Wszystko o Milanie
- annihilator1988
- Juventino
Milan zdziadział już całkiem. Takim piłkarzom, jak Essien czy Torres proponuje kilkumilionowe kontrakty, by potem przez kilka tygodni męczyć się przy rozmowach o Brazoviciu, który i tak idzie na wypożyczenie (18 miesięcy) do interu za 3 mln z 5 milionową klauzulą. Jeszcze troche i będą przyjeżdżać na obiady do Turynu.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Cabrini_idol
- Juventino
Już nie mogę doczekać się jak Milaniści przyjadą do Turynu, zapowiada się rzeź niewiniątek.
Oby tylko Mexes podtrzymał ,,formę''
Oby tylko Mexes podtrzymał ,,formę''

- rad
- Juventino
Bardzo słaby Milan. Żenujący wręcz pokaz dają. Pippo długo miejsca nie zagrzeje, to pewne.
Tak sobie myślę, że trener - jakkolwiek wielkim nie byłby niegdyś piłkarzem - tak powinien mieć kilkuletnie doświadczenie w prowadzeniu coraz to lepszych zespołów. Cuda jakie można zdziałać z drużynami trzeba podbudować doświadczeniem trenera - patrz Conte i jego przygoda z trenowaniem.
Tak sobie myślę, że trener - jakkolwiek wielkim nie byłby niegdyś piłkarzem - tak powinien mieć kilkuletnie doświadczenie w prowadzeniu coraz to lepszych zespołów. Cuda jakie można zdziałać z drużynami trzeba podbudować doświadczeniem trenera - patrz Conte i jego przygoda z trenowaniem.
- Cabrini_idol
- Juventino
Tak jak mówiłem Mexes podtrzymał formę, ale chyba ążza bardzo bo raczej już go nie zobaczymy do końca sezonu 

- whitesignus
- Juventino
Meczu nie ogladalem, ale jak zobaczylem, ze czerwo dla mexesa to musialem to zobaczyc.
https://www.youtube.com/watch?v=7pe_xjPaGSo
Typowe zachowanie polglowka. Mauri go osmieszal caly mecz czy co? Zero reakcji, wyraz twarzy jak u kazdej lepszej malpy
Typowe zachowanie polglowka. Mauri go osmieszal caly mecz czy co? Zero reakcji, wyraz twarzy jak u kazdej lepszej malpy
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- bendzamin
- Redaktor
Po raz kolejny zdecydowałem się obejrzeć mecz w wykonaniu przypadkowej zbieraniny piłkarzy tytułującej się Milanem i po raz kolejny moje oczekiwania zostały spełnione w 100%. W tamtym tygodniu wyróżniany był Menez, w tym szczególne pochwały płyną w kierunku Montolivo i Mexesa 
Sympatyczny francuski środkowy obrońca, który zarabia 4,5 miliona euro rocznie najpierw zrobił to, a po obejrzeniu czerwonego kartonika jeszcze to. Już parę minut wcześniej był bliski wypłacenia pięknie prowokującemu go Mauriemu, ale wtedy któryś z kolegów zdołał go powstrzymać. W każdym razie - było śmiesznie.

Sympatyczny francuski środkowy obrońca, który zarabia 4,5 miliona euro rocznie najpierw zrobił to, a po obejrzeniu czerwonego kartonika jeszcze to. Już parę minut wcześniej był bliski wypłacenia pięknie prowokującemu go Mauriemu, ale wtedy któryś z kolegów zdołał go powstrzymać. W każdym razie - było śmiesznie.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2015, 22:51 przez bendzamin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kamex22
- Juventino
To nie wszystkowhitesignus pisze:Meczu nie ogladalem, ale jak zobaczylem, ze czerwo dla mexesa to musialem to zobaczyc.

https://www.youtube.com/watch?v=F9CY353hVmc
- zippo01
- Juventino
Milan dzisiaj na boisku nie był drużyną, tylko zlepkiem indywidualności. Szkoda patrzeć jak niegdyś znaczący klub w Europie upada. Oby tak samo jak my po dwóch fatalnych sezonach podnieśli się z kolan i zaczęli znowu się liczyć w stawce 
- johnnybgoode
- Juventino
Chyba nie ma drugiego tak konsekwentnego obrońcy... chciał dusić i nawet drugi zawodnik Milanu mu nie przeszkodził - a co, dwóch też można jak się ma dobry zasięg
Mexes zasłużył na żółtą już 15 minut wcześniej, gdzie faulował chyba z 4 razy z rzędu? Tak czy siak, Milan bez pomysłu na nic, wielkie dziury w środku pola, obrona to dwa klocki (jeden odpocznie dłużej), a w ataku wielkie nic. I Menez który gra 10 minut w ciągu meczu, a resztę drepta, nie pomaga.

Mexes zasłużył na żółtą już 15 minut wcześniej, gdzie faulował chyba z 4 razy z rzędu? Tak czy siak, Milan bez pomysłu na nic, wielkie dziury w środku pola, obrona to dwa klocki (jeden odpocznie dłużej), a w ataku wielkie nic. I Menez który gra 10 minut w ciągu meczu, a resztę drepta, nie pomaga.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Cóż, Mexesa w Turynie nie zobaczymy, czy z Inzaghim będzie podobnie? Mam nadzieję, że nie. Efekt ,,nowej miotły'' nie ułatwia zadania. Jakoś mam przeczucie, że jednak Pippo poleci.
Lazio niedługo nie będzie miało kim grać. Dziś kolejne 2 poważne kontuzje.
Lazio niedługo nie będzie miało kim grać. Dziś kolejne 2 poważne kontuzje.

- whitesignus
- Juventino
Dzieki!Kamex22 pisze:To nie wszystkoJest jeszcze druga część przytulasów
https://www.youtube.com/watch?v=F9CY353hVmc
Jeny, co za pajac. Mimo, ze Milan jest teraz w tylku, to taki polglowek grajacy w ich barwach to az obraza dla Calcio... Nie powinno go juz byc na boiskach SA do konca sezonu. Jest zbyt grozny dla pilkarzy, ale takich prawdziwych
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2015, 23:01 przez whitesignus, łącznie zmieniany 2 razy.
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.