Saviola w Juve?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2004, 23:44

ja bym był bardzo zadowolony! Javier Pedro Saviola stylem przypomina Alexa DP - potrafi minąć rywali, strzelić czy dobrze dograć, a poza tym ma 22 lata - jeszcze raz ZA (choćby za Zalayetę)

Hincha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2004, 00:29

10 Szymon pisze:ja bym był bardzo zadowolony! Javier Pedro Saviola stylem przypomina Alexa DP - potrafi minąć rywali, strzelić czy dobrze dograć, a poza tym ma 22 lata - jeszcze raz ZA (choćby za Zalayetę)
Tylko nie Zalayete, przez niego pisalam zalobne treny :( (niczym Kochanowski :D ). Szkoda bardzo Javiera, ale jezeli jzu ma gdzies odejsc, to opcja Juve najmniej by bolala. Moze jednak do czerwca cos wykombinuja z tym paszportem :)

Visca!
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2004, 09:46

Jak mamy kupować napastnika to nie przyda nam się przereklamowany argentyńczyk tylko jakiś Cisse albo Bazzani

I need a girl that I can train.
Splimer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2004, 13:39

Saviola do JUVE :?: - raczej nie :!: . JUVENTUS ma kilko dobrych napastników. Po co nam Saviola. Może i jest dobry, młody i utalentowany, ale ja tu proponował bym Drogbe albo Ibrahimowicza. :lol: :P :lol:

zobacz kiedy ten news sie ukazał. Ponad 3 miesiace temu.
kouba

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2004, 13:50

JA też raczej nie chcę Savioli w juve, nie pasuje on do nas, wolę innego Argentuńczyka Cavenaghiego wyadej mi się że jest leprzy od Savioli.
A pozatym jak niektórzy wspominal w BArcy mu nienajlewpiej idzie i kupowanie go byłoby ryzykiem, chociaż kupienie jakiegokolwiek piłkarza jest ryzykiem, nawet jeśli jest w bardzo dobrej formie przykład Legrottaglie.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ODPOWIEDZ