Ciekawostki dotyczące Juventusu. Czyli pytania i odpowiedzi.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
No i właśnie to kolejna niedorzeczność bo jak przedstawił Maly to wręcz niewykonalne. Na dodatek to jest przeciętny wynik czyli w niektóre dni wg tego wykonywał więcej tych połączeń, co jest kompletną niedorzecznością, bo Moggi nie robiłby wtedy nic innego tylko dzwonił, no chyba,że te telefony polegały na tym by powiedzieć komuś "dzień dobry", ale jak wiemy to prokuratura sądzi inaczej.
- bendzamin
- Redaktor
Wszystko jest bardzo przejrzyście pokazane w archiwalnych raportach Deloitte'a.Lambi120 pisze:Ma ktoś może informacje dotyczące naszej sytuacji finansowej z lat przed Calciopoli na tle czołowych europejskich klubów?
- Szwarou
- Juventino
Witam
Nie wiedziałem gdzie zapytać jeśli to zły temat proszę o przeniesienie.
Czy ktoś ma pojęcie czy jest szansa oglądać naszych podczas treningu w Vinovo?
Jeśli tak to skąd wziąć informacje kiedy można tam zastać pierwszą drużynę?
Gdzie najlepiej na nich zapolować żeby zrobić kilka fotek ew poprosić o autograf?
Nie wiedziałem gdzie zapytać jeśli to zły temat proszę o przeniesienie.
Czy ktoś ma pojęcie czy jest szansa oglądać naszych podczas treningu w Vinovo?
Jeśli tak to skąd wziąć informacje kiedy można tam zastać pierwszą drużynę?
Gdzie najlepiej na nich zapolować żeby zrobić kilka fotek ew poprosić o autograf?

- zahor
- Juventino
MarnaSzwarou pisze: Czy ktoś ma pojęcie czy jest szansa oglądać naszych podczas treningu w Vinovo?
W tygodniu, kolo poludnia.Szwarou pisze: kiedy można tam zastać pierwszą drużynę?
Pod brama wjazdowa do osrodka szkoleniowego. Zawsze stoi tam paru lowcow autografow/fotek, wiec raczej nie zabladzisz. Jak mimo znosnej pogody bedzie pusto, to najpewniej bedzie oznaczac ze jestes za wczesnie/za pozno/tego dnia nie ma treningu.Szwarou pisze: Gdzie najlepiej na nich zapolować żeby zrobić kilka fotek ew poprosić o autograf?
- Szwarou
- Juventino
Jedziemy na mecz z Sasuolo będziemy w Turynie w niedzielę i w poniedziałek w dzień meczu. Czyli raczej nie ma szans.
Myślałem że jest jakaś rozpiska kiedy trening
No trudno może się wybierzemy na "dzika" a nóż widelec się uda
Myślałem że jest jakaś rozpiska kiedy trening
No trudno może się wybierzemy na "dzika" a nóż widelec się uda

- pumex
- Juventino
Mała ciekawostka niedotycząca bezpośrednio Juventusu, ale wrzucam.
Pewnie większość z Was słyszała o finale głośnej sprawy Amandy Knox i Raffaele Sollecito, którzy zostali uniewinnieni przez Włoski Sąd Najwyższy od zarzutu zabójstwa. Wyrok ten jest wielkim sukcesem Giulii Bongiorno - piani adwokat wspomnianej dwójki, która jednocześnie zasiada w Radzie Dyrektorów Juventusu.
Pewnie większość z Was słyszała o finale głośnej sprawy Amandy Knox i Raffaele Sollecito, którzy zostali uniewinnieni przez Włoski Sąd Najwyższy od zarzutu zabójstwa. Wyrok ten jest wielkim sukcesem Giulii Bongiorno - piani adwokat wspomnianej dwójki, która jednocześnie zasiada w Radzie Dyrektorów Juventusu.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
http://en.wikipedia.org/wiki/Juventus_Stadium
Field size 105 m × 68 m (344 ft × 223 ft)
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mateo369
- Juventino
dodam tylko, że jest to wymiar standardowy i wymagany przez FIFA dla nowo budowanych obiektów:Maly pisze:http://en.wikipedia.org/wiki/Juventus_StadiumField size 105 m × 68 m (344 ft × 223 ft)
źródłoMecze rozgrywane są na polu gry wyznaczonym w postaci prostokąta o szerokości od 45 m do 90 m i długości od 90 m do 120 m (przy jednoczesnym zastrzeżeniu, że boisko nie może być kwadratem, dla meczów międzynarodowych od marca 2008 roku FIFA ustanowiła wymiary boisk 105x68)
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood