Sezon 2014/2015
- gucio_juve
- Juventino
Marotta to całkowity <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! Dlaczego nie wyłożył tych 16 mln na Shaqiriego!! Widać, jak gość (razem z Podolskim) ciągną grę Interu.
- annihilator1988
- Juventino
A jak się prezentuje trójka piłkarzy, do których Juve ma prawa?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Shadow Marshall
- Juventino
Zaza fajnie strzelił, ale sporo "człapie". Ma momenty zrywu, ale przez spory kawałek czasu włącza tryb "Miras". Berardi bez rewelacji, ale w obronie sporo pracuje. Możliwe, że zaliczy jakiegoś keypassa dzisiaj. Na tego bocznego nie zwracałem uwagi.annihilator1988 pisze:A jak się prezentuje trójka piłkarzy, do których Juve ma prawa?
- SKAr7
- Juventino
Ładnie zresztą. Wygrał główkę w trudnej sytuacji, jednocześnie dopychając się jako pierwszy do opadającej piłki i uciekł obrońcy, zarabiając czerwień dla tego ostatniego. To jest sytuacja jaką spokojnie mógłby mieć w Juventusie, czego za bardzo nie można powiedzieć o zdecydowanej większości bramek, jakie padają w Serie A.pablo1503 pisze: którego wywalczył Zaza.
- pumex
- Juventino
Ktoś ogląda Napoli vs Inter? Czy ja mam zbyt duże wymagania względem ćwierćfinału Coppa Italia, czy ten mecz to dla postronnego widza katorga? Inter to 11 chłopów biegających po boisku bez ładu i składu. Napoli wygląda nieco lepiej pod względem drużynowym, ale również bez szału.
A szkoda, bo wiedząc o mniejszej presji w Coppa Italia ostrzyłem sobie zęby na ciekawy, otwarty mecz. Tymczasem uraczyli mnie widowiskiem rodem z Pucharu Polski.
PS. Ranocchia :lol: Conte ma coś z głową, darząc sympatią tego gościa jako zawodnika.
A szkoda, bo wiedząc o mniejszej presji w Coppa Italia ostrzyłem sobie zęby na ciekawy, otwarty mecz. Tymczasem uraczyli mnie widowiskiem rodem z Pucharu Polski.
PS. Ranocchia :lol: Conte ma coś z głową, darząc sympatią tego gościa jako zawodnika.

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Wcześniej patrzyłem BvB tam to dopiero był koszmar. Ten mecz średni,ale momentami całkiem przyjemny dla oka.pumex pisze:Ktoś ogląda Napoli vs Inter? Czy ja mam zbyt duże wymagania względem ćwierćfinału Coppa Italia, czy ten mecz to dla postronnego widza katorga? Inter to 11 chłopów biegających po boisku bez ładu i składu. Napoli wygląda nieco lepiej pod względem drużynowym, ale również bez szału.
Rano to jakaś pokraka, dobrze,że nie przyszedł do Juve:)
- zbysioJuve
- Juventino
Oglądałem cały mecz i jak dla mnie mecz był całkiem ciekawy o wiele ciekawszy od wczorajszego Romy. Oczywiście Napoli sprawiało lepsze wrażenie. Cały czas atakowali Inter szybkim pressingiem i szybko i składnie przechodzili do ataku, brakowało tylko im tego ostatniego podania pod bramką Interu. Według mnie zasłużone zwycięstewo jak i awans, choć po gapiostwie zawodników Interu i przytomności umysłu Higuaina, choć Ranocchia mógł to wybić. Myślę, że Napoli z taką grą może śmiało włączyć się o walkę o drugie miejsce no i oczywiście pewnie liczy też na obronę Coppa Italia. Widać było, że im chyba będzie zależeć na tym pucharze, wyszli od początku w optymalnym składzie i można powiedzięć, że się nie oszczędzali i walczyli do końca. Może się tak zdarzyć, że Juventus będzie miał wielką okazję do zrewanżowania się za porażke w SP Włoch. Choc wiadomo, ze do tego jeszcze daleka droga.
- annihilator1988
- Juventino
Ktoś się podzieli oceną co do nowych nabytków interu? Szczególnie chodzi mi o Brozovicia.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- zbysioJuve
- Juventino
Jeżeli chodzi o Brozovicia to nie zwracałem szczególnie na niego uwagi, ale myślę, że Inter może w przyszłości mieć z niego pożytek. Myślę, że może mieć miejsce w podstawowym składzie Interu i razem z niegrającym wczoraj Kovaciciem tworzyć ciekawą parę w środku pola Interu. Z tego co mi wpadło do głowy to chyba ma chłopak dobre uderzenie z zza pola karnego. Ogólnie mówiąc nie oszczędzał się we wczorajszym meczu podobnie jak Shaqiri, który tez parę razy pokazał się na swojej prawej stronie, demonstrując można powiedzieć takie małe rajdy kończone zejściem do środka i uderzeniem na bramkę. Jednak albo udrzał niecelnie albo bramkarz nie miał kłopotów z obroną. Tez myślę, że się rozkręci. Najgorzej wypadł chyba Santon, który choć starał się brać udział w akcjach ofensywnych to jednak mało z tego wynikało. Ogólnie boki obrony w tym i ta prawa Santona grały niepewnie będąc często ogrywane przez bocznych pomocników i obrońców Napoli. Jedno jak dla mnie nie ulega wątpliwości , że wyżej wymieniona trójka zaprezentowała się poprawnie w odróżnieniu od np takiego Icardiego, który oprócz jednego strzału co prawda w słupek nie pokazał dosłownie nic.annihilator1988 pisze:Ktoś się podzieli oceną co do nowych nabytków interu? Szczególnie chodzi mi o Brozovicia.
- Vimes
- Juventino
Kupił w grudniu, sprzedał w lutym nie wiadomo komu: "Report: Taci sells Parma". Parma jest w wielkiej czarnej dolnej części pleców.
- pumex
- Juventino
Kupił też nie wiadomo przez kogo czy dla kogo, bo wszyscy w około mówili, że Taci jest tylko figurantem i twarzą całej tej szemranej inwestycji. Ponoć realnymi właścicielami przez chwilę byli do spółki: rosyjski oligarcha, azerski biznesmen i jakaś agencja mająca ponoć mafijne kontakty. Gdzieś swego czasu czytałem, że już zdążyli zrobić pierwszy przekręt naprędce uchwalając jakiś fikcyjny budżet klubu. Teraz ponownie nie wiadomo co się dzieje - cyrk dobrze wpisujący się w kanony obecnego calcio.Vimes pisze:Kupił w grudniu, sprzedał w lutym nie wiadomo komu: "Report: Taci sells Parma". Parma jest w wielkiej czarnej dolnej części pleców.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Właściciel jest jednym z najbogatszych Włochów, a sam makaron najlepszy na rynku. Szkoda firmy, bo klub doprowadzi ją do ruiny...Vincitore pisze:Nowym właścicielem Parmy najprawdopodobniej zostanie firma Barilla - włoski lider sprzedaży i produkcji makaronu z siedzibą w Parmie.
Nie ma lipy