Saviola w Juve?
- Hincha
- Juventino
Tylko nie Zalayete, przez niego pisalam zalobne treny10 Szymon pisze:ja bym był bardzo zadowolony! Javier Pedro Saviola stylem przypomina Alexa DP - potrafi minąć rywali, strzelić czy dobrze dograć, a poza tym ma 22 lata - jeszcze raz ZA (choćby za Zalayetę)

Visca!
- Splimer
- Juventino
Saviola do JUVE
- raczej nie :!: . JUVENTUS ma kilko dobrych napastników. Po co nam Saviola. Może i jest dobry, młody i utalentowany, ale ja tu proponował bym Drogbe albo Ibrahimowicza. :lol:
:lol:
zobacz kiedy ten news sie ukazał. Ponad 3 miesiace temu.
kouba

zobacz kiedy ten news sie ukazał. Ponad 3 miesiace temu.
kouba
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
JA też raczej nie chcę Savioli w juve, nie pasuje on do nas, wolę innego Argentuńczyka Cavenaghiego wyadej mi się że jest leprzy od Savioli.
A pozatym jak niektórzy wspominal w BArcy mu nienajlewpiej idzie i kupowanie go byłoby ryzykiem, chociaż kupienie jakiegokolwiek piłkarza jest ryzykiem, nawet jeśli jest w bardzo dobrej formie przykład Legrottaglie.
A pozatym jak niektórzy wspominal w BArcy mu nienajlewpiej idzie i kupowanie go byłoby ryzykiem, chociaż kupienie jakiegokolwiek piłkarza jest ryzykiem, nawet jeśli jest w bardzo dobrej formie przykład Legrottaglie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero