Juventus : Reggina
- Ironek
- Juventino
Ja tez myślę, że w ataku powinien zagrać MICCOLI i DEL PIERO, i nie ważne że żaden z nich nie jest typowym snajperem, ale pbydwaj są w formie i trzeba na nich postawić.
Liczę oczywiście na wysokie i pewne zwycięstwo JUVE 4-0 lub 5-0 to by był wspaniały wynik na zakończenie ferii.
Liczę oczywiście na wysokie i pewne zwycięstwo JUVE 4-0 lub 5-0 to by był wspaniały wynik na zakończenie ferii.
- Alexxxxx
- Juventino
Ja zagdzam się z Marcinem, będzie 4:0. Ale Lippi musi spełnić nastepujące warunki :roll: na srodku obrony Ferrara i Legro, w pomocy musza zagrać: Taccha,Maresca,Appiah(Tudor),Nedved, a w ataku zgadzam sie z Ironkiem ewidentnie Del Piero -Miccoli. Tym składem możemy nie zle pojechaćMarcin-IRONEK pisze:Ja tez myślę, że w ataku powinien zagrać MICCOLI i DEL PIERO, i nie ważne że żaden z nich nie jest typowym snajperem, ale pbydwaj są w formie i trzeba na nich postawić.

Ps. Forma Juve z poczatku sezonu powraca. Czemu

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- buffi
- Juventino
Podobnie jak większość liczę na pewne zwycięstwo 4:0, 5:0 lub 6:0. JUVE będzie mocno podbudowane zwycięstwem w Pucharze Włoch z Interem. W ataku powinien zagrać duet Miccoli-Del Piero, ewentualnie za Alexa Di Vaio. W pomocy Tachinardi, Maresca, Nedved i Appiah. I Juevntus znó zagra pięknie :!: :!: :!: :!: :!:
MY TO WYGRAMY :!: MY TO WYGRAMY :!: :!: :!: JUVE TO WYGRA :!: :!: :!:
J :!: U :!: V :!: E :!: N :!: T :!: U :!: S :!:
MY TO WYGRAMY :!: MY TO WYGRAMY :!: :!: :!: JUVE TO WYGRA :!: :!: :!:
J :!: U :!: V :!: E :!: N :!: T :!: U :!: S :!:
FORZA JUVE
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
- bociu
- Juventino
Ja jestem za tym zeby Juve wygrało jak najwyzej. Jednak trzeba myslec realistycznie. Stawiam na 2:1 po jednej bramie Del Piero i Trezegueta. Wydaje mi sie ze z obecna obrona nie mozna miec meczu z czystym kontem. Obrona jest słaba. Mysle ze DP i Trezegol sa w w najlepszej formie. Moze za nimi jeszcze Miccoli. Nie, Lippi tak nie zrobi!
- DeeJay
- Juventino
Nie ma się właściwie co dużo rozpisywać. Pewne 3 punkty, jeśli ich nie zdobędziemy to upadniemy jeszcze niżej, po klęsce z Romą. Troche jednak trudno napawać się optymizmem. Trzeba wygrać kolejne mecze z drużynami z niższej półki, żeby jak przyjdzie potencjalny rywal (w tym wypadku Milan) dostać kolejne ostre baty? jak z Interem, Lazio i Romą? Mam nadzieje, że w końcu się to skończy...
- hania
- Juventino
Jesli Juve choc troche jeszcze mysli o Scudetto to musi wygrac z Reggina i wszystkie nastepne mecze az do 16.05 i liczyc ze Milan straci troche pkt.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Reggie
- Juventino
Sam już nie wiem co myśleć o Legro, ma na pewno bardzo duży talent i niestabilną formę, bo np. w meczu z Romą podobno dał d.. ekhm ciała :-D na całej lini a z Interem był superkouba pisze:
co do obrony to z Interem swój bardzo dobry mecz zagrał Legro. Był poprostu zaje*isty. Walczył o w szystkie piłki. Takiego Go chce widzieć przez cały sezon. Pokazal, ze potrafi wiele i wcale nie musi być 'niewypałem transferowym' jak Go już niektórzy nazwali :?
(sorry że tak wycinam cytując)
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli