LM 14/15 (1/8): JUVENTUS 2-1 Borussia
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Srodek pola nasz 8)dp10 pisze:Borussia (4-2-3-1): Weidenfeller; Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer; Gündogan, Sahin; Mkhitaryan, Reus, Aubameyang; Immobile.
<rzygi>Paweljuve2006 pisze:Dobra panowie.. The.Walking.Dead.S05E11.
Czemu mejnstrimowcy w studio nudza ciagle o Farsie?

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- rad
- Juventino
Ciśnienie rośnie, ciekaw jestem, czy temat już po wszystkim dosięgnie powyżej 25 stron.
Mimo wszystko doświadczenie Pirlo bierze górę nad Pereyrą i Pirlo to może być as w rękawie (albo gwóźdź do trumny :? ). Dobrze, że gra Morata, może jakąś kontrę pociągnie.
Mimo wszystko doświadczenie Pirlo bierze górę nad Pereyrą i Pirlo to może być as w rękawie (albo gwóźdź do trumny :? ). Dobrze, że gra Morata, może jakąś kontrę pociągnie.
- zbysioJuve
- Juventino
Chyba Pogba i Tevez. Także niewesoło będzie jeśli któryś z nich zostanie ukarany żółtkiem.mazi12 pisze:Emocje rośną, hymn Juve, potem CL, gramy u siebie, niech to poniesie naszych!!! Liczę dzisiaj, że Vidal poniesie nas dzisiaj do zwycięstwa.
PS: ktoś jest u nas zagrożony zawieszeniem?
Jedziemy z tą Borussią. FORZA JUVE!!!
- bendzamin
- Redaktor
Lichtsteiner, Pogba, Morata.mazi12 pisze:PS: ktoś jest u nas zagrożony zawieszeniem?
Janusze w studiu o Pogbie: defensywny pomocnik, który czasem gra jako "8", nie strzela dużo goli. :lol:
Kogo oszuka Klopp tymi niespodziankami w składzie? Albo samego siebie, albo Allegriego

Ale statystyka :shock:
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2015, 20:32 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ponad 15 lat jestem kibicem tego klubu, a emocje ciągle ogromne i to nawet nie jest półfinał
. Strasznie wolno też czas leci, ale im bliżej meczu, tym jestem bardziej pewny Naszego zwycięstwa
.
Szalik już założony, jestem gotów!

Szalik już założony, jestem gotów!
- Antek666
- Juventino
Osobiście Klopp zaskoczył mnie zmianą Kagawy(który ostatnio grał lepiej) na Mikiego, ale z Immobile to średnio zaskoczył, chłopak ma 4 bramki na 5 meczów w CL i doświadczenie przeciwko włoskim ekipom...bendzamin pisze:Lichtsteiner, Pogba, Morata.mazi12 pisze:PS: ktoś jest u nas zagrożony zawieszeniem?
Janusze w studiu o Pogbie: defensywny pomocnik, który czasem gra jako "8", nie strzela dużo goli. :lol:
Kogo oszuka Klopp tymi niespodziankami w składzie? Albo samego siebie, albo Allegriego
ok... niech się dzieje... Forza Juve!
- rad
- Juventino
Na stronie BVB wielki lament z powodu tych niespodzianek. Może czują pismo nosem i nie będzie to taki trudny mecz dla Juve ?bendzamin pisze:
- Morgesztern
- Juventino
Emocje jak cholera, a mecz się nie zaczął!
U siebie musi być zwycięstwo. Forza!