Ranking klubowy (IFFHS)
- beavis
- Juventino
Ja to nierozumiem jak Santos czy Boca moga byc tak wysoko.Zaloze sie ze wystawic je do boju w Lidze Mistrzow to moze jeszcze grupe by przeszli ale dalej juz ich nie widze.Nie wiem jak punkty sa naliczane do tego rankingu ale dobrze ze to tylko tabelki do ktorych nie warto przywiazywac wiekszej wagi
- Reggie
- Juventino
Ja również nie mam pojęcia o co chodzi w tym rankingu, w każdym bądź razie jest to trochę walnięte
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- krzysztof13
- Juventino
popierwsze to real a nie reala a tak to powini byc wyzej nie wiem co tam robi santos
- fighter_juve
- Juventino
nie koniecznie porto. porto wygral w tamtym roku Uefa cup, a my tylko doszedlismy do finalu.real to czesto wygral lige mistrzow. jest to specificzna i poprawne liczenie.dawidpln pisze:Powinniśmy wyprzedzać jeszcze Porto i Santos oraz Real (niekoniecznie).
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- KowalFromStolica
- Juventino
Ten ranking rzeczwiście jest dziwny no ale... Ważna jest by Juve dobrze grało a w rankingu może mieć jakie kolwiek miejsce

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Alexxxxx
- Juventino
Ponieważ, to jest ranking staystyków futbolu, tu się sumuje wygrane wszystkich druzyn w puchrach itp. A w Brazyli sa jedne z najlepszych druzyn i z tego kraju najwięcej drużyn wygrywa tamtejsza LM ( to ma jakąs inną nazwe niż u nas ale nie pamietam :-D ) A tak wogóle to bardzo wysoki awans, dziwi mnie niska pozycja Mu. :roll:juvek pisze:I skąd wziało się w tym rankingu tyle drużyn z Brazyli. A Juve i tak jest lepsze od Porto. Mam nadzieję ze kiedyś stworzą taki ranking który będzie choć troche odzwierciedlał faktyczną sytuację druzyn, bo narazie te wszystkie listy to chyba wymyslane są przez jakiś amatorów.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Pavciooo
- Juventino
Z Brazyli jest tylko FC Santos. Drugi klub jest z Argentyny( ale tych lubię bo Milan pokonalijuvek pisze:I skąd wziało się w tym rankingu tyle drużyn z Brazyli. A Juve i tak jest lepsze od Porto. Mam nadzieję ze kiedyś stworzą taki ranking który będzie choć troche odzwierciedlał faktyczną sytuację druzyn, bo narazie te wszystkie listy to chyba wymyslane są przez jakiś amatorów.