Hurra Juventus
- Johnny777
- Juventino
Dziwne..... Ja właśnie w katowickim Empiku przeglądam ją dosyć regularnie... :? A gazetki... ekchm...Milanu i Romy chowam za inne albo odwracam do góry nogami :twisted:UlTrAs pisze:Byłem w Empiku w Katowicach. Tam jej nie mają :evil: i nawet nie wiedzieli o co mi chodzi :evil:

- Gianni_Marciano
- Juventino
Nigdy nie zapome kiedy kupowałem pierwszy numer Hurra Juventus w 2002 roku , tydzień później Juve zdobył najwspanialsze Scudetto 

- JUVEFANE_10
- Juventino
Niech mi ktoś powie czy w empiku w Rybniku idzie dostać i czy można zamówić prenumerate w Empiku?i ile kosztuje przesyłka z włoch i czy ktoś mógł by mi podać linka do zamówienia na stronie Juve?
JESTEM OSZUSTEM
- Wojtom
- Juventino
Kilka dni temu byłem w Rzeszowie i po drodze wstąpiłem do "Enter Marsze"
Jak sie pozniej dowiedziałem
w środku był Empik więc od razu do niego poszedłem.... Tak się złożyło ze miałem troche kasy więc zacząłem przegladać sportowe i "inne"
gazetki
Po chwili natknąłem sie na Hurra Juventus - ostatni egzemplarz więc od razu go wziałem i podszedłem do kasy.... Wprawdzie cena troche wybiła mnie z równowagi ( 28 zł ) :shock: ale i tak postanowiłem ją kupić 8)
Tak wyglada okładka numeru, który sobie kupiłem

Jest w nim naprawde ładne pozegnanie Marcello Lippiego, pokazane wszystkie radości i trofea jaki z nim zdobyliśmy jak i nagrody dla piłkarzy, których On prowadził !
Jest w nim sporo zdjec i informacji, nowych, o nowym sponsorze SKY i o młodzieżówce i roznych innych sprawach ! Gazeta naprawde fajna tylko, że cała po Włosku i nie wszystko rozumiem
, coś tam jednak czaje
Bardzo duzy plakat Del Piero, a z drugiej strony Chimentiego jako dodatek !
To jest chyba numer na czerwiec wiec niebawem musze wpaść po lipcowego

Jak sie pozniej dowiedziałem

Po chwili natknąłem sie na Hurra Juventus - ostatni egzemplarz więc od razu go wziałem i podszedłem do kasy.... Wprawdzie cena troche wybiła mnie z równowagi ( 28 zł ) :shock: ale i tak postanowiłem ją kupić 8)
Tak wyglada okładka numeru, który sobie kupiłem

Jest w nim naprawde ładne pozegnanie Marcello Lippiego, pokazane wszystkie radości i trofea jaki z nim zdobyliśmy jak i nagrody dla piłkarzy, których On prowadził !
Jest w nim sporo zdjec i informacji, nowych, o nowym sponsorze SKY i o młodzieżówce i roznych innych sprawach ! Gazeta naprawde fajna tylko, że cała po Włosku i nie wszystko rozumiem

Bardzo duzy plakat Del Piero, a z drugiej strony Chimentiego jako dodatek !
To jest chyba numer na czerwiec wiec niebawem musze wpaść po lipcowego

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Athy
- Juventino
we wrocławskim Empiku(tym "rynkowym") Hurra pojawiał się regularnie przez ok. półtora roku...ale niestety od maja ni ma :twisted: czyżby się rozmyślili???? kulde, w połowie miesiąca zawsze wszystkie egzemplarze(coś kolo 5 sztuk) były wykupione...teraz to cholibka gazetke Milanu można sobie zakupić :evil: :evil: :evil: wredoty jedne 

- Lypsky
- Juventino
Dzis bylem w Empiku na Woli i niestety brak
zamiast tego znalazlem Forza Milan :shock: Przejrzalem i zobaczylem fajny plakat ale gazetki oczywiscie nie wzialem bo po co?? 8) W Empiku na tragowku tez ''Hurra Juventus'' nie znalazlem
wiec wrocilem z pustymi rekoma.Moze w sierpniu bedzie jakas mala dostawa :-D Pozostaje czekac

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- JUVEFANE_10
- Juventino
niech mi ktos powie czy w empiku w Katowicach można sobie zamówić prenumerate
JESTEM OSZUSTEM
- DamKam
- Juventino
:lol: :lol: :lol:Johnny777 pisze: A gazetki... ekchm...Milanu i Romy chowam za inne albo odwracam do góry nogami :twisted:
Niezle
Wie ktos moze czy w Empiku w Gliwicach czy Zabrzu mozna dostac "Hurra Juventus" ????
Z gory thx za informacje !!!
- Martin
- Juventino
Tak sie zlozylo, ze od wrzesnia mialem zamiar regularnie to kupowac. Prenumerata nie wchodzila w gre bo Empik nie odklada gazet wiec z nadzieja udalem sie do poznanskiego Empiku. Niestety gazety nie bylo. Sprzedawca poinformowal mnie ze bedzie za pare dni.
Po paru dniach ponownie sie udalem ale Hurra Juventus nie bylo nadal. Uslyszalem ze jakies spoznienie w dostawie na ktore nie maja wplywu. Po paru kolejnych dniach do Empiku juz dzwonilem. Mimo, ze od dwoch tygodni nie bylo dostawy nikt nie potrafil mi powiedziec czemu tak sie dzieje. W koncu poszperalem w sieci i znalazlem bezposredniego dystrybutora.
Oto co sie dowiedzialem jesli chodzi o dystrybucje w Poznaniu i w ogole w Polsce.
Empiki bo o ile sie nie myle mozna tylko u nich to dostac sami zamawiaja Hurra Juventus u dystrybutora na Polske. Niestety ten poznanski zamawial do tej pory 5 egzemplarzy. Pech chcial, ze od wrzesnia (czyli od momentu w ktorym ja chcialem regularnie kupowac) zrezygnowali calkowicie poniewaz sprzedaz im nie szla. Dlaczego? Bo pismo jest po wlosku. Ot co. Ludzi bardziej interesowaly pisma angielskie.
Sam dystrybutor powiedzial mi takze, ze nie ma szans na indywidualne umowy bo oni tylko sprowadzaja to pismo na specjalne zamowienia konkretnego Empiku.
Jesli ktos jest zainteresowany to moge poszperac w swoim kalendarzu i podac wam numery telefonow. Jednak wczesniej radze Wam skontaktowac sie z konkrentym Empikiem i pogadac dokladnie najlepiej z kims postawionym wysoko, bo normalni sprzedawcy raczej nie maja az takiej wiedzy.
Aha i jeszcze jendo. Nawet gdybym mial zapewnienie ze ludzie beda to kupowac to bezposredniego dystrybutora to nie obchodzi.
Przy okazji pytalem sie takze o Italian Soccer ktory jest w jezyku angielskim. Koles pierwsze slyszal ale powiedizal ze jak podam mu wydawce to moze załatwi cos...
Po paru dniach ponownie sie udalem ale Hurra Juventus nie bylo nadal. Uslyszalem ze jakies spoznienie w dostawie na ktore nie maja wplywu. Po paru kolejnych dniach do Empiku juz dzwonilem. Mimo, ze od dwoch tygodni nie bylo dostawy nikt nie potrafil mi powiedziec czemu tak sie dzieje. W koncu poszperalem w sieci i znalazlem bezposredniego dystrybutora.
Oto co sie dowiedzialem jesli chodzi o dystrybucje w Poznaniu i w ogole w Polsce.
Empiki bo o ile sie nie myle mozna tylko u nich to dostac sami zamawiaja Hurra Juventus u dystrybutora na Polske. Niestety ten poznanski zamawial do tej pory 5 egzemplarzy. Pech chcial, ze od wrzesnia (czyli od momentu w ktorym ja chcialem regularnie kupowac) zrezygnowali calkowicie poniewaz sprzedaz im nie szla. Dlaczego? Bo pismo jest po wlosku. Ot co. Ludzi bardziej interesowaly pisma angielskie.
Sam dystrybutor powiedzial mi takze, ze nie ma szans na indywidualne umowy bo oni tylko sprowadzaja to pismo na specjalne zamowienia konkretnego Empiku.
Jesli ktos jest zainteresowany to moge poszperac w swoim kalendarzu i podac wam numery telefonow. Jednak wczesniej radze Wam skontaktowac sie z konkrentym Empikiem i pogadac dokladnie najlepiej z kims postawionym wysoko, bo normalni sprzedawcy raczej nie maja az takiej wiedzy.
Aha i jeszcze jendo. Nawet gdybym mial zapewnienie ze ludzie beda to kupowac to bezposredniego dystrybutora to nie obchodzi.
Przy okazji pytalem sie takze o Italian Soccer ktory jest w jezyku angielskim. Koles pierwsze slyszal ale powiedizal ze jak podam mu wydawce to moze załatwi cos...
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- JUVEFANE_10
- Juventino
Martin możesz mi podac namiary z twojego kalendarzyka
JESTEM OSZUSTEM
- Martin
- Juventino
"Internews"
Wojciech Czajkowski
(0-22) 519 39 51, -2, -3
wojciech.czajkowski@polperfect.com.pl
Ale najpierw radze wam skontaktowac sie z regionalnym empikiem.
http://www.empik.com/
Wojciech Czajkowski
(0-22) 519 39 51, -2, -3
wojciech.czajkowski@polperfect.com.pl
Ale najpierw radze wam skontaktowac sie z regionalnym empikiem.
http://www.empik.com/
Log in: 15.12.1997