LM 14/15 (1/8): JUVENTUS 2-1 Borussia
- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chiellini który śmieje się po stracie bramki, by następnie rozgrywać piłki swoim lewym korzeniem. Proszę zauważyć, że po naszych stałych fragmentach wykonywanych jeszcze przez Pirlo, Chiellini był zawsze spóźniony na obronie. Gość jest wystarczający na Serie A, ale na LM jest za wolny.
Juventus jak zawsze szalenie niedokładnie, agresywnie (co najmniej 2 żółtka powinny być) i bez pomysłu. Dobrze, że do przodu, ale gra mi się nie podoba.
Aha.Uważasz, że Juventus jest już na poziomie Realu Madryt i Bayernu?
Oczywiście.
Juventus jak zawsze szalenie niedokładnie, agresywnie (co najmniej 2 żółtka powinny być) i bez pomysłu. Dobrze, że do przodu, ale gra mi się nie podoba.
- Morgesztern
- Juventino
Nie widziałem bramki na 1:1 i 2:1 (stream się fochnął). Mogę prosić o streszczenie?
Wynik chyba niezły, jaka gra dokładnie nie wiem.

- pumex
- Juventino
U nas raczej wszystko po staremu - typowy, frajersko tracący gole Juventus, który długimi momentami nie umie wymienić trzech składnych podań na połowie przeciwnika. Cieszyć się trzeba, że chociaż skuteczność tym razem jest u nas na dobrym poziomie, bo w zasadzie po dwóch akcjach strzeliliśmy dwie bramki.
Grande Morata! Natomiast nasz środek pola nie istnieje. Vidal ponownie jest tragiczny, zwłaszcza z piłką przy nodze i z frustracją na gębie. Pogba niewiele lepszy - gra jak 100 milionów bez jednego zera.
Grande Morata! Natomiast nasz środek pola nie istnieje. Vidal ponownie jest tragiczny, zwłaszcza z piłką przy nodze i z frustracją na gębie. Pogba niewiele lepszy - gra jak 100 milionów bez jednego zera.

- Shadow Marshall
- Juventino
To, że Czołgista Chiellini albo dziadek Pirlo coś zwalą było pewne. Jeden już ma mecz odfajkowany. Teraz czekać aż Andrzej w drugiej połowie poda Rauesowi pod nogi. Wszystko jest możliwe.
- gucio_juve
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z Chiellinim. Vidal i Pogba to jest tragedia. Jak tam będą grać w 2giej połowie, to nie wróżę dobrego wyniku.
- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
37'Shadow Marshall pisze:To, że Czołgista Chiellini albo dziadek Pirlo coś zwalą było pewne. Jeden już ma mecz odfajkowany. Teraz czekać aż Andrzej w drugiej połowie poda Rauesowi pod nogi. Wszystko jest możliwe.
Pereyra R.<-> Pirlo A.
Radze oglądać mecz.
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2015, 21:37 przez Aleexxx, łącznie zmieniany 1 raz.
- jarmel
- Redaktor
BVB strzela po błędzie przeciwnika i traci po błędzie Romka, także wygląda to tak jak pisali kibice Borussi 
Generalnie padaka, dobre z naszej strony było może z 10 minut, na szczęście BVB też nic nie gra. Wynik lepszy niż gra.
Szkoda Pirlo, bo dzisiaj akurat rozgrywał dobre zawody. Pogba strasznie irytuje, za to Morata

Generalnie padaka, dobre z naszej strony było może z 10 minut, na szczęście BVB też nic nie gra. Wynik lepszy niż gra.
Szkoda Pirlo, bo dzisiaj akurat rozgrywał dobre zawody. Pogba strasznie irytuje, za to Morata

#AllegriOut
To się nigdy nie zmieni, to frajerstwo będzie się tak ciągnąć w nieskończoność. Ja wiem ze wygrywamy ale mogło być wszystko rozstrzygnięte prawie. A ta bramka niemców wiele jednak zmienia. Myśli sobie człowiek ze nareszcie, widać, że nie ma kupy w gaciach, strzelamy gola, Borussia nie stwarza żadnego zagrożenia. No to musiał się stać, nie bylibyśmy Juventusem przecież, gdyby ktoś tak nie zeszmacił. Widać było, jak podcięło nam to skrzydła, ile straciliśmy pewności siebie po tej bramce. Na szczęście prowadzimy.
P.S Wyobraźmy sobie teraz, żę grał Llorente
P.S Wyobraźmy sobie teraz, żę grał Llorente

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Lypsky
- Juventino
Graliśmy dobrze...przez 15 minut. Dwa razy szarpnęliśmy i zdobyliśmy 2 bramki, wnioski? Nasz trener na pewno stwierdzi, że najrozsądniej będzie bronić wyniku :lol:
Para środkowych obrońców - Flip i Flap z pełnymi portami. Za każdym razem, gdy któryś z nich posiada piłkę powinniśmy się bać. Na wyczyn Chielliniego brak słów. Kiedy Pirlo nareszcie rozgrywa dobre spotkanie, schodzi z kontuzją. Włoch najlepszy spośród naszych pomocników. Pogba rozgrywa własny mecz (walczy sam ze sobą i swoimi "genialnymi" sztuczkami), Vidal standard, a Marchisio niczym specjalnym się nie wyróżnia. Najlepszy oczywiście Morata, Tevez nadal bez formy.
Para środkowych obrońców - Flip i Flap z pełnymi portami. Za każdym razem, gdy któryś z nich posiada piłkę powinniśmy się bać. Na wyczyn Chielliniego brak słów. Kiedy Pirlo nareszcie rozgrywa dobre spotkanie, schodzi z kontuzją. Włoch najlepszy spośród naszych pomocników. Pogba rozgrywa własny mecz (walczy sam ze sobą i swoimi "genialnymi" sztuczkami), Vidal standard, a Marchisio niczym specjalnym się nie wyróżnia. Najlepszy oczywiście Morata, Tevez nadal bez formy.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady