Wszystko o Milanie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 23 razy

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2015, 20:06

Tercet Berardi-Zaza-Sansone pozbawia Milan punktów, wg mnie Milan ma marne szanse na zajęcie 3 miejsca.

Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2015, 20:53

Oglądał ktos PW Milan - Sassuolo? Tam byl dosc kontrowersyjny rzut karny (lagodnie mowiac)

I tak z ciekawosci zajrzalem (na strone o Milanie) co ponoc napisała LGDS o pracy sędziów a tam "Gazzetta chwali arbitrów. Liniowego za trudną, ale słuszną decyzję o anulowaniu bramki Vrsajlko, który faktycznie był na spalonym. Głównego za rzut karny i tylko żółtą kartkę dla Zapaty. Co ciekawe, dziennikarz LGdS stwierdza, że faul Kolumbijczyka polegał na tym, iż Pavoletti sprytnie... podstawił mu nogę."

Wytlumaczy mi ktos jak tam moza bylo dopatrzec sie faulu obroncy? :rotfl:

Milano1910

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2015, 23:29

Alex96

Ja oglądałem ;). Sam sobie zadaje to pytanie jak można było tam zobaczyć jakiekolwiek przewinienie Zapaty. Decyzja katastrofalna, ale mimo pomocy sędziego Sassuolo nie udało się na całe szczęście nas pokonać i gramy w ćwierćfinale.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2015, 08:17

napastnik przewrócił się o nogi upadającego obrońcy i to jest jakby karny... inną kwestią jest dlaczego obrońca upadał ;]

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Sandro.

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2015, 17:15

Najlepsze jest to że najbardziej protestował gracz....Sassuolo, który próbował wytłumaczyć sędziemu że nie faulował Zapaty :prochno:
Maly pisze:inną kwestią jest dlaczego obrońca upadał ;]
Przegrana walka bark w bark.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2015, 16:24

Nie oglądałem za bardzo Milanu w tym sezonie, wie ktoś jak to jest z tym Menezem? Myślałem, że gra bardzo dobrze, nie raz się spotkałem z opinią, że to najlepszy darmowy transfer tego okienka itp tymczasem wchodzę na strony Milanu i pełno kibiców ma go wyraźnie dosyć pisząc, że ciągle traci tylko piłki, czemu nie zejdzie itp.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2015, 16:28

Straszny egoista.
Dzisiaj go zabrało na popisówki i stracił piłkę po czym stracili bramkę, akcja następna i to samo, znowu chciał pokazać jaki jest super hiper, stracił i następna kontra leciała.
Wie że ma za sobą Bonere i jeszcze takie wały ciśnie;), głupi

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2015, 16:29

jarmel pisze:Nie oglądałem za bardzo Milanu w tym sezonie, wie ktoś jak to jest z tym Menezem? Myślałem, że gra bardzo dobrze, nie raz się spotkałem z opinią, że to najlepszy darmowy transfer tego okienka itp tymczasem wchodzę na strony Milanu i pełno kibiców ma go wyraźnie dosyć pisząc, że ciągle traci tylko piłki, czemu nie zejdzie itp.
Ja od dawna powtarzam - my jako kibice Juve nie powinniśmy w żadnym stopniu żałować, że nasz zarząd nie powalczył o Francuza. To, że był do capnięcia za free niewiele zmienia - w dalszym ciągu jest to zawodnik bardzo chimeryczny, który nie potrafi być liderem zespołu w dłuższej perspektywie, nie potrafi zagrać dobrze w momencie gdy reszta drużyny gra źle. Ot taki piłkarz z łapanki, nienadający się do pełnienia ważnej roli w wielkim zespole.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2015, 17:02

Bo zawodnika ocenia się po sezonie, podobnie jak całą drużynę czy trenera. Menez zagrał parę niezłych spotkań, strzelił efektowną bramkę pietą i już był noszony na rękach. Francuz to mentalna kopia Vucinicia i trudno było przypuszczać żeby w dołującym Milanie miał się zmienić.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2015, 20:24

Po meczu Milan Real 2 tygodnie temu pisałem że to nie mecz tylko trening,
kibic milanu tutaj mi napisał że jestem ślepy że nie widzę poprawy ich gry, teraz jak na to patrzę to mam jeszcze gorsze zdanie o Milanie bo pokazali wtedy ambicję w tamtym meczu, zależało im w meczu o pietruszkę, cieszyli się jak bramki strzelali a w lidze? to co oni robią to pokazuje jakie tam bezmózgi grają.
Zero ambicji, Pippo bez doświadczenia ale mimo wszystko powinni się starać, gryźć trawę, wychodzi na to że największą mobilizacje mieli na mecz sparingowy, nie kumam

Arcasto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2015, 08:36

Ciężkie czasy nastały w Milanie... ;)

http://www.101greatgoals.com/blog/ac-mi ... epubblica/

"Because life is not about how hard you can hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward..."
Obrazek
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2015, 11:30

Arcasto pisze:Ciężkie czasy nastały w Milanie... ;)

http://www.101greatgoals.com/blog/ac-mi ... epubblica/
Zwiazku z tym pilkarze Milanu juz dzis wyruszyli na mecz ligowy z Lazio
Obrazek

:rotfl:

Obrazek
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2015, 12:25

"In reality the decision is not all that shocking or even new, with Inter Milan and Juventus having previously sold their coaches in similar measures."

Tak więc Milan nie jest pierwszy...
Ale mimo wszystko zdjęcie Milanistów chcących jechać autosptopem na mecz z Lazio niszczy :lol: :prochno:

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2015, 13:17

Podobno Berlu nie chce juz Pippo na stanowisku trenera, zresztą zawodnicy też go nie chcą i głownym kandydatem jest jednak Spalleti.
http://www.football-italia.net/61580/re ... -spalletti

Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2015, 12:40

Marian. pisze: Ale mimo wszystko zdjęcie Milanistów chcących jechać autosptopem na mecz z Lazio niszczy :lol: :prochno:
Jest bład, De Jong ma kontuzje i nie pojedzie do Rzymu :D

ODPOWIEDZ