Wszystko o Milanie
- zahor
- Juventino
Ja bym powiedział że efekt Guardioli - wariant testowany wcześniej również w Juventusie z negatywnym skutkiem. Conte trafiając do Turynu miał już kilkuletni staż w trenowaniu dorosłych zespołów.zoff pisze:Wiadomo chcieli zrobić efekt Conte - ale efekt Conte był tylko wyjątkiem.
- zbysioJuve
- Juventino
Coś ostatnio czytałem a było to jeszcze przed pierwszym meczem z Lazio, że w szatni Milanu miałoby dojść do jakiegoś buntu starszych graczy przeciwko Inzaghiemu. Nie wiem czy właśnie z tego powodu wczoraj tak słabo grali, ale z taką grą jaką wczoraj zaprezentował Milan nie zasługuje nawet na występy w serie a. Jak to powiedział Tomasz Łapiński we wczorajszym meczu ta ich gra "To wola o pomstę do nieba".

Konko to akurat zawodnik Lazio a nie Milanupumex pisze:Cerci to parodia piłkarza gdy pojawia się presja. Ja akurat o tym wiedziałem jeszcze przed jego wyjazdem z Torino, ale nie wszyscy byli tak spostrzegawczy Wink
Rami to średniak, Alex to kawał kloca. Konko słaby jak barszcz, Poli jak typowy przeciętniak, podobnie jak Abate.
- pumex
- Juventino
Ee... nie gadaj. Musisz mnie wkręcać..zbysioJuve pisze:Konko to akurat zawodnik Lazio a nie Milanupumex pisze:Cerci to parodia piłkarza gdy pojawia się presja. Ja akurat o tym wiedziałem jeszcze przed jego wyjazdem z Torino, ale nie wszyscy byli tak spostrzegawczy Wink
Rami to średniak, Alex to kawał kloca. Konko słaby jak barszcz, Poli jak typowy przeciętniak, podobnie jak Abate.
No wiadomo, że to zawodnik Lazio, ale swego czasu, gdy był piłkarzem Sevilli, był łączony z Juve. Typowy przeciętniak.
- zbysioJuve
- Juventino
No tak wiedziałem, że jest to zbyt oczywiste żeby było pomyłkąpumex pisze:Ee... nie gadaj. Musisz mnie wkręcać..zbysioJuve pisze:Konko to akurat zawodnik Lazio a nie Milanupumex pisze:Cerci to parodia piłkarza gdy pojawia się presja. Ja akurat o tym wiedziałem jeszcze przed jego wyjazdem z Torino, ale nie wszyscy byli tak spostrzegawczy Wink
No wiadomo, że to zawodnik Lazio, ale swego czasu, gdy był piłkarzem Sevilli, był łączony z Juve. Typowy przeciętniak.

- Szilgu
- Juventino
Tez kojarze, bo w FMie byl beznadziejny, a nagle wystrzelil w Hiszpanii
Polowa forum chciala jego powrotu, opierajac sie tylko na opinii gazet. Te same gazety pisaly, ze do nas wraca za spora, jak na jego talent, sumke
Dobrze, ze nic z tego nie wyszlo.

- Kruczenzo
- Juventino
Ouh_yeah pisze:Według transfermarkt, Konko nie tylko był łączony z Juve, ale kiedyś kiedyś nawet był naszym piłkarzem i oddaliśmy go Sienie.
No jak to chłopaki nie pamiętacie wielkiej drużyny naszej Primki bodajże z 2004 roku co to miała podbić świat? Takie cracki jak Benjamin Onwuachi, Davide Chiumento, Raffele Palladino(tak, tak on sam!) czy właśnie Konko to mieli być nowe Thuramy, Del Piery i inne Trezegety

Najgorsze jest to, że Milan pewnie do meczu z nami zmieni trenera albo zmobilizuje się na maxa i nie będzie wesołego meczu.
- pumex
- Juventino
Koleś w CM 03/04 miał niemal wszystkie staty poniżej 10, poza wykończeniem akcji - 20. W wieku 19-20 lat ładował bramy aż miło. Szybki rzut oka na wikipedię i koleś gra obecnie w jakimś teamie o którym słyszę pierwszy raz w życiuArdjan pisze:Takie cracki jak Benjamin Onwuachi

Co się tyczy Milanu, ci dalej forsują politykę gromadzenia przypadkowych zawodników. Bocchetti, a po nim być może Taarabt. Wesoło tam mają.
- hellspawn
- Juventino
Kpina z tym zawieszeniem. Conte za nic nie zrobienie dostał bana na pół sezonu a ten pajac za jawną huligankę i do tego recydywę został zawieszony tylko na cztery kolejki...Mehehehe pisze:Mexes zawieszony na 4 kolejki
- Asus3
- Juventino
Ronaldo dostał aż 2 mecze bana, bo trzeci to derby z Atletico.
Więc dla Mexesa kara i tak chyba wysoka.
Tego hiciora widzieliście? Klubem zarządza 2 dziadów ładujących jakieś mocne leki, z czego jeden czasem, od święta przyleci swoim helikopterem, a drugi jest tak szanowany, że wczoraj uciekał z loży VIP na domowym meczu własnego klubu(Galliani)

Tego hiciora widzieliście? Klubem zarządza 2 dziadów ładujących jakieś mocne leki, z czego jeden czasem, od święta przyleci swoim helikopterem, a drugi jest tak szanowany, że wczoraj uciekał z loży VIP na domowym meczu własnego klubu(Galliani)
- Simi
- Qualità Juventino
Hip Hip Hurra i do przodu. Atmosferka w Milanie jak na koloniach. Jeżeli ten klub ma wrócić do Europejskiej czołówki to ktoś musi w końcu walnąć pięścią w stół. Z transferów które dokonali w ostatnim czasie to tylko Menez się sprawdza.. a reszta to albo cienkie bolki albo po prostu cień dawnego zawodnika (Essien/Armero(Udine)/Torres(do niedawna)/Cerci(mistrz jednego dobrego sezonu w Torino). Jak tak dalej pójdzie to klub całkiem rozdrobni się na drobne i jedyną osobą która będzie mogła odratować ten klub będzie jakiś szejk z Emiratów lub Arabii.Asus3 pisze:Ronaldo dostał aż 2 mecze bana, bo trzeci to derby z Atletico.![]()
Kara dla Mexesa powinna być taka sama jak dla Suareza za gryzienie. Który to już raz Filipkowi pomylił się ring bokserski z boiskiem?
- zbysioJuve
- Juventino
Normalnie kabaretAsus3 pisze:Tego hiciora widzieliście? Klubem zarządza 2 dziadów ładujących jakieś mocne leki, z czego jeden czasem, od święta przyleci swoim helikopterem, a drugi jest tak szanowany, że wczoraj uciekał z loży VIP na domowym meczu własnego klubu(Galliani)
- Cabrini_idol
- Juventino
TO hipp hip Hurra pozamiatało mną jak tania whisky w poprzedni weekend.
Wyobrazacie sobie jak Angelii bierze na kolano Padoina i spiewa hip hip hurra ? Milanie Quo Vadis.

Wyobrazacie sobie jak Angelii bierze na kolano Padoina i spiewa hip hip hurra ? Milanie Quo Vadis.

- Asus3
- Juventino
Dwa stare dziady rządzące klubem, naćpane przez psychiatrów i już wiadomo czemu nic tam nie trzyma się kupy, od polityki kadrowej po samą grę.
Trener zmieszany usuwa się w cień bo prezes przemawia i wykłada sposoby gry :shock:
Trener zmieszany usuwa się w cień bo prezes przemawia i wykłada sposoby gry :shock:
- pan Zambrotta
- Juventino
ja bym chciał się tylko spytać ewerthona, czy dalej twierdzi, że z Gallianim Juventus zdobyłby Puchar Europy
do dzisiaj mam z tego bekę (tutaj mamy dla przypomnienia i poprawy nastroju)