Coppa Italia 14/15 (1/8): JUVENTUS 6-1 Hellas Verona
- jarmel
- Redaktor
A tam Storariego, niech Rubinho wejdzie i walnie, jak szaleć to szalećpumex pisze:Jeszcze tylko bramki Pepe i Storariego i można z czystym sumieniem nazwać dzisiejszy mecz nocą cudów![]()

- mazi12
- Juventino
Pareyra, chciałoby sie powiedzieć - nareszcie.
Pepe nie grał 2 lata a w ogole tego nie widać, jak dla mnie dzisiaj najlepszy, bawi się grą i to skutecznie
Sprawdziłbym go w meczu o coś więcej.
Od Pogby aż bije klasą, szkoda ze odejdzie :płaczę:
Jak w drugiej nie wejdzie Coman to Allegri out
Pepe nie grał 2 lata a w ogole tego nie widać, jak dla mnie dzisiaj najlepszy, bawi się grą i to skutecznie

Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2015, 21:59 przez mazi12, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
Gio za chwile zejdzie i wejdzie Coman. Dzisiaj Morata sie odbija od wszystkich. Ale Pogba klasa to prawda dzisiaj swietnie w obrobnie, ale tez tak osmiesza Sorensena, że za chwile wartość Duńczyka spadnie do 0.
A poza tym dawaj Pepe gola! Nalezy Ci sie!
A poza tym dawaj Pepe gola! Nalezy Ci sie!
- Gandalf8
- Juventino
Marotta już szykuje nowy kontrakt dla Giovinco
.
Wreszcie Pereyra wpisał na listę strzelców, oby nie po raz ostatni w tym sezonie.
Lichy też po podpisaniu nowego kontraktu gra bardziej na luzie.
Ogólnie dziś gra z przodu wygląda znacznie lepiej i nie mam tutaj na myśli prowadzenia do przerwy 3:0 a nie tradycyjnego 1:0, ale bardziej bym zwrócił uwagę, że jest więcej ruchu w obrębie pola karnego Hellasu, dużo gry z pierwszej piłki a wrzutki bardziej dynamiczne a nie takie wysokie i wolno opadające piłki w kierunki Llorente, które do niego i tak nie dochodzą.
Wreszcie Pereyra wpisał na listę strzelców, oby nie po raz ostatni w tym sezonie.
Lichy też po podpisaniu nowego kontraktu gra bardziej na luzie.
Ogólnie dziś gra z przodu wygląda znacznie lepiej i nie mam tutaj na myśli prowadzenia do przerwy 3:0 a nie tradycyjnego 1:0, ale bardziej bym zwrócił uwagę, że jest więcej ruchu w obrębie pola karnego Hellasu, dużo gry z pierwszej piłki a wrzutki bardziej dynamiczne a nie takie wysokie i wolno opadające piłki w kierunki Llorente, które do niego i tak nie dochodzą.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Cabrini_idol
- Juventino
Kwintesencja foruumowicza Juvepolandmazi12 pisze:Pareyra, chciałoby sie powiedzieć - nareszcie.
Pepe nie grał 2 lata a w ogole teko nie widać, jak dla mnie dzisiaj najlepszy, bawi się grą i to skutecznieSprawdziłbym go w meczu o coś więcej.

bez obrazy mazi

- Morgesztern
- Juventino
3:0 no i prawidłowo.
Krasnal szaleje w najlepsze, Pereyra
(nie wiedziałem, że kiedyś to powiem). Pumex jeszcze nie raz popłaczę, kiedy Gio sprzedamy
Coman in i alleluja i do przodu. 

- mazi12
- Juventino
Zdemaskował mnie :shock: Warunki indywidualnego kontraktu dla Pawła już z Perezem ustalone niestety.Hypeman pisze:Mino, to ty?mazi12 pisze:Od Pogby aż bije klasą, szkoda ze odejdzie :płaczę:
@Cabrini_idol haczyk połknięty

Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2015, 21:59 przez mazi12, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Dlatego napisałem bez obrazy :roll:

- Shadow Marshall
- Juventino
Najśmieszniejsze jest to, że najwięcej kreatywności wykazuje facet, który ostatnie 2 lata spędził w uzdrowisku w Rymanowie. Zbyt pięknie by obyło się bez żenująco straconej bramki, ale Allegri nie jest w ciemie bity i myśli "Wpuszczę czołgistę Chielliniego na pewno coś zwali". Morata to niewypał. Dawać Comana za niego bo niedobrze mi się robi jak patrze co wyprawia ta wyżelowana łamaga.
- pan Zambrotta
- Juventino
ten Rodriguez to taki łak, że głowa mała, skoro dał się objechać Pereyrze :lol:
ten mecz pokazuje, że od naszych parodystów pokroju pereyry, giovinco i pepe zawsze znajdą się więksi parodyści. Sorensen [']
ten mecz pokazuje, że od naszych parodystów pokroju pereyry, giovinco i pepe zawsze znajdą się więksi parodyści. Sorensen [']
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Faktycznie dzisiaj wieczor cudow - Torres dwie bramy dla Atleti :shock:
Czekam na gola Comanka.
Czekam na gola Comanka.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"