Wszystko o AS Roma
- sebatiaen
- Juventino
Oni 12 mecz z rzędu się męczą, biją głową w mur.
Są nie nauczeni grać z autobusem w polu karnym przeciwnika, wygrali trochę meczy ale to po błędach sędziego, muszą się przyzwyczaić do takiej gry przeciwnika albo spadną poza 3 miejsce, już ich włosi przeskanowali i wiedzą jak z nimi grać.
Są nie nauczeni grać z autobusem w polu karnym przeciwnika, wygrali trochę meczy ale to po błędach sędziego, muszą się przyzwyczaić do takiej gry przeciwnika albo spadną poza 3 miejsce, już ich włosi przeskanowali i wiedzą jak z nimi grać.
- Dizzee
- Interista
Brawo Parma, ostatni klub w tabeli potrafi się spiąć i zdobyć punkty na boisku v-ce lidera. Szkoda że reszta stawki nadal mocno odstaje od Romy i Napoli bo po ostatnich wyczynach arbitrów nie mam ochoty oglądać tych drużyn w LM.
- PlanetJuve
- Juventino
No panowie jak dzisiaj nie będzie -9 w Rzymie to mnie trafi..
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
He he a ktoś mówił, że nie ma szans by Roma straciła punkty 8). Oglądałem drugą połowę i muszę przyznać, że jak na drużynę, która zajmuje drugie miejsce to Rzymianie są tragiczni. Nie potrafili strzelić bramki najsłabszej drużynie w lidze, grając u siebie, przeciwnik jest bankrutem i Parma nawet nie potrafi wymienić pięciu celnych podań. Niby swoje okazje mieli, ale wyglądało to bladziutko. Ten Verde to ciekawy grajek, drugi raz go widzę i drugi raz mi się strasznie spodobał. Dzisiaj trzeba wygrać i odskoczyć jeszcze bardziej.
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2015, 17:01 przez Smok-u, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Np: ja w temacie meczowymSmok-u pisze:He he a ktoś mówił, że nie ma szans by Roma straciła punkty 8)

Parma bankrut, nie płacą zawodnikom, odeszło pół drużyny z Cassano na czele, 1 nogą w Serie B i remis na Olimpico. Z mojej strony SZACUN.

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Trzeba tez pamietac ze my w pucharze tez sie z Parma meczylismy...wiem wiem inny mecz i ranga ble ble ble...fakt ze nie spodziewalem sie ze roma straci punkty dzisiaj ale bardzo sie ciesze chociazby przez to ze zal mi Parmy a szczegolnie Donadoniego.
- pumex
- Juventino
Allegri ostatnio często daje do zrozumienia, że jeśli chodzi o punktową przewagę, to zależy mu na jej utrzymaniu. Więc... :roll:Dragon pisze:Np: ja w temacie meczowymJestem w szoku, szczerze. Jak dziś tego nie wykorzystamy, to nie ma takich epitetów aby mogły to opisać.
Natomiast zgadzam się - szacunek dla Parmy. Niestety nie oglądałem Romy - wybrałem Udinese vs Lazio i to nie była mądra decyzja, bo mecz był arcynudny.

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
He,he oby Sabatini mówił prawdę i Garcia zostanie aż do zdobycia scudetto bo może to gwarantować Garcii dozgonną pracę :C
Na razie to wygląda jakby warsztat Francuza się skończył i teraz będzie tylko gorzej. Dzisiaj wystawił personalnie najlepsze co miał i nic to nie dało.
Na razie to wygląda jakby warsztat Francuza się skończył i teraz będzie tylko gorzej. Dzisiaj wystawił personalnie najlepsze co miał i nic to nie dało.
- annihilator1988
- Juventino
Jak zagrał nowy wynalazek Doumbia ?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Zakładam, że Juve nie będzie dzisiaj uśpione tym wynikiem i nie wyjdzie na murawę z przekonaniem - nic za wszelką cenę...biorąc pod uwagę fakt, że gramy z ogórem, spodziewam się straszliwych męczarni ale jeśli wynik będzie do przodu ( nie mam zamiaru myśleć, że może być inaczej ) to sprawa scudetto już będzie rozstrzygnięta...
Brawo Parma - Roma zasługuje tylko na kpiny...dlaczego ?
A dlatego, że sa lepszą drużyną od Juve...
A dlatego, że scudetto będzie na pewno...
A dlatego, że podbili LM...
Sprowadzając powyższe do wspólnego mianownika, nie potrafili wygrać z największymi parówkami Serie A...
Jeszcze okaże się, że to wina Juve a dlaczego to nie mam pojęcia...oni coś wymyślą...w tym są perfekcyjni...

Brawo Parma - Roma zasługuje tylko na kpiny...dlaczego ?
A dlatego, że sa lepszą drużyną od Juve...
A dlatego, że scudetto będzie na pewno...
A dlatego, że podbili LM...
Sprowadzając powyższe do wspólnego mianownika, nie potrafili wygrać z największymi parówkami Serie A...
Jeszcze okaże się, że to wina Juve a dlaczego to nie mam pojęcia...oni coś wymyślą...w tym są perfekcyjni...

- Vincitore
- Juventino
Nowy właściciel Parmy zobowiązał się nie tylko do uratowania klubu przed bankructwem, ale także w przyszłości chce przywrócić jej należne miejsce - czyli gdzieś w środku tabeli z ambicjami na Ligę Europy. Do jutra ma czas by wypłacić zawodnikom zaległości finansowe, w przeciwnym wypadku ci mają pełne prawo założyć sprawę w sądzie.
Roma piąty remis u siebie pod rząd. Ostatni raz wygrali z Interem 4:2 30 listopada, później remisy kolejno z Sassuolo, Milanem, Lazio, Empoli i Parmą.
Mam nadzieję, że ta przyjemna informacja dotarła już do zawodników w Cesenie. Zazwyczaj takie okazje wykorzystywaliśmy, dlatego uprzejmie proszę by nie dali dzisiaj ciała. Później jestem w stanie im wybaczyć nawet ewentualne zabicie meczu w Rzymie i nudne 0:0, ale gdzie tam jeszcze do tego meczu.
Roma piąty remis u siebie pod rząd. Ostatni raz wygrali z Interem 4:2 30 listopada, później remisy kolejno z Sassuolo, Milanem, Lazio, Empoli i Parmą.
Mam nadzieję, że ta przyjemna informacja dotarła już do zawodników w Cesenie. Zazwyczaj takie okazje wykorzystywaliśmy, dlatego uprzejmie proszę by nie dali dzisiaj ciała. Później jestem w stanie im wybaczyć nawet ewentualne zabicie meczu w Rzymie i nudne 0:0, ale gdzie tam jeszcze do tego meczu.

Ostatnio zmieniony 15 lutego 2015, 17:35 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- karosznurek
- Juventino
Nic ciekawego nie pokazał, razem z Gervinho przeszli obok meczu.annihilator1988 pisze:Jak zagrał nowy wynalazek Doumbia ?
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."