Arsenal w końcu zwolni Wengera? Aha, no tak, nigdy!

Ostatnio zmieniony 25 lutego 2015, 21:39 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- Cabrini_idol
- Juventino
pumex Atletico gra baaaaardzo slabo.
Nasza gra w porównaniu z tym co gra Arsenal to niebo a ziemia
.
Ogladam obydwa mecze i nie widzę ani grama wiekszej jakosci od naszego Juve, przechodzac do 1 /4 i trafiajac na Monaco Arsenal Atletico czy Bayer mamy dokladnie takie same szanse jak teraz z BVB.
Nasza gra w porównaniu z tym co gra Arsenal to niebo a ziemia
Ogladam obydwa mecze i nie widzę ani grama wiekszej jakosci od naszego Juve, przechodzac do 1 /4 i trafiajac na Monaco Arsenal Atletico czy Bayer mamy dokladnie takie same szanse jak teraz z BVB.

- Shadow Marshall
- Juventino
Kondoggbia to dobry zawodnik tylko w Sevilli grał świetnie potem w Monaco kopał się po czole. Teraz też za wiele nie pograł bo się połamał. Gdyby nasi chcieli opchnąć Pogbę to chętnie widziałbym go w Juve. Pasuje do nas.
- zbysioJuve
- Juventino
Arsenal już 2 bramki w plecy
. Jak się nie wykorzystuje swoich sytuacji to tak się kończy. Berbatow po kontrze dwóch na jednego.
- Buffalo
- Juventino
Akcja bramkowa Bayeru :shock: gościu troche zakrecił, bylem na 100% pewny, ze przekombinowal, a ten takie zagranie i pozniej taki strzal. Brawa ode mnie 

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- pumex
- Juventino
A co mnie obchodzi Atletico? Mnie obchodzi Bayer, który potrafi wykorzystać tę słabość przeciwnika. Niech się Allegri i reszta uczy, że LM nie jest dla miękkich faj.Cabrini_idol pisze:pumex Atletico gra baaaaardzo slabo.
I zobaczcie co robią Niemcy prowadząc 1:0. Cisną byle wsadzić kolejnego gola. Dla Juventusu to coś nie z tej ziemi, wręcz postawa niemoralna. Jak można atakować wygrywając?

- Flas
- Juventino
Arsenal robi wszystko, żeby rewanż w księstwie był tylko formalnością. Mam nadzieję, że świetnie zorganizowane Monaco nie straci, a może nawet strzeli coś jeszcze - bo patrząc na ten mecz absolutnie na to zasługują. Nie oglądam ligi francuskiej, więc jestem :shock: