Ekstraklasa w TVP
- Wojtom
- Juventino
Już w marcu w telewizyjnej "Dwójce" pojawi się magazyn ligowy prezentujący wszystkie bramki z kolejki piłkarskiej ekstraklasy - dowiedziała się nieoficjalnie "Gazeta".
Canal+ zachowa oczywiście wyłączne prawa do pokazywania meczów na żywo, a także pierwszeństwo w pokazaniu swojego magazynu podsumowującego kolejkę, który będzie emitowany wcześniej niż program w TVP.
źródło : www.wp.pl
nawet nawet
ale ja bym wolał zeby wreszcie zrobili magazyn o piłce europejskiej !!! a mianowicie o Serie A
a i chyba na TVN bedą tez mecze i bramki bo ITI ma kupić Legie !!! czy moze juz to zrobiła........
Canal+ zachowa oczywiście wyłączne prawa do pokazywania meczów na żywo, a także pierwszeństwo w pokazaniu swojego magazynu podsumowującego kolejkę, który będzie emitowany wcześniej niż program w TVP.
nawet nawet

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- juvek
- Juventino
Byłoby świetnie, w końcu bęzie można oglądnąć se wszystkie bramki. Bo umnie na 5 kanałach które mam to żednych nie pokazują (chodzi o lige polską).
Taki program był , jest i zawsze będzei potrzebny.
Taki program był , jest i zawsze będzei potrzebny.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Szkoda, ze nie bede mogl tego zobaczyc...
Jeszcze nigdy nie widzialem bramek z polskiej ligi...
A moze ktos ma pare na komputerze i moglby mi przyslac?

Jeszcze nigdy nie widzialem bramek z polskiej ligi...
A moze ktos ma pare na komputerze i moglby mi przyslac?
- Wojtom
- Juventino
hehe każdy by chciał o Serie A !! a i nie fajnie było by tylko jest !!!! bo od marca ten program naprawde rusza !!! bedzie ciekawie !!Marcin-IRONEK pisze:Było by świetnie, mógłbym sobie ogladać brameczki LEGII
Ale i tak bym wolał żeby zrobii program o SerieA.
- FOJM
- Juventino
jak chcesz bramki z Europejskich lig to na Eurosporcie masz "Eurogole", z tego co pamietam to: Serie A, liga Francuska, Hiszpańska, Portugalska, Holenderska, Belgijska, Szkocka, Turecka, Angielska...wojtom11 pisze:Już w marcu w telewizyjnej "Dwójce" pojawi się magazyn ligowy prezentujący wszystkie bramki z kolejki piłkarskiej ekstraklasy - dowiedziała się nieoficjalnie "Gazeta".
nawet nawetale ja bym wolał zeby wreszcie zrobili magazyn o piłce europejskiej !!! a mianowicie o Serie A
a i chyba na TVN bedą tez mecze i bramki bo ITI ma kupić Legie !!! czy moze juz to zrobiła........

- swiergot
- Juventino
Prawie. Oprócz Serie AFOJM pisze:jak chcesz bramki z Europejskich lig to na Eurosporcie masz "Eurogole", z tego co pamietam to: Serie A, liga Francuska, Hiszpańska, Portugalska, Holenderska, Belgijska, Szkocka, Turecka, Angielska...wojtom11 pisze:Już w marcu w telewizyjnej "Dwójce" pojawi się magazyn ligowy prezentujący wszystkie bramki z kolejki piłkarskiej ekstraklasy - dowiedziała się nieoficjalnie "Gazeta".
nawet nawetale ja bym wolał zeby wreszcie zrobili magazyn o piłce europejskiej !!! a mianowicie o Serie A

- kouba
- Qualità Juventino
oczywiście to dobrze, ze będzie gdzie obejrzeć ten marny poziom polskiej piłki, ale zawsze coś 
Co kilka lat jest tak, że są jakies 'studia gol' albo magazyny w których pokazują bramki z polskiej ligi, ale potem sie gdzieś to gubi i juz przestaja to puszczac. Teraz też będzie :!:
Co kilka lat jest tak, że są jakies 'studia gol' albo magazyny w których pokazują bramki z polskiej ligi, ale potem sie gdzieś to gubi i juz przestaja to puszczac. Teraz też będzie :!:
- FOJM
- Juventino
rzecywiście sie pomyliłem, z Serie A nie ma skrótów i goli, są tylko wyniki i tabela...swiergot pisze:Prawie. Oprócz Serie AFOJM pisze:jak chcesz bramki z Europejskich lig to na Eurosporcie masz "Eurogole", z tego co pamietam to: Serie A, liga Francuska, Hiszpańska, Portugalska, Holenderska, Belgijska, Szkocka, Turecka, Angielska...wojtom11 pisze:Już w marcu w telewizyjnej "Dwójce" pojawi się magazyn ligowy prezentujący wszystkie bramki z kolejki piłkarskiej ekstraklasy - dowiedziała się nieoficjalnie "Gazeta".

- Wojtom
- Juventino
hehe trzeba mieć Eurosport że tak powiem :? :? :? !! hehe czasami sie dziwie ze nie przychodzą rachunki za satelitę !!!!FOJM pisze:jak chcesz bramki z Europejskich lig to na Eurosporcie masz "Eurogole", z tego co pamietam to: Serie A, liga Francuska, Hiszpańska, Portugalska, Holenderska, Belgijska, Szkocka, Turecka, Angielska...wojtom11 pisze:Już w marcu w telewizyjnej "Dwójce" pojawi się magazyn ligowy prezentujący wszystkie bramki z kolejki piłkarskiej ekstraklasy - dowiedziała się nieoficjalnie "Gazeta".

- Danielpiero
- Juventino
Bardzo fajnie. Mam nadzieje że zobacze duzo bramek jak strzela GóRnIk ZaBrZe 
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "