LM 14/15 (1/8): JUVENTUS 2-1 Borussia
- Cabrini_idol
- Juventino
Teraz juz mam pewnosć ze Alkus 
No nic , ja juz napompowany drugie piwo otwieram.
Czyli Blaszczykowski w podstawie tak ? tym lepiej, wiecej fejmu bedzie po meczu w polskich gimnazjach

Czyli Blaszczykowski w podstawie tak ? tym lepiej, wiecej fejmu bedzie po meczu w polskich gimnazjach

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2015, 19:14 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- annihilator1988
- Juventino
Uwierz mi Pirlo i Kielon zadbają o to, by było ciekawie pod bramką Buffona. Im mniej kreatywnych piłkarzy, tym bezpieczniej.Volverin pisze:O Mikiego się boisz? :lol: On teraz jest przyspawany do ławki, a jak gra, to jest najgorzej prezentującym się piłkarzem. Musiałby zdarzyć się cud, żeby zagrał i zrobił coś pożytecznego dla Borussii w tym meczu.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- jakku1
- Juventino
Drogi Cabrini, przemawia przez Ciebie gorycz porażki!Cabrini_idol pisze:Teraz juz mam pewnosć ze Alkus
Czyli Blaszczykowski w podstawie tak ? tym lepiej, wiecej fejmu bedzie po meczu w polkich gimanzjach

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- bendzamin
- Redaktor
No właśnie podobno jednak nie. Najnowsze wieści są takie, że na szpicy wystąpi Immobile, a Aubameyang powędruje na prawe skrzydło. Sam nie wiem, czy się z tego cieszyć - Kubie po kontuzji pewnie brakuje formy, a Immobile w Lidze Mistrzów ma bardzo dobre statystyki.Cabrini_idol pisze:Czyli Blaszczykowski w podstawie tak ? tym lepiej, wiecej fejmu bedzie po meczu w polskich gimnazjach
PS Jak ktoś chce zabić czas w oczekiwaniu na mecz, to włączajcie derby Genui - w pierwszej połowie było niezłe widowisko.
- Volverin
- Dortmundczyk
Sky podaje, że będzie Aubameyang na skrzydle i Immobile w ataku. Już graliśmy tak nie raz, ale Auba na skrzydle znacznie traci...Cabrini_idol pisze:Teraz juz mam pewnosć ze Alkus
- Babinicz
- Juventino
Jest 19:30... czarno to widzę.Nie wiem,my mamy jakiś kompleks,jeżeli idzie o rozgrywki europejskie.Ten mecz jest decydujący,odpowie nam na pytanie,gdzie my się właściwie znajdujemy?niech ten czas leci szybciej... wariuję:)
- Marian.
- Juventino
bendzamin miał po częsci rację co do oprawy. Na trybunach będzie co prawda hasło Fino alla fine z tą różnicą, że w języku angielskim -

Już po prostu nie mogę wytrzymać. Z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej 'troche sie cykam'
Mam nadzieję, że w koncu zostane pozytywnie zaskoczony, jeśli chodzi o nasze występy w LM.

Już po prostu nie mogę wytrzymać. Z jednej strony nie mogę się doczekać, z drugiej 'troche sie cykam'
Mam nadzieję, że w koncu zostane pozytywnie zaskoczony, jeśli chodzi o nasze występy w LM.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Juventus (4-3-1-2): Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal, Tevez, Morata.
ławka: Storari, Caceres, Ogbonna, Padoin, Pereyra, Coman, Llorente.
Jakby to było dla kogoś zaskoczeniem
ławka: Storari, Caceres, Ogbonna, Padoin, Pereyra, Coman, Llorente.
Jakby to było dla kogoś zaskoczeniem

- dp10
- Juventino
Juventus (4-3-1-2): Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal, Tevez, Morata.
A disposizione: Storari, Caceres, Ogbonna, Padoin, Pereyra, Coman, Llorente.
Borussia (4-2-3-1): Weidenfeller; Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer; Gündogan, Sahin; Mkhitaryan, Reus, Aubameyang; Immobile.
A disposizione: Langerak, Ginter, Kirch, Kagawa, Kuba, Kehl, Ramos
Morata od początku
, Klopp zaskoczył Mkhitaryan-Immobile w podstawie.
A disposizione: Storari, Caceres, Ogbonna, Padoin, Pereyra, Coman, Llorente.
Borussia (4-2-3-1): Weidenfeller; Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer; Gündogan, Sahin; Mkhitaryan, Reus, Aubameyang; Immobile.
A disposizione: Langerak, Ginter, Kirch, Kagawa, Kuba, Kehl, Ramos
Morata od początku

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ja juz przecieram okulary zeby zobaczyc ze dwie bramki JUve :-D Strasznie ciekaw jestem co dzisiaj Nasi pokaza, ale jakies mam kiepskie przeczucie, obym sie mylil. Z fartem
- Antek666
- Juventino
Kolega powyżej @Poprostu to potwierdził już, no i masz info na głównnej.szczypek pisze:Jest 19:45... tracę czucie w lewej nodze.Babinicz pisze:Jest 19:30... czarno to widzę.
Niech ktoś potwierdzi wreszcie Alvaro w pierwszym składzie.
Kurde, szkoda jednak że ten Kampl niedysponowany... Klopp lubi grę Niemobilnego w CL a i on sam gra dużo lepiej w tych rozgrywkach i boję się, że będzie bardzo chciał coś wcisnąć Juve, klubowi który w niego nie uwierzył... :roll:
Poza oczywistym zwycięstwem Juve i udowodnieniem gotowości na wejście do czołówki europejskiej piłki to chciałbym aby dzisiejszym występem Morata zamknął usta krytykom.
- PlanetJuve
- Juventino
Dobra panowie.. The.Walking.Dead.S05E11. na odstresowanie a potem mecz
Oj ty tam na górze tak wszelako nazywany jak mnie nosi!
Nie wiem czemu ale przez ostatnie dni przespałem może w sumie 7 godzin..
Kampl przy mnie wysiada..
Nie no nie mówię, że to z powodu meczu ale tak na rozluźnienie 

Nie wiem czemu ale przez ostatnie dni przespałem może w sumie 7 godzin..
Kampl przy mnie wysiada..