Serie A 14/15 (22): JUVENTUS 3-1 Milan
- annihilator1988
- Juventino
Menez, Honda, De Jong, dalej w Mediolanie jest tylko szrot i dziadowizna
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- PlanetJuve
- Juventino
Wynik cieszy choć wolałbym żeby padł bez żadnych kontrowersji które jutro wyjdą i będą karmą dla trolli.. Super że Morata strzelił, bo chłopak jak najbardziej zasługuję na pierwszy skład. Dzisiaj jeszcze asysta
Plus dla Padoina bo też jako zmiennik pokazał sie z dobrej strony i jak to mowili w transmisji- w każdym "ubraniu" mu dobrze. Hejterzy szukajcie dalej taki zawodnik to skarb.
Przejdźmy do żali:
1 podejście do drugiej połowy :doh: kurrr! ile mozna!!?
gdyby nie genialna akcja Pogby i strzał Markiza to pewnie bym rozwalił lapka..
2 po co jest Pirlo na boisku?? Kuźwa wpuszczam Pereyre, cofam Vidala i mam cacy do końca meczu. Nie.. 3-5-2 musi być. Coman siedz i patrz jak w ciebie wierzymy.
3 ściagnij Teveza minute/dwie za późno żeby się wykartkował
a przestał grac w 75 minucie..
4 beznadziejny Chiellini podania na rożny, podania w kosmos i ten faul.. :doh: nikt mu nigdy nie uświadomi ze ma zagrac do najblizszego wolnego i do tego swojego zawodnika??
Kurde po meczy Atletico- Real myślałem że Nasi też mi przypomną tą zadziorność przez pełne 90 min ale nie wesoło to wyglądało przez pierwsze 15 drugiej połowy :doh:
Ważne punkty choć żal że w taki sposób i tylko tyle przeciwko Milanowi który taką defensywą wyszedł pierwszy raz w sezonie. amen. :doh:

Przejdźmy do żali:
1 podejście do drugiej połowy :doh: kurrr! ile mozna!!?
gdyby nie genialna akcja Pogby i strzał Markiza to pewnie bym rozwalił lapka..
2 po co jest Pirlo na boisku?? Kuźwa wpuszczam Pereyre, cofam Vidala i mam cacy do końca meczu. Nie.. 3-5-2 musi być. Coman siedz i patrz jak w ciebie wierzymy.
3 ściagnij Teveza minute/dwie za późno żeby się wykartkował

4 beznadziejny Chiellini podania na rożny, podania w kosmos i ten faul.. :doh: nikt mu nigdy nie uświadomi ze ma zagrac do najblizszego wolnego i do tego swojego zawodnika??
Kurde po meczy Atletico- Real myślałem że Nasi też mi przypomną tą zadziorność przez pełne 90 min ale nie wesoło to wyglądało przez pierwsze 15 drugiej połowy :doh:
Ważne punkty choć żal że w taki sposób i tylko tyle przeciwko Milanowi który taką defensywą wyszedł pierwszy raz w sezonie. amen. :doh:
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2015, 22:55 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 3 razy.
- jakku1
- Juventino
Zebys sie nie zdzwił Pumi i nie ujrzał innego duetu, mianowicie Matri-Llorentepumex pisze:
Na Cesenę must have to duet Morata-Coman.

Ogladalem tylko drugą połowę i widziałem przede wszystkim sporo chaosu przy wyprowadzaniu akcji z własnej strefy obronnej. Ofensywnie ok, Morata daje nam bardzo duzo, bo przede wszystkim w pojedynke stanowi jakies zagrozenie dla przeciwnika. Tego nie mozna powiedziec o Llorente, ktory potrzebuje ruchliwego partnera.
Podzielam zdanie wszystkich, ktorzy uwazaja, ze Pirlo powinien zagoscic na rezerwie na dluzej. Marchisio w chwili obecnej daje nam i rozegranie i spokoj w obronie, bo o klase przewyzsza Andree jesli chodzi o walory defensywne.
Mysle, ze z Pereyra bedzie tak samo jak z Morata. W miare uplywu czasu zacznie przekonywac coraz wiecej osob swoja grą. I jesli tylko i jeden i drugi ogarną się psychicznie zwlaszcza w meczach o duza stawke, to bedziemy mieli dwoch bardzo dobrych pilkarzy w druzynie.
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2015, 22:52 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Makiavel
- Juventino
Mecz - totalny chaos. Dziwne zagubienie przy wyprowadzaniu piłki u nas. Bardzo słaby Pirlo, Pogba, który lekceważył rywala (choć za udział przy trzeciej bramce czapki z głów), dużo błędów Teveza z jednej strony, z drugiej strony gol i asysta. Bardzo dobry występ Moraty i ... Padoina, który walczył na swojej flance, biegał, grał na poziomie. Jestem ciekaw co tym razem napiszą eksperci żeby zdyskredytować młodego Hiszpana.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- koki90
- Juventino
Kurs waluty 1 PDN rośnie, kto by pomyślał...
Fajnie, że Morata strzela. Wciąż mam nadzieję, że chłopak się rozkręci. Zaczyna łapać więcej swobody i pewności siebie. Takiego meczu potrzebował - strzelona bramka, kilka ciekawych klepek i fajnych zagrań.
Generalnie mecz przyjemny dla oka, choć powinno skończyć się wyższym wynikiem. Warto przypomnieć też, że mimo niewielu groźnych akcji Milanu Buffon raz dobrze interweniował po strzale Pazziniego. Tak więc i on pokazał przydatność dla drużyny i czujność w ważnym momencie.
Podsumowując... oby do przodu po kolejne 3 pkt.. Może to zabrzmi pysznie, ale nie od dziś wiadomo, że w tej lidze nikt nie powinien nam podskoczyć. My powinniśmy udowadniać w każdym meczu, że jesteśmy najlepszą drużyną, a komplety punktów i kolejne mistrzostwo to tylko formalność.
Fajnie, że Morata strzela. Wciąż mam nadzieję, że chłopak się rozkręci. Zaczyna łapać więcej swobody i pewności siebie. Takiego meczu potrzebował - strzelona bramka, kilka ciekawych klepek i fajnych zagrań.
Generalnie mecz przyjemny dla oka, choć powinno skończyć się wyższym wynikiem. Warto przypomnieć też, że mimo niewielu groźnych akcji Milanu Buffon raz dobrze interweniował po strzale Pazziniego. Tak więc i on pokazał przydatność dla drużyny i czujność w ważnym momencie.
Podsumowując... oby do przodu po kolejne 3 pkt.. Może to zabrzmi pysznie, ale nie od dziś wiadomo, że w tej lidze nikt nie powinien nam podskoczyć. My powinniśmy udowadniać w każdym meczu, że jesteśmy najlepszą drużyną, a komplety punktów i kolejne mistrzostwo to tylko formalność.
- Gandalf8
- Juventino
Dobrze, że gol na 3:1 wpadł w momencie, gdy Milan zaczynał tworzyć jakieś akcje ofensywne a po tym golu się graczom z Mediolanu odechciało.
Ważne 3 punkty, chociaż tak grającego rywala można a nawet trzeba było ograć wyżej.
Ważne 3 punkty, chociaż tak grającego rywala można a nawet trzeba było ograć wyżej.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Hehe, spodobało mnie się to, ale Pyrlo chyba i tak tego nie widział bo zaplątał się gdzieś tam brodą. Zjechanie Pogby przez Allegriego też mi się podobało zresztącouec pisze:66min. i to tupanie nóżką Pogby na nasz hamulec-Pyrlo <3

Cóż, w sumie najmniejszy wymiar kary i nawet przy remisie byłem jakoś spokojny o ten mecz. Cieszy postawa Moraty, Evry i oczywiście Simone.
Co do tego ostatniego, muszę wam coś wyjawić. Myśl ta kiełkowała we mnie od dłuższego czasu, gdzieś tak od meczu z Bayernem. Długo walczyłem sam ze sobą, wymagało to ode mnie pewnej ilości czasu na upewnienie się w tym, może nawet musiałem dorosnąć i nauczyć się asertywności. Do rzeczy: Padoin jest dobrym piłkarzem.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- jakku1
- Juventino
Pewnie, ze tak :-).Hołek pisze:Do rzeczy: Padoin jest dobrym piłkarzem.
Tutaj jest bardzo niedoceniany, ale tak na dobra sprawe to pamieta ktos, aby Padoin kiedykolwiek coś zawalił? Zawsze na chłopa mozna liczyc. Bardzo dobrze, ze mamy takiego gracza w druzynie.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- MCL
- Juventino
A ja nadal focham na Padoina że zawalił karnego w finale superpucharu
wiem że nie on jeden, wiem to. Po prostu foch i tyle.
Niech rozegra jeszcze trzy mecze na równie dobrym poziomie co dziś to może przestanę

Niech rozegra jeszcze trzy mecze na równie dobrym poziomie co dziś to może przestanę
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Dokladniejakku1 pisze:Pewnie, ze tak :-).Hołek pisze:Do rzeczy: Padoin jest dobrym piłkarzem.
Tutaj jest bardzo niedoceniany, ale tak na dobra sprawe to pamieta ktos, aby Padoin kiedykolwiek coś zawalił? Zawsze na chłopa mozna liczyc. Bardzo dobrze, ze mamy takiego gracza w druzynie.

BESTER MANN, BESTEEER !

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Padoin się wyrobił ostatnio, Morata dzisiaj dobry mecz, tylko musi się bardziej pilnować przy spalonych, ale widać progres w jego grze.Vidal pozytywnie, przegrał główkę bramkową ale ogólnie często pod grą, dobry w destrukcji.Pogba średniwo znowu mu się gwiazdorzenie włączyło.
Chielliniego mam nadzieję,że zawieszą na kilka spotkań, bo jak tak będzie grał to w LM może się skończyć czerwienią jak z Realem.
Muntariego z jego sygnalizacją spalonego już chyba nigdy nic nie przebije :rotfl:
Chielliniego mam nadzieję,że zawieszą na kilka spotkań, bo jak tak będzie grał to w LM może się skończyć czerwienią jak z Realem.
Muntariego z jego sygnalizacją spalonego już chyba nigdy nic nie przebije :rotfl:
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Zdążył ktoś pochwalić speca od czarnej roboty, docenianego jedynie przez największych znawców i koneserów, Marchisio?
Za te niewymuszone straty, w których nie ustępował Pirlo i Pogbie, za setkę Pazziniego?
Za te niewymuszone straty, w których nie ustępował Pirlo i Pogbie, za setkę Pazziniego?