LM 14/15 (1/8): JUVENTUS 2-1 Borussia
- rad
- Juventino
Mam problem z tym Vidalem. On od początku sezonu gra jedno wielkie nic, i jeden czy dwa mecze go nie uratują od krytyki.Jest źle ustawiony, rola mu nie odpowiada czy myślami w ManU ? Niech się ogarnie, bo kogoś skopie we frustracji i będziemy kończyć w 10.
- LordJuve
- Juventino
- PlanetJuve
- Juventino
Pierwsza połowa..
Plusy:
Genialny Pirlo w odbiorach i czytaniu gry
Morata przy szybkich atakach
Morata przy bramce
Minusy:
podania Pirlo
że BVB ma większe posiadanie piłki niż z ostatnią drużyna w bundeslidze..
fatalne błąd Goryla..
Pogba..
Lichy widmo..
Oby ustawienie bez Pirlo wyszło nam na dobre bo król Artur zacznie czyścić bo z tego co widać Borussia za swobodnie sobie poczynie w środku.
Plusy:
Genialny Pirlo w odbiorach i czytaniu gry
Morata przy szybkich atakach
Morata przy bramce
Minusy:
podania Pirlo
że BVB ma większe posiadanie piłki niż z ostatnią drużyna w bundeslidze..
fatalne błąd Goryla..
Pogba..
Lichy widmo..
Oby ustawienie bez Pirlo wyszło nam na dobre bo król Artur zacznie czyścić bo z tego co widać Borussia za swobodnie sobie poczynie w środku.
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2015, 21:47 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skibil
- Redaktor
Gdy Chiellini zaczyna drobić po swojemu przed kopnięciem piłki to mi się ciśnienie podnosi. Po za tym... Bvb gra to co sobie wymyślił Allegri. Nie grają kontry, w ataku pozycyjnym stworzyli sobie pół sytuacji, wychodzą wysoko pressingiem i szybko się wypompują. Liczyłem na większą dominację w środku po przejęciu piłki ale nie ma źle. U siebie wygramy - potwierdzone info. Mam tylko nadzieję, że jeszcze dołożą jedną bramkę.
- Morgesztern
- Juventino
Coman dostał swoje 5 minut. :rotfl:
Powinniśmy spokojnie załadować jeszcze z dwie, ale...
Powinniśmy spokojnie załadować jeszcze z dwie, ale...

- Volverin
- Dortmundczyk
Cała Borussia w tym sezonie, nawet fajnie operujemy piłką, nawet coś gramy i wygląda to ok, ale robimy w obronie błędy niegodne 1/8 Ligi Mistrzów. Chociaż największego babola zrobił Chiellini. Tu mowa oczywiście o pierwszej połowie. W drugiej części Juve zagrało bardzo mądrze i w sumie zadowolony jestem z 1-2, bo mogło być gorzej.
Mamy teraz kilka tygodni na poprawienie naszej gry, wynik na szczęście nie przekreśla naszych szans w rewanżu, wszystko wciąż otwarte. Gratuluję zwycięstwa, zasłużone.
Mamy teraz kilka tygodni na poprawienie naszej gry, wynik na szczęście nie przekreśla naszych szans w rewanżu, wszystko wciąż otwarte. Gratuluję zwycięstwa, zasłużone.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Dobrze,że BvB umie strzelać tylko po błędach rywali i prezentach bo inaczej ciężko by było.Zaliczka najmniejsza z możliwych, cóż liczy się,że wygraliśmy, teraz BvB musi strzelić:)
Środek pomocy Juve
Środek pomocy Juve

- deszczowy
- Juventino
No i spoko. Jeden gol to nie jest duża zaliczka przed rewanżem ale lepsza taka, niż żadna. Nie zmęczyliśmy się jakoś bardzo specjalnie tym spotkanie, punty są. Morata 

- Lypsky
- Juventino
Graliśmy z bardzo słabą Borussią i wynik 2:1 jest rozczarowaniem. Nie rozumiem dlaczego nie przycisneliśmy mocniej w drugiej połowie, bo spokojnie można było ugrać więcej.Ten mecz tylko potwierdza, że sporo brakuje nam do europejskiej czołówki.
Najlepszy Morata. Oby popis Chielliniego nie zaważył na awansie, a raczej jego braku. Musimy strzelić na wyjeździe, choć znając naszego trenera będziemy grać na 0:0 :]
Najlepszy Morata. Oby popis Chielliniego nie zaważył na awansie, a raczej jego braku. Musimy strzelić na wyjeździe, choć znając naszego trenera będziemy grać na 0:0 :]
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- jarmel
- Redaktor
Graliśmy dosyć rzadko, w sumie tak jak prawie zawsze w LM, ale Borussia nie pokazała totalnie nic i obowiązkiem było skarcenie ich jeszcze jedną bramką w drugiej połowie. Będzie ciężko w rewanżu, ale wierzę, że zagramy tak jak w drugiej połowie nie pozwalając im na za dużo.
Morata
Morata

#AllegriOut