Wszystko o AS Roma
- sebatiaen
- Juventino
Znowu bramka po spalonym dla Romy.
Destro był na spalonym i tak porządnie, nie wiem dlaczego boczny tego nie widział.
Ciągną tą Romę niesamowicie.
Palermo spoko ale czasami to takie kombinacje robią że szkoda co gadać, przekombinowane strasznie.
Szukają na siłę mega skomplikowanych rozwiązań, tak mi się wydaje;)
Destro był na spalonym i tak porządnie, nie wiem dlaczego boczny tego nie widział.
Palermo spoko ale czasami to takie kombinacje robią że szkoda co gadać, przekombinowane strasznie.
Szukają na siłę mega skomplikowanych rozwiązań, tak mi się wydaje;)
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2015, 22:22 przez sebatiaen, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Oczywiście, że jest do wyciągnięcia. Za taką kasę, za którą byłoby do wyciągnięcia również przy innym prezydencie. Za taką kasę, którą płaci się w obecnych czasach za tego typu zawodników. Zamparini nie ma tu nic do rzeczy, poza tym, że nie jest jeleniem i nie pójdzie na ofertę wypożyczenia z opcją wykupu plus bonusy uzależnione od ilości opadów deszczu w okresie od maja do wrześniamrozzi pisze:Dybala to kolejny kot do lepszego klubu - szkoda tylko, że przy Zamparinim nie jest do wyciągnięcia.
Roma znowu trafia w pierwszych 10 minutach drugiej połowy - to już u nich standard.
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2015, 22:23 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuveGrzesiu
- Juventino
Też nie przepadam za Romą, ale oglądając powtórki wydaje się, że zawodnik podający głową, był wysunięty dalej niż Destro^^sebatiaen pisze:Znowu bramka po spalonym dla Romy.
- annihilator1988
- Juventino
Zawodnicy romy mają to do siebie, że dużo gadają. Tydzień temu Belg przekonywał, że jego klub może wygrać Scudetto. Tym razem Holebas udzielił wywiadu, w którym stwierdził, że mają szerszą ławkę rezerwowych i dzięki temu są wstanie radzić sobie z absencjami i utrzymać kontakt z Juve. Po dzisiejszym widać, jak jest. Póki co strata wynosi 3 pkt, ale jedynie przez frajerstwo Juve. Jutro powinna się zwiększyć.
Jak?jarmel pisze: Fajnie dzisiaj podsumował zachowanie Romanistów komentator na nsport+
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2015, 22:42 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- bendzamin
- Redaktor
Wydaje mi się, że spalonego jednak nie było. W pierwszej fazie akcji piłka poszła do Strootmana, który na spalonym nie był, a gdy później Holender odgrywał, linię spalonego wyznaczała piłka, a Destro był chyba za nią.sebatiaen pisze:Znowu bramka po spalonym dla Romy.

W sumie Destro na tym pierwszym obrazku jak Chiellini przed tygodniem w Neapolu. Według najnowszych interpretacji przepisu o spalonym to chyba nie jest powód do przerwania akcji, tak po meczu Napoli - Juve podawali m.in. eksperci La Gazzetta dello Sport.
Roma tragiczna w pierwszej części gry, w drugiej połowie trochę się obudzili. W ostatnim czasie to dla nich standard i szkoda, że z różnych powodów nie mamy nad nimi o kilka oczek większej przewagi. Mija właśnie pierwsza połowa sezonu i trzeba stwierdzić, że Iturbe wygląda póki co w Romie jak totalny ogór. Nigdy nie dowiemy się, z jakiego konkretnie powodu nie trafił do Juventusu, ale dobrze się stało.
BTW chyba tylko sędzia wie, za co przedłużył drugą połowę aż o 5 minut

- jarmel
- Redaktor
Akurat dzisiaj dla odmiany Roma zdobyła prawidłową bramkę. Bardziej przyjrzałbym się czy faktycznie był spalony przy podaniu do Belottiego w doliczonym czasie gry, bo powtórki były słabe. Remis sprawiedliwy, pierwsza połowa dla Palermo, druga dla Romy. Widać, że nasi główni rywale mają zadyszkę od kilku spotkań.
Fajnie dzisiaj podsumował zachowanie Romanistów komentator na nsport+
Fajnie dzisiaj podsumował zachowanie Romanistów komentator na nsport+

Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2015, 22:43 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
- sebatiaen
- Juventino
Tak ale w pierwszej fazie czyli podaniu z wolnego to Strootman był na spalonym czy Destro?
Mi się wydawało że Destro i później dostał piłkę i strzelił bramkę.
Widocznie mi się pomieszało.
Drugi raz oglądam powtórkę i widzę że to Destro był na spalonym, nie Strootman, już chyba ślepy w takim razie jestem, te filmiki na youtube słabę, można się pomylić.
Mi się wydawało że Destro i później dostał piłkę i strzelił bramkę.
Widocznie mi się pomieszało.
Drugi raz oglądam powtórkę i widzę że to Destro był na spalonym, nie Strootman, już chyba ślepy w takim razie jestem, te filmiki na youtube słabę, można się pomylić.
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2015, 22:45 przez sebatiaen, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vincitore
- Juventino
Roma gra straszne rzygi od dawna, a wyjazd Gervinho i Keity na turniej murzynów tylko pogłębił ten marazm. Musimy to jutro wykorzystać i za tydzień liczyć, że Roma minimum powórzy swój dzisiejszy wynik we Florencji. Fajnie by było mieć te 7-8 punktów przewagi przed spotkaniem w Rzymie.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Gdyby taką bramkę strzelił Juventus, to całe środowisko Romy przywoływałoby argument, że Destro był na spalonym i absorbował uwagę bramkarza, czy jakoś tak... 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Na spalonym był piłkarz, do którego nie była kierowana piłka. Wątpliwości mam raczej przy dograniu do kolegi z zespołu, przy którym to piłka wyznacza linię spalonego.
Nieważne.
Zadyszka jest faktem. Roma zagrała kiepsko w pierwszej połowie, ale podobnie jak w derbach z Lazio obudziła się w drugiej połówce.
Jutro ma być +5!

Zadyszka jest faktem. Roma zagrała kiepsko w pierwszej połowie, ale podobnie jak w derbach z Lazio obudziła się w drugiej połówce.
Jutro ma być +5!
- PlanetJuve
- Juventino
Jest świetna okazja żeby odskoczyć na 5 punktów.. Kurde oby Nasi to wykorzystali! A co do bramki to czekam na środowisko romy i ich komentarze :lol: