Mercato (Lato 2015)
- cziro
- Juventino
Może ktoś napisać kto widział Sturaro więcej razy, niż na skrótach meczów jakie ma atuty? Czy rokuje dobrze? Jest młody, jego wartość dość szybko rośnie z tego co widzę, a straszny sceptycyzm co do niego. Ja nie mam pojęcia o jego grze.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ochloncie z tym Pogba... przynajmniej do przyszlego roku. Swoja droga, tak sobie mysle, ze faktycznie za goscia mozemy przytulic ok. 90baniek, tylko strach sie bac, w kogo Mierny ulokuje te pieniazki :roll:
Jak ma przyjsc jakis Waldek, to ja juz wole Marotte. Moze nauczy sie olewac Udinese i glebiej penetrowac np. Francje?alessandro1977 pisze:Nie rozumiem Marotty, nigdy nie rozumiałem i dzień kiedy opuści Juve będzie dla mnie dniem niezwykle radosnym !
Do Chin z nim!Wojtek pisze:Mistrz lewej flanki powraca... Może uda się go gdzieś jeszcze opchnąć w tym okienku?
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- _Piotrek_
- Juventino
Nawet jeśli Mino Raiola blefuje i Pogba zostanie w Juve na przyszły sezon, to i tak pewnym jest, że któregoś dnia i zapewne wcześniej niż później Francuz opuści Turyn i Italię. Serie A nie jest w stanie utrzymać najlepszych piłkarzy świata i nawet polepszająca się sytuacja finansowa klubów (niektórych) nie będzie miała na to wpływu.
Tym razem muszę się zgodzić z narzeczoną Alessio Cerciego Federicą Riccardi: „do Włoch sprowadza się tylko przebrzmiałe gwiazdy za darmo, albo wypożycza się je z opcją wykupu”.
O Pogbie, Cuadrado i transferach made in Italy. Po więcej zapraszam tu: http://tylkopilka.pl/serie-a-przyjmuje-kolejne-ciosy/
Tym razem muszę się zgodzić z narzeczoną Alessio Cerciego Federicą Riccardi: „do Włoch sprowadza się tylko przebrzmiałe gwiazdy za darmo, albo wypożycza się je z opcją wykupu”.
O Pogbie, Cuadrado i transferach made in Italy. Po więcej zapraszam tu: http://tylkopilka.pl/serie-a-przyjmuje-kolejne-ciosy/
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Technicznie jest taki sobie, żaden z niego wirtuoz, waleczny chłopak, fizycznie niezły jako uzupełnienie kadry jest ok., ale do pierwszego składu na razie nie i nie wiem czy w ogóle wskoczy na taki poziom.cziro pisze:Może ktoś napisać kto widział Sturaro więcej razy, niż na skrótach meczów jakie ma atuty? Czy rokuje dobrze? Jest młody, jego wartość dość szybko rośnie z tego co widzę, a straszny sceptycyzm co do niego. Ja nie mam pojęcia o jego grze.
- Vincitore
- Juventino
Więc chyba Neto jest gdzieś tak po środku tych dwóch tez.Ouh_yeah pisze:Ktoś w ogóle łapie o co chodzi z tym Neto? Na zmiennika za dobry i za drogi, na następcę Buffona za słaby, zresztą co on będzie bronił po przynajmniej dwóch latach grzania ławy.

Ręcznikiem nie jest, na następce Storariego bardzo spoko.
- jakku1
- Juventino
Neto jak Neto, ciekawsza jest sytuacja w ataku. Osvaldo wcale nie musi przyjsc za Giovinco. Po pierwsze, dochodza sluchy z Mediolanu ze Inter sie nie zgodzi na oddanie Pablo, a po drugie, chcemy gracza za czapke gruszek i tylko na pol roku. Nie zaplacimy duzej sumy za 5 napastnika. Co prawda, z drugiej strony tez sprawa wyglada tak, ze Osvaldo chce wrocic do Turynu a my potrzebujemy napastnika, wiec z tej calej zbieraniny napastnikow dostepnych zima najwieksze szanse ma wlasnie Osvaldo. Ale tak jak wspominalem, to jeszcze nic pewnego.
Jesli chodzi o Pazziniego to jeszcze do niedawna nawet nie bylo konkretnego kontaktu z wlodarzami Milanu a sprawa raczej zyla bardziej w mediach. Ale, ostatnio pojawily sie pogloski z pewnego zrodla, ze mozliwa jest wymiana, De Ceglie na Pazziniego
. Na Cassano to w ogole nie ma szans i nikt u nas nie chce slyszec o bylym pilkarzu Parmy.
Jest jeszcze jedna opcja, moim zdaniem najciekawsza, ale zeby sie upewnic, ze to nie jest jakas sciema musze ustalic czy np. mozemy jeszcze sciagnac jakiegos pilkarza spoza panstw UE? Orientuje sie ktos? Zahor?
Jesli chodzi o Pazziniego to jeszcze do niedawna nawet nie bylo konkretnego kontaktu z wlodarzami Milanu a sprawa raczej zyla bardziej w mediach. Ale, ostatnio pojawily sie pogloski z pewnego zrodla, ze mozliwa jest wymiana, De Ceglie na Pazziniego

Jest jeszcze jedna opcja, moim zdaniem najciekawsza, ale zeby sie upewnic, ze to nie jest jakas sciema musze ustalic czy np. mozemy jeszcze sciagnac jakiegos pilkarza spoza panstw UE? Orientuje sie ktos? Zahor?
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- pumex
- Juventino
Za to wygląda na niewdzięcznika. Takie babole co sadził podczas pierwszych dwóch sezonów we Florencji to bania mała. Nawet kierownictwo klubu wieszało już na nim psy, ale Montella wziął go w obronę i postanowił mu zaufać. W podziękowaniu ten nie chce przedłużyć kontraktu (kasa misiu, kasa).Vincitore o Neto pisze:Ręcznikiem nie jest

- wojczech7
- Juventino
Strzelam - Demba Ba czy Forlan? :-Djakku1 pisze:Jest jeszcze jedna opcja, moim zdaniem najciekawsza, ale zeby sie upewnic, ze to nie jest jakas sciema musze ustalic czy np. mozemy jeszcze sciagnac jakiegos pilkarza spoza panstw UE? Orientuje sie ktos? Zahor?
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pogłoski te pojawiły się zanim się okazało, że Pazzini chce kontrakt na 2,5 roku, a my go chcemy tylko do lata.jakku1 pisze: Jesli chodzi o Pazziniego to jeszcze do niedawna nawet nie bylo konkretnego kontaktu z wlodarzami Milanu a sprawa raczej zyla bardziej w mediach. Ale, ostatnio pojawily sie pogloski z pewnego zrodla, ze mozliwa jest wymiana, De Ceglie na Pazziniego.

Jakku na pewno nie chodzi o Tello, bo ten gracz z całą pewnością przyjdzie do Primavery.
Osvaldo jako piąty napastnik jak najbardziej ok. Koleś, mam takie wrażenie, ma nas "w sercu" (do dziś jest w stanie wojny z Romą i wypomina im tego strzelonego w 94. minucie gola na Olimpico