Wszystko o Milanie
- Shadow Marshall
- Juventino
Aż żal patrzeć. Jak oglądałem mecze Marsylii z Taiwo na lewej obronie to aż wypieków dostawałem. Piękny dorodny murzyn z niezłym sandałem w lewej łapie. Trzeba go było brać jak był w formie. Teraz aż żal patrzeć co się z nim stało.
- pumex
- Juventino
Sky Sport w nocy podało, że jest spora szansa na to, żeby od lipca trenerem Milanu był Conte, który łączyłby posadę szkoleniowca z rolą selekcjonera Squadra Azzurra. Oj, nie ukrywam, że choć znam obecne czasy - zero sentymentów na polu zawodowym - to ciężko byłoby mi wybaczyć Conte pójście do Mediolanu.
Innym kandydatem na ławkę Rossonerich jest Montella, który imo już jakiś czas temu zatrzymał się w rozwoju jako trener.
Poza tym wtorek ma być kluczowym dniem dla przyszłości Destro. Ponoć negocjacje są już w zaawansowanej fazie. Dziwię się Milanowi - przy takich problemach finansowych klub jest w stanie zainwestować ~15mln € w tak bardzo niepewnego zawodnika. Swoją drogą, jeśli doniesienia okażą się prawdziwe, to brawa dla Sabatiniego za udaną sprzedaż.
Innym kandydatem na ławkę Rossonerich jest Montella, który imo już jakiś czas temu zatrzymał się w rozwoju jako trener.
Poza tym wtorek ma być kluczowym dniem dla przyszłości Destro. Ponoć negocjacje są już w zaawansowanej fazie. Dziwię się Milanowi - przy takich problemach finansowych klub jest w stanie zainwestować ~15mln € w tak bardzo niepewnego zawodnika. Swoją drogą, jeśli doniesienia okażą się prawdziwe, to brawa dla Sabatiniego za udaną sprzedaż.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
No Berlu ma podobno coś w Milan zainwestować, aczkolwiek w Destro to moim zdaniem nie warto pakować nawet 5 baniek a co dopiero 15. Ale z tego co tam wyczytałem to Milan chciałby go tylko wypożyczyć z prawem bez przymusu do wykupu, także bez tragedii:) No i znowu chcą Taarbata, dziwię się czemu go ostatnio nie wykupili, bo jednak dawał radę. Atak wzmacniają ale co z tego jak w obronie kloc Alex, niezrównoważony Mexes, pan błąd Bonera i średniawy Rami, boki niewiele lepsze, a środek pomocy bez szału, jak ktoś napisał na stronie Milanu 3-5-18 będą grać:D
I tak najbardziej mnie rozwaliło jak przeczytałem,że za tego Destro VFL chce dać 30 baniek :rotfl:
I tak najbardziej mnie rozwaliło jak przeczytałem,że za tego Destro VFL chce dać 30 baniek :rotfl:
- Kruczenzo
- Juventino
Szikit pisze:Ale w Dynamo i QPR jakoś dawał radę. Fanem Legii nie jestem, ale wygląda na jakieś kompleksyArdjan pisze:Robaku pisze:pamietacie Taye Taiwo, o którego chyba połowa wloskiej ligi sie bila, dołaczy do Legii na zgrupowaniu w Turcji, Jestem pod wrazeniem.
Ten Taiwo co go Milan odpalil po pol roku i ten co mu Thiago Silva pokazywal na boisku jak sie ustawiac bo chlop nie wiedzial gdzie ma stac :lol: wzmocnienie ze hoho, moze Zieglera by nie chcieli?
Milan jest cienszy niz ustawa przewiduje.![]()
Ale jakie kompleksy? Jak mnie kompletnie nasza liga nie interesuje

Jak ktoś tu uznaje PNA za poważny wyznacznik osiągnięć w futbolu, to ja nie mam pytań :lol: :lol: :lol:
Antek w Milanie? Daruj se chłopie :naughty:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wiem, wiem... To Sky Sport, które myli się rzadko, ale absolutnie nie wierzę w to, że Conte przeniesie się do Milanu. Nie ma to absolutnie żadnego związku z sentymentami, bo tych nasz kochany Antoś nie miał, odchodząc w lecie i zostawiając Juve na lodzie tuż przed rozpoczęciem sezonu. Nie wierzę po prostu w to, że Conte, który chciał spektakularnych transferów, chciał walczyć o najwyższe cele w Europie, miałby podpisać kontrakt z pogrążonym w kryzysie Milanem, w którym brakuje jakości i który z całą pewnością na wielkie nazwiska sobie nie będzie mógł pozwolić (finanse finansami, ale nie widzę mediolańczyków na pudle obecnego sezonu Serie A). Szczerze powiedziawszy mało mnie zresztą obchodzi, jakie będą dalsze losy Conte. Uwielbiałem go jako piłkarza, później, mimo początkowych wątpliwości, także jako trenera. Zrobił jednak świństwo, które ciężko mi wybaczyć. Musiał wiedzieć dużo wcześniej, że o transfery z najwyższej półki będzie cholernie ciężko i mógł dać zarządowi czas niezbędny do znalezienia kogoś odpowiedniego na następcę. Tak się jednak nie stało. Wzięliśmy Allegrego, który (odpukać) radzi sobie znakomicie.pumex pisze:Sky Sport w nocy podało, że jest spora szansa na to, żeby od lipca trenerem Milanu był Conte, który łączyłby posadę szkoleniowca z rolą selekcjonera Squadra Azzurra. Oj, nie ukrywam, że choć znam obecne czasy - zero sentymentów na polu zawodowym - to ciężko byłoby mi wybaczyć Conte pójście do Mediolanu.
Z jednej strony brawa dla Sabatiniego za udaną sprzedaż piłkarza, który absolutnie nie jest wart tych pieniędzy. Z drugiej jednak strony strzał w stopę i pozyskanie kogoś (Adriano), komu za pół roku kończy się kontrakt, a który klub z Rzymu będzie kosztował 10 mln (2 mln teraz i kolejne 8, bez możliwości negocjacji i odstąpienia od porozumienia, w lecie).pumex pisze:Poza tym wtorek ma być kluczowym dniem dla przyszłości Destro. Ponoć negocjacje są już w zaawansowanej fazie. Dziwię się Milanowi - przy takich problemach finansowych klub jest w stanie zainwestować ~15mln € w tak bardzo niepewnego zawodnika. Swoją drogą, jeśli doniesienia okażą się prawdziwe, to brawa dla Sabatiniego za udaną sprzedaż.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
rok temu też się mówiło o Milanie w kontekście Conte więc obecne plotki nie mogą dziwić a mnie także nie zdziwi jak tam pójdzie wszak to idealne dla niego środowisko - "dwa razy ósme miejsce" 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Przecież Conte już dużo wcześniej zaczął się żalić Agnellemu i Marotcie (a na koniec sezonu już nawet w mediach, co ewidentnie wskazuje że to wszystko zostało wielokrotnie poruszane w najwyższych kręgach Juventusu) i to oni mu poradzili, żeby sobie pojechał na wakacje i porozmyślał przez ten czas na spokojnie, a potem podejmie ostateczną decyzję.mrozzi pisze:Musiał wiedzieć dużo wcześniej, że o transfery z najwyższej półki będzie cholernie ciężko i mógł dać zarządowi czas niezbędny do znalezienia kogoś odpowiedniego na następcę. Tak się jednak nie stało.
Pewnie myśleli, że jak już wróci i zacznie przygotowania, to jakoś mu foszek minie.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Munoz z Palermo dogadany z Milanem, ale chyba dopiero na lato.
Jednak tego Destro prawdopodobnie wezmą, ale na wypożyczenie z opcją wykupu za 16 baniek:D Widać,ze Milanowi się w środku tabeli bardzo podoba:) Choć jakby im się udało do tego sprowadzić Salaha/Taarabta,Paulinho i Antonellego, którymi też się interesują to może coś by z tego wyszło, inaczej szczerze wątpię. Dzisiaj pewnie znowu bęcki od Lazio.
Jednak tego Destro prawdopodobnie wezmą, ale na wypożyczenie z opcją wykupu za 16 baniek:D Widać,ze Milanowi się w środku tabeli bardzo podoba:) Choć jakby im się udało do tego sprowadzić Salaha/Taarabta,Paulinho i Antonellego, którymi też się interesują to może coś by z tego wyszło, inaczej szczerze wątpię. Dzisiaj pewnie znowu bęcki od Lazio.
- jarmel
- Redaktor
Może to nie klątwa tylko te słynne MilanLabmibor pisze:A szarawy znów sie połamał, czyżby klątwa Pato przeszła na niego ?

Szkoda mi go, parę lat temu wydawało mi się, że reprezentacja będzie miała dużą siłę rażenia z przodu ze względu na Balo i Szarawego, a tu taki klops z jednym i drugim :roll:
Mogli go sprzedać jak pojawiały się za niego duże kwoty, no ale kto by przewidział, że tak podupadnie.
#AllegriOut
- annihilator1988
- Juventino
. Ponoć ma przyjść na wypożyczenie za 2, a latem obowiązkowy wykup za 8. Destro za 15 mln? Takie drewno?Robaku pisze:Destro praktycznie dogadany z Milanem, wypozyczenie ( 700 tys.) z opcja wykupu (15-16 baniek w lato), wiec Roma pewnie kogoś pozyska Luiz Adriano?

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG