Wszystko o Milanie
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Gdzie niby ja się dziwię w poprzednim poście?Napisałem tylko jaka jest sytuacja, czytaj trochę ze zrozumieniem :-Dsebatiaen pisze:Dziwisz się? Sky jest Murdocha.
Poszukaj w Google jakie on ma w swojej korporacji firemki;)
Ouh_yeah@
No i na Munoza 2 bańki to za dużo

- zbysioJuve
- Juventino
DESTRO oficjalnie w Milanie, KLIK.
O dziwo do Mediolanu zawitał pociągiem a na dworcu kilka osób witało go jak jakiegoś zbawcę
, KLIK.
Można powiedzieć, że tonący brzytwy się chwyta, ale ciekawe czy on coś tam pokaże w tym Milanie? Na dzień dzisiejszy to nie wróżę mu tam sukcesów podobnie jak wielu bramek, chyba, że naprawdę weźmie się jako tako za grę. No i Inzaghi ma tego drugiego napastnika do 4-4-2.
O dziwo do Mediolanu zawitał pociągiem a na dworcu kilka osób witało go jak jakiegoś zbawcę

Można powiedzieć, że tonący brzytwy się chwyta, ale ciekawe czy on coś tam pokaże w tym Milanie? Na dzień dzisiejszy to nie wróżę mu tam sukcesów podobnie jak wielu bramek, chyba, że naprawdę weźmie się jako tako za grę. No i Inzaghi ma tego drugiego napastnika do 4-4-2.
- AdiJuve
- Juventino
Oficjalnie Destro za pół bańki w Milanie z opcją wykupu za 16 + 2 bonusów, ale nie jest to opcja przymusowa, także ze strony Milanu nie ma tragedii, jak nie wypali odsyłają go do Romy i tyle.
- AdiJuve
- Juventino
Milan już oficjalnie ogłosił,ze w 2016 zaczynają budować nowy stadion, na pewno będzie to jeden z najnowocześniejszych obiektów tego typu na świecie, ale dopiero na sezon 2018/19 czyli jeszcze ponad 3 lata upłyną do opuszczenia przez Milan San Siro.
- PlanetJuve
- Juventino
Ma mieścić 48 tyś widzów.AdiJuve pisze:Milan już oficjalnie ogłosił,ze w 2016 zaczynają budować nowy stadion, na pewno będzie to jeden z najnowocześniejszych obiektów tego typu na świecie, ale dopiero na sezon 2018/19 czyli jeszcze ponad 3 lata upłyną do opuszczenia przez Milan San Siro.
Widzieliście skład Milanu na Parmę? :shock: Wszystkie nowe nabytki w pierwszym składzie

- Vimes
- Juventino
- PlanetJuve
- Juventino
Gdybyś to zrobił to już wygrywasz, wynik 1:1Vimes pisze:Obstawiać, że obie drużyny strzelą?Paweljuve2006 pisze:Widzieliście skład Milanu na Parmę? :shock: Wszystkie nowe nabytki w pierwszym składzieBocchetti, Cerci, Destro dodając do tego Van Ginkela i Zaccardo to szczerze się zastanawiam czy nie obejrzeć
Pippo w życiu nie ułoży obrony nie wiadomo jakby cudował.
- Vimes
- Juventino
Obstawiłem, ale dorzuciłem jeszcze zwycięstwo Barcelony, więc na razie jestem w połowie drogi.Paweljuve2006 pisze:Gdybyś to zrobił to już wygrywasz, wynik 1:1
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2015, 21:28 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino
To kiepsko postawiłeś bo Villareal już od ponad 10 meczy nie przegrał i dzisiaj też póki co się nie zanosi. Rusek z Realu daje im prowadzenie.Vimes pisze:Obstawiłem, ale dorzuciłem jeszcze zwycięstwo Barcelony, więc na razie jestem w połowie drogi.Paweljuve2006 pisze:Gdybyś to zrobił to już wygrywasz, wynik 1:1
Co do meczu to Parma więcej ma z gry tylko aż żal patrzeć w jaki sposób potrafią to zepsuć.. Coraz mniej podoba mi się oglądanie tej ligi..

Co najgorsze są mecze gdzie Juventus dopasowuje się do tego poziomu zamiast grać swoje i nie dając nikomu nadziei.