Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- Sebkovič
- Juventino
Stopem z Turynu do Polski to trochę szalony pomysł ale nie nierealny
Jednak zdecydowanie dorzucić tę parę złotych i wrócić do kraju ,,normalnie" bez zbędnego żebrania.

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- siwydym
- Juventino
Witam serdecznie, czy ktoś z szanownych forumowiczów spotkał się z taką sytuacją?
Trzeci raz próbuję kupić bilet przez listicket.
Zawsze po wprowadzeniu moich danych, zaznaczeniu wydruku biletu w domu wyskakuje mi taki błąd:
Oops... there's an error
10026 - Non è stato possibile evadere la tua richiesta, ti invitiamo a riprovare più tardi
Czy ktoś się spotkał z czymś takim?
Jak to obejść? Może coś robię źle?
Z góry dziękuję za pomoc.
Trzeci raz próbuję kupić bilet przez listicket.
Zawsze po wprowadzeniu moich danych, zaznaczeniu wydruku biletu w domu wyskakuje mi taki błąd:
Oops... there's an error
10026 - Non è stato possibile evadere la tua richiesta, ti invitiamo a riprovare più tardi
Czy ktoś się spotkał z czymś takim?
Jak to obejść? Może coś robię źle?
Z góry dziękuję za pomoc.
- siwydym
- Juventino
Tym razem ciągle po wybraniu biletu na Atalantę błędy, za każdym razem jakiś.
Wszystko dzieje się po wybraniu biletu i zaznaczeniu opcji printathome.
Pomoże ktoś?
Taka sama sytuacja jak kolega wyżej, ciągły komunikat:
Użytkownik już istniej, ktoś się orientuje jak to obejść?
Może lepszą opcją jest zamówienie przez telefon przez kogoś we Włoszech?
EDYTA: U mnie również poszło. Wygląda na to, że po rozpoczęciu sprzedaży system jest przeciążony, ale po godzinie 12 już można było spokojnie zamówić.
Wszystko dzieje się po wybraniu biletu i zaznaczeniu opcji printathome.
Pomoże ktoś?
Taka sama sytuacja jak kolega wyżej, ciągły komunikat:
Użytkownik już istniej, ktoś się orientuje jak to obejść?
Może lepszą opcją jest zamówienie przez telefon przez kogoś we Włoszech?
EDYTA: U mnie również poszło. Wygląda na to, że po rozpoczęciu sprzedaży system jest przeciążony, ale po godzinie 12 już można było spokojnie zamówić.
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2015, 15:15 przez siwydym, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mistrz14
- Juventino
Hej, mam może nietypową prośbę w tym temacie, wybieram sie w lipcu do turynu trochę pozwiedzać, czy ktoś by się znalazł aby pomóc mi zorganizować czas w turynie i go ogarnąć i ogólnie koleje włoskie
prośba 

mistrz forza juve
- Szwarou
- Juventino
Witam
Panowie którzy kupowali bilety przez internet mam pytanie. Czy można kupić na każdą trybunę czy nie mając karty kibica jesteśmy zmuszeni kupować na jakąś konkretną?
Jak szybko rozeszły się bilety na Atalantę? Czy trzeba od razu po starcie otwartej sprzedaży przysiąść do tematu?
Czy jest coś jeszcze o czym koniecznie muszę wiedzieć?
Bardzo dziękuję za udzielone informacje!
Panowie którzy kupowali bilety przez internet mam pytanie. Czy można kupić na każdą trybunę czy nie mając karty kibica jesteśmy zmuszeni kupować na jakąś konkretną?
Jak szybko rozeszły się bilety na Atalantę? Czy trzeba od razu po starcie otwartej sprzedaży przysiąść do tematu?
Czy jest coś jeszcze o czym koniecznie muszę wiedzieć?
Bardzo dziękuję za udzielone informacje!

- tabo89
- Juventino
Kolejna propozycja składaka lotów z hotelem i biletem na Fiorentinę:
http://www.fly4free.pl/juventus-turyn-a ... t-na-mecz/
http://www.fly4free.pl/juventus-turyn-a ... t-na-mecz/
- Piskoor
- Juventino
Witam, Jestem nowym członkiem forum więc oczywiście chciałem się po pierwsze przywitać ( pewnie jest od tego oddzielny wątek )
mam pytanko w związku z zakupem biletów...
kupiłem już bilety na samolot do Bergamo 3 - 5 kwietnia... spanie tez już zabukowane..
Chciałem zrobić niespodziankę mojemu synkowi... ma 8 lat i jest fanem Juventusu co cieszy patrząc że nie poddaje się modzie na Barca/Real...
Zresztą jesteśmy na nartach we Włoszech minimum 3 x w roku więc Italia jest nam bliska :-)
Do rzeczy jednak..
Zanim trafiłem na ten wątek chciałem zamówić bilety na viagogo...
póki co doczytałem że po pierwsze są 5 x droższe niż normalnie :-)
4 kwietnia jest mecz z Empoli... - wybrałem ten bo przy obecnej formie jest szansa że wygrają :-) a kiepsko byłoby małemu traumę na dzień dobry zafundować :-)
Na stronie Juventusu - w kasie nie ma ich w sprzedaży... Na polecanej przez forum stronie
https://www.listicket.com/ticketing/ric ... venti.html
tez nie ma wyszczególnionego meczu...
Moje pytanie jest zatem związane po pierwsze z tym gdzie go kupić :-) ?
po drugie czy mogę go kupiź ot tak z ulicy ? czy potrzebuje jednak jakąś kartę członkowską..
po trzecie - jakie miejsca są fajne... nie chciałbym trafić na miejsca dla kibiców drużyny przeciwnej :-)
Pozdrawiam
i z góry dzięki za pomoc....
mam pytanko w związku z zakupem biletów...
kupiłem już bilety na samolot do Bergamo 3 - 5 kwietnia... spanie tez już zabukowane..
Chciałem zrobić niespodziankę mojemu synkowi... ma 8 lat i jest fanem Juventusu co cieszy patrząc że nie poddaje się modzie na Barca/Real...
Zresztą jesteśmy na nartach we Włoszech minimum 3 x w roku więc Italia jest nam bliska :-)
Do rzeczy jednak..
Zanim trafiłem na ten wątek chciałem zamówić bilety na viagogo...
póki co doczytałem że po pierwsze są 5 x droższe niż normalnie :-)
4 kwietnia jest mecz z Empoli... - wybrałem ten bo przy obecnej formie jest szansa że wygrają :-) a kiepsko byłoby małemu traumę na dzień dobry zafundować :-)
Na stronie Juventusu - w kasie nie ma ich w sprzedaży... Na polecanej przez forum stronie
https://www.listicket.com/ticketing/ric ... venti.html
tez nie ma wyszczególnionego meczu...
Moje pytanie jest zatem związane po pierwsze z tym gdzie go kupić :-) ?
po drugie czy mogę go kupiź ot tak z ulicy ? czy potrzebuje jednak jakąś kartę członkowską..
po trzecie - jakie miejsca są fajne... nie chciałbym trafić na miejsca dla kibiców drużyny przeciwnej :-)
Pozdrawiam
i z góry dzięki za pomoc....
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jest jeszcze za wcześnie i dlatego nie ma biletów, zobacz sobie na jakie mecze można póki co kupić.. max Roma ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Wujekk
- Juventino
http://www.viagogo.pl/Sports-Tickets/Fo ... s/E-751475Krystek pisze:Ktoś wie jak i kiedy będzie można kupić bilet na sektor Juventusu na mecz BVB - Juventus? Mam kartę Stadium Member i wiem że mogę jeździć na wyjazdy, tylko gdzie kupić bilet?