Serie A 14/15 (23): Cesena 2-2 JUVENTUS
- Wojtek
- Juventino
Bałem się, że dziś czeka na nudny mecz a tu proszę!
Przez 22 kolejki przegrywaliśmy przez 8 minut, a dziś aż 10! Brawo Gigi, gdyby nie on to nie byłoby za wesoło, na szczęście Cesena po bramce siadła bo ciśli niemiłosiernie (co robiła obrona?!;o) Llorente ciągle to samo...sprzedać jak najszybciej!

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Kto zasral bramke? Bo sie spoznilem.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dobry początek meczu. Leo sobie przypomniał poprzednie lata w Juve jak sadził babole, ale jeszcze Gigi wyciągnął, potem Pirlo zrobił to na co się zapowiadało od dawna czyli sprowokował gola. Nie wiem czemu On gra, tak samo nie wiem czemu gra Llorente kolejny mecz gdy jest po prostu tragiczny. Morata lamus, który nigdy nie strzelił 20 bramek w sezonie gol i asysta, a to Ci śmieszek. Dziwny mecz, mam nadzieję że strzelą chociaż jedną jeszcze dla spokoju, którego dzisiaj bardzo brakuje. Aaa no i jeszcze Lichy stracił, szła groźna kontra, sfaulował i jeszcze z pretensjami do sędziego :roll:... po prostu mistrz.
- pumex
- Juventino
Mogę sobie wysmarować jaja kwasem z kiszonej kapusty, włożyć stringi na głowę i jechać hulajnogą do Warszawy a sens tego wszytskiego i tak będzie większy niż to ciągłe stawianie na Pirlo oraz na Llorente
Na tego drepczącego, brodatego starego pryka już patrzeć nie mogę. Niech idzie przeszkadzać gdzieś indziej.
Bonucci też od jakiegoś czasu nie jest lepszy od naszej pary hamulcowych. Babol za babolem babola pogania.
Brawo dla Moraty - gol i asysta w kluczowych momentach
Występ naszych, ogólnie rzecz biorąc, do rzopy

Bonucci też od jakiegoś czasu nie jest lepszy od naszej pary hamulcowych. Babol za babolem babola pogania.
Brawo dla Moraty - gol i asysta w kluczowych momentach

- Pabloz9
- Juventino
Czy możemy wymienić LLorente na pięć rzutów rożnych?:think:
Razem z Lichtsteinerem i Il Maestero tworzą piątą kolumnę, a 3/4 smrodu w pierwszej połowie zawdzięczamy właśnie im. Naprawdę nie znajduję niczego na ich obronę (hah... Pirlo i obrona) - no może dzięki temu, że Ferdek przestraszył się piłki padła druga bramka.
Razem z Lichtsteinerem i Il Maestero tworzą piątą kolumnę, a 3/4 smrodu w pierwszej połowie zawdzięczamy właśnie im. Naprawdę nie znajduję niczego na ich obronę (hah... Pirlo i obrona) - no może dzięki temu, że Ferdek przestraszył się piłki padła druga bramka.
"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie da sie ogladac Pirlo i Llorente, chce aby zostawili juz nasz klub w spokoju i poszli gdzies dorobic na starosc.
Vidal wszystko czysci gra na jedno podanie, na razie kolo Buffona najlepszy zawodnik ! cieszy mnie to.
Coż gramy slabo ale wygrywamy, jak z bvb Pirlo i Bonucci beda sadzic takie babole to nie ma co wychodzic. Bonucci w dodatku nie trzyma pozycji brakuje go czesto w obronie, troche sie taka gwiazdeczka zrobila.
Vidal wszystko czysci gra na jedno podanie, na razie kolo Buffona najlepszy zawodnik ! cieszy mnie to.
Coż gramy slabo ale wygrywamy, jak z bvb Pirlo i Bonucci beda sadzic takie babole to nie ma co wychodzic. Bonucci w dodatku nie trzyma pozycji brakuje go czesto w obronie, troche sie taka gwiazdeczka zrobila.
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2015, 21:36 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Pirlo, jak to kto?Jacky pisze:Kto zasral bramke? Bo sie spoznilem.

Przy drugim golu asysta Moraty, czy brak asystenta?
- PlanetJuve
- Juventino
No kto? Pirlo i jego orientacja w terenie. Gdybyśmy dzisiaj grali z BVB to do 15 min 3:0.. Gigi już wychodził z siebie przy tej drugiej sytuacji 3 na 2..Jacky pisze:Kto zasral bramke? Bo sie spoznilem.
- kawek
- Juventino
Całe szczescie ze Andrea wraca bo Bonucowi przydadza sie ze dwa,trzy mecze bezwarunkowej ławy za jego babole,chłop ewidentnie albo jest głym przemeczony ciagłym graniem albo zerwal współprace ze swoim piwnicznym psychologiem. CHocby Llorente strzelil w szesciu meczach z rzedu po trzy bramki to mam nadzieje nie ogladac go w przyszłym sezonie w czarno-białym trykocie moze ze soba zabrac Pirlo
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Pierwsze 15 minut to jakaś parodia, Cesena powinna prowadzić 2-0 jak nic, na szczęście mamy niezawodnego Gigiego w bramce.
To co odwalił Bonucci przy stracie piłki i Pirlo dzięki któremu straciliśmy bramkę to kpina.
Na plus Pogba za fajne zagranie do Moraty i oczywiści Morata.
To co odwalił Bonucci przy stracie piłki i Pirlo dzięki któremu straciliśmy bramkę to kpina.
Na plus Pogba za fajne zagranie do Moraty i oczywiści Morata.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ludzie, na boisko wychodzi banda niepoważnych facetów, jak inaczej to nazwać? Od 3 min. śmierdzi golem a Ci dalej to samo, mamy trenera, który to w pore ogarnie?
Na szczęście udało się póki co odwrócić losy meczu. To co wyprawia Llorente to już nie nadaje się na komentarz. Pirlo to samo... czeka nas ciężka 2 połowa, chyba że podwyższymy na 3-1 i ,zamkniemy mecz'. Ajjj, od rana czułem nerwy, a tak chciałem spokojnego meczu, nie da się :?

Na szczęście udało się póki co odwrócić losy meczu. To co wyprawia Llorente to już nie nadaje się na komentarz. Pirlo to samo... czeka nas ciężka 2 połowa, chyba że podwyższymy na 3-1 i ,zamkniemy mecz'. Ajjj, od rana czułem nerwy, a tak chciałem spokojnego meczu, nie da się :?

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Przy babolu Bonucciego, swoje za uszami ma też Pirlo, który podaje do obrońcy, gdy przeciwnik jest blisko. To jest proszenie się o błąd. Lichy to nie wiem po co sie oburza za kartke przy tak ewidentnym faulu...Smok-u pisze:Dobry początek meczu. Leo sobie przypomniał poprzednie lata w Juve jak sadził babole, ale jeszcze Gigi wyciągnął, potem Pirlo zrobił to na co się zapowiadało od dawna czyli sprowokował gola. Nie wiem czemu On gra, tak samo nie wiem czemu gra Llorente kolejny mecz gdy jest po prostu tragiczny. Morata lamus, który nigdy nie strzelił 20 bramek w sezonie gol i asysta, a to Ci śmieszek. Dziwny mecz, mam nadzieję że strzelą chociaż jedną jeszcze dla spokoju, którego dzisiaj bardzo brakuje. Aaa no i jeszcze Lichy stracił, szła groźna kontra, sfaulował i jeszcze z pretensjami do sędziego :roll:... po prostu mistrz.
Brawa dla Moraty, kolejny mecz z golem i asystą. Jak do końca sezonu będzie miał pewny plac, to może do 15 goli uda się dojść.
- Makiavel
- Juventino
No tak, bo Morata z bramką i asystą zagrał gorszą połowę od Vidala...Cabrini_idol pisze: Vidal wszystko czysci gra na jedno podanie, narazie kolo Buffona najlepszy zawodnik ! cieszy mnie to.
.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem