Serie A 14/15 (24): JUVENTUS 2-1 Atalanta
- zbysioJuve
- Juventino
No co ty w porównaniu z jego innymi meczami przynajmniej jako tako jest dziś pod grą.Cabrini_idol pisze:nie rozsmieszaj mnie , gra na poziomioe Serie D.zbysioJuve pisze: a Fernando też dziś pozytywnie zaskakuje.

- Franek1897
- Juventino
Ludzie na tym forum mają większe wahania nastroju, niż niejedna kobieta.. Najpierw był bunt po zakontraktowaniu Maxa, minęło kilka kolejek, nikt już nie chciał żeby odszedł. Następne kilka kolejek i 3/4 forum chce jego odejścia.. I tu nie chodzi tylko o naszego trenera, ale też połowę składu. Śmiać mi się chce..
"To moja walka, moje życie. Nigdy na dnie-zawsze na szczycie!!!"
- Cabrini_idol
- Juventino
]wiko666 pisze:Co za miękkie faje siedzą na tym forum. Zdecydowana większość już zna wynik z BVB ( średnia 0:4 ). Z takimi tekstami spadać na szczaw super kibice. Czy Wy wogóle pamiętacie czasy po Calciopoli barany i jak Conte wyciągnął nas nasz szczyt Serie A mając przeciętny skład. Od tego czasu doszedł Tevez i wyrósł Pogba ( w żadnym innym klubie takiego zaufania by nie zyskał ), a naprawdę dajemy radę. Nie marudzić i trochę optymizmu gnojki. Pozdrawiam
Co to ma do rzeczy ? gramy kupe od 5 spotkan i nie zmieni to gadanie o Conte który od 8 miesiecy nie ma w Turynie i teksty o Calciapoli. Mamy sklad który zjada kazdy w Seria A a meczymy bułe i gramy starym Pirlo i drewnianym Llorente bez formy.

- Kucharius1
- Juventino
Super sędzia zrobił z meczu pokaz slajdów
Jak ja nie lubie takiego sędziowania.

- Morgesztern
- Juventino
Mecz fatalny. Pod koniec oglądałem go jednym okiem. 

- Pessos
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Coman wchodzi oczywiście w 89 minucie
Martwi postawa Pogby i Teveza którzy nic dzisiaj nie pokazali.
Nasz drewniak przypadkowo strzelił bramke po młynie przed bramką i pewnie znowu będzie to podstawą do tego żeby grał w wyjściowym składzie.
Kolejny kupowaty mecz.

Martwi postawa Pogby i Teveza którzy nic dzisiaj nie pokazali.
Nasz drewniak przypadkowo strzelił bramke po młynie przed bramką i pewnie znowu będzie to podstawą do tego żeby grał w wyjściowym składzie.
Kolejny kupowaty mecz.
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2015, 22:40 przez Pessos, łącznie zmieniany 1 raz.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Ostatnia interwencja Padoina dokładnie obrazuje poziom żenady, jaką obecnie prezentuje ekipa Maksa. 30 min. rozpaczliwej obrony przed mocarną Atalantą w meczu na JS. Dno, żenada, padaka, syf i wodorosty. 100 lat za murzynami jeśli chodzi o kulturę gry i multum innych aspektów gry w piłkę nożną.
Jeszcze kilka takich spotkań i moja niezachwiana pewność w obronę scudetta się skończy ... i kamieni kupa. Taka sytuacja.
Jeszcze kilka takich spotkań i moja niezachwiana pewność w obronę scudetta się skończy ... i kamieni kupa. Taka sytuacja.
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2015, 22:42 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Cabrini_idol
- Juventino
W dup, mam taki Juventus. LLorente to sabotazysta. Padoin to jednak dupa wołowa. Granie bez ambicji kolesi ktorzy zarabiaja tygodniowo tyle co ja przez 2 lata.
Czuje sie oszukiwany przez 2 lata przez klub, tym że chca sie rozwijac, ryzykowac inwestowac.
Pisałem juz o Llorente ? ehhh..
Coman Morata to 2x lepsza para niz Tevez Llorente. w 4 minuty zrobili wiecej niz nasza para podstawowa. Z BVB Tevez Morata. Zreszta i tak nie ogladam tego meczu, bo juz teraz WIEM ze bedziemy grac na bezbramkowy remis .
Jestem tak wkurzony i tak zdegustowany. Ostatni raz tak bylem wkurzony chyba 10 lat temu po meczu z Liverpoolem u siebie w LM.
Czuje sie oszukiwany przez 2 lata przez klub, tym że chca sie rozwijac, ryzykowac inwestowac.
Pisałem juz o Llorente ? ehhh..
Coman Morata to 2x lepsza para niz Tevez Llorente. w 4 minuty zrobili wiecej niz nasza para podstawowa. Z BVB Tevez Morata. Zreszta i tak nie ogladam tego meczu, bo juz teraz WIEM ze bedziemy grac na bezbramkowy remis .
Jestem tak wkurzony i tak zdegustowany. Ostatni raz tak bylem wkurzony chyba 10 lat temu po meczu z Liverpoolem u siebie w LM.

- PlanetJuve
- Juventino
Ostatnie 15 min - Juve broni się przed atakami Atalanty... :płaczę:
Zero inicjatywy by coś zagrać do przodu tylko się broni! Żal patrzeć na takiego mistrza Włoch.. Przecież to już ciąg kompromitacji.. We wtorek gówno się zmieni tylko to już będzie zmiotka. Zagna opinia zawodnika Juve mnie nie obchodzi bo tylko bredza ślepo w wywiadach a na boisku kaleczą.
Zero inicjatywy by coś zagrać do przodu tylko się broni! Żal patrzeć na takiego mistrza Włoch.. Przecież to już ciąg kompromitacji.. We wtorek gówno się zmieni tylko to już będzie zmiotka. Zagna opinia zawodnika Juve mnie nie obchodzi bo tylko bredza ślepo w wywiadach a na boisku kaleczą.