TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
God pisze: Edit: przez ta tvp puszczajaca mecze tylko w srody cos mi sie ta LM zakodowala z sroda, ofc gramy we wtoreczek

Będę. Ventura też bądź. Mam coś dla Ciebie

- God
- Juventino
Jeszcze Krzysia rozumiem, poprawil elegancko ale po co po dwoch dniach od edita sie o to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Rychlo w czas..
A co to ja mialem... A, rezka na duza vip jest, czekam czy czasem sidena nie bedzie trzeba dorezerwowac...
A co to ja mialem... A, rezka na duza vip jest, czekam czy czasem sidena nie bedzie trzeba dorezerwowac...
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Lepiej późno niż wcaleGod pisze:Jeszcze Krzysia rozumiem, poprawil elegancko ale po co po dwoch dniach od edita sie o to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Rychlo w czas..

Już się tak Szymek nie gorączkuj :!:!:!:!:
A na wtorek szykujcie gardła !!! Może jakiś bifor ?
- Kruczenzo
- Juventino
Bardzo serdecznie przepraszamy wszystkich, których dotknęła dzisiejsza, nieprzyjemna sytuacja. Zapewniamy, że nie wynika ona ani z naszego cwaniactwa, ani też ze złej woli. Cały czas na przygotowanie przez NC+ ostatecznej wersji umowy, która zapewni nam możliwość certyfikowanego odtwarzania wydarzeń sportowych dla naszych gości.
Wszystkich, którzy dokonali rezerwacji na dzisiejsze mecze LM zapraszamy na "gratisowe" piwo do LIGA SportClub!
Nie wiem czy wszyscy widzieli, ale przysługuje nam gratisowe piwko w LSC :-D teraz pytanie kiedy je wykorzystamy, na rewanz z Borussia czy wczesniej?
Wszystkich, którzy dokonali rezerwacji na dzisiejsze mecze LM zapraszamy na "gratisowe" piwo do LIGA SportClub!
Nie wiem czy wszyscy widzieli, ale przysługuje nam gratisowe piwko w LSC :-D teraz pytanie kiedy je wykorzystamy, na rewanz z Borussia czy wczesniej?
- Durtan
- Juventino
Znając takie instytucje jak pub sportowy, nie dadzą browara dla 30 osób, więc zapewne darmowe piwo przysługuje tylko Szymonowi, bo to on robił rezerwację. 
Jutro się widzimy?

P.S. a rewanż z Borussią chyba w Cezarze oglądamy, co?

Jutro się widzimy?

P.S. a rewanż z Borussią chyba w Cezarze oglądamy, co?

- God
- Juventino
Mam nadzieje, ze tak jak Krzysiu napisal to nie bedzie, inaczej poprosze o parenascie kieliszkow i rozleje tego browara po te 50 ml dla tych co byli 
A calkiem na powaznie, zwlekalem z napisaniem posta, czekajac na wasze zdanie na temat lokalu, Cezar ma nie watpliwie swoje zalety, ale warunki iscie spartanskie no i w weekend moze byc tam ciezej z klientela niz jak my trafilismy (akurat nie pisze o poniedzialku teraz) wiec kwestia czy na Rome tam a na Lm LSC czy na odwrot, bo za pozno po te browary nie ma co sie zglaszac

A calkiem na powaznie, zwlekalem z napisaniem posta, czekajac na wasze zdanie na temat lokalu, Cezar ma nie watpliwie swoje zalety, ale warunki iscie spartanskie no i w weekend moze byc tam ciezej z klientela niz jak my trafilismy (akurat nie pisze o poniedzialku teraz) wiec kwestia czy na Rome tam a na Lm LSC czy na odwrot, bo za pozno po te browary nie ma co sie zglaszac

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Gajowy Marucha
- Juventino
Pewne info? na stronie fb napisane ze puszczą oba mecze