Serie A 14/15 (24): JUVENTUS 2-1 Atalanta
- Kucharius1
- Juventino
Llorente i Pirlo strzelają, połowa JP się pewnie nawet nie cieszyła po tych golach 

- Cabrini_idol
- Juventino
Gramy tragicznie , nie wiem kiedy bylem tak zly na nasza gre, a najgorsze ze gola strzela Llorente i Pirlo , bo pewnie wyjda na meczz BVB.
Ok wygrywamy 2 : 1 ale nie zaslugujemy. Gol po spalonym Teveza. Zero ruchu z przodu. Jestem zly i nie mam ochoty ogladac wiecej tego meczu.
Ok wygrywamy 2 : 1 ale nie zaslugujemy. Gol po spalonym Teveza. Zero ruchu z przodu. Jestem zly i nie mam ochoty ogladac wiecej tego meczu.

- PlanetJuve
- Juventino
My po prostu musimy wychodzić na mecz przegrywająć
Llorente i Pirlo master trolling
ale i tak Hiszpan niech nie wychodzi z szatni.
Szkoda że taka kupa z przodu i ten koszmar w obronie :shock: Tyle wolnej przestrzeni. Borussia będzie bezlitosna.

Llorente i Pirlo master trolling
ale i tak Hiszpan niech nie wychodzi z szatni.
Szkoda że taka kupa z przodu i ten koszmar w obronie :shock: Tyle wolnej przestrzeni. Borussia będzie bezlitosna.
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2015, 21:35 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamil_on
- Juventino
Co za pokręcony mecz
Atalanta jest w posiadaniu piłki ze 3 minuty czasu gry i wychodzi na prowadzenie, a potem bramki strzelają Ci, których wysyłaliśmy na ławkę przed tym starciem. Nie wiem co o tym myśleć <zakręcony> :doh:

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Dzisiaj Pirlo rządzi i dzieli - miał swój udział przy każdej z bramek. Na prawdę mam nadzieję, że gra dzisiaj, bo we wtorek nie będzie grać.
Znowu złudne 2-1, że niby mamy szanse ugrać 3 pkt... Chyba, że Max ściągnie tych dwóch dziadów.
Znowu złudne 2-1, że niby mamy szanse ugrać 3 pkt... Chyba, że Max ściągnie tych dwóch dziadów.
- Morgesztern
- Juventino
No proszę!
Andrzej jak zasadził. 

- gucio_juve
- Juventino
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Wszyscy słabo...
Pirlo prawie zaliczył kolejna asystę do przeciwnika, dobrze że ukąsił. Llorente niestety najsłabszy nie powinien w ogóle wyjść na 2 połowę.
Pirlo prawie zaliczył kolejna asystę do przeciwnika, dobrze że ukąsił. Llorente niestety najsłabszy nie powinien w ogóle wyjść na 2 połowę.