Coppa Italia 14/15 (1/8): JUVENTUS 6-1 Hellas Verona
- Makiavel
- Juventino
Jak Pepe będzie w pierwszym składzie to będzie coś jakby wszedł po zmianie, tylko tak na odwrót: pogra tak do 10-20 minuty i zejdzie z kontuzją. Natomiast Giovinco, jeśli wejdzie to jestem pewien, że strzeli gola, w ramach żartów Fortuny. Oczywiście potem w 100 kolejnych meczach będzie grał po swojemu - czyli nic, ale będzie dyskusja o tym, że może jednak...pumex pisze:No właśnie wg doniesień krasnal ma spore szanse na partnerowanie Moracie. Co ciekawe jeden z dziennikarzy La Stampy twierdzi, że dostał pewne info o grze Pepe od pierwszych minut.mrozzi pisze:Może zagra Giovinco, Pumi?
To byłby dwa totalnie absurdalne pomysły Maxa, biorąc pod uwagę wielce prawdopodobną przyszłość Giovinco i Pepe, dlatego liczę na ich pominięcie przy ustalaniu składu i zmian w trakcie meczu.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- zbysioJuve
- Juventino
Mecz na żywo będzie tylko w Polsat Sport, na Polsat Sport News będzie retransmisja jutro wieczorem.Marchisio87 pisze:i mm pytanko czy POLSAT NEWS pokaże ten mecz??
Odnośnie meczu to nie wyobrażam sobie innego wyniku jak zwycięstwo bianconerich. Liczę tu na co najmniej dwubramkowe zwycięstwo i dobrą grę naszych rezerwowych napastników. Odnośnie Giovinco to też nie widziałbym go w składzie w dzisiejszym meczu gdyby ten nie miał w planach zmiany barw w zimowym okienku.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Niektóre źródła podają 4-3-3
Storari; Lichtsteiner, Bonucci, Ogbonna, Padoin; Vidal, Marchisio, Pereyra; Pepe, Morata, Giovinco.
inne 4-3-1-2
Storari; Lichtsteiner, Bonucci, Ogbonna, Padoin; Vidal, Marchisio, Pogba; Pereyra, Morata, Coman
Chyba druga opcja bardziej realna.
Storari; Lichtsteiner, Bonucci, Ogbonna, Padoin; Vidal, Marchisio, Pereyra; Pepe, Morata, Giovinco.
inne 4-3-1-2
Storari; Lichtsteiner, Bonucci, Ogbonna, Padoin; Vidal, Marchisio, Pogba; Pereyra, Morata, Coman
Chyba druga opcja bardziej realna.
- Robaku
- Juventino
Nie bardzo rozumiem po co grać Lichym oraz Vidalem, Pogbą i Marchisio. Wolałbym dać szansę młodym Matiello, Romagna no i niech sobie wejdzie Pepe, wiadomo, ze to jego ostatnie pół roku. I pewnie jeden z ostatnich szans na gre w podstawie. Jesli przejdziemy Hellas już nie bedzie łatwiejszych przeciwników w CI.
- Cabrini_idol
- Juventino
Będzie, Parma już czeka na nas, najslabszy zespól Serie A.

- Simi
- Qualità Juventino
Może najlepiej wystawmy pracowników Juventus Stadium? :roll:Robaku pisze:Nie bardzo rozumiem po co grać Lichym oraz Vidalem, Pogbą i Marchisio. Wolałbym dać szansę młodym Matiello, Romagna no i niech sobie wejdzie Pepe, wiadomo, ze to jego ostatnie pół roku. I pewnie jeden z ostatnich szans na gre w podstawie. Jesli przejdziemy Hellas już nie bedzie łatwiejszych przeciwników w CI.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
starting XI: Storari, Lichtsteiner, Bonucci, Ogbonna, Padoin, Pepe, Marchisio, Pogba, Pereyra, Morata, Giovinco.
Jeśli już wychodzi taki skład, to chciałbym szeroko ustawionych Pepe i Sebę. Szkoda, że Coman nie gra od 1. minuty.
Jeśli już wychodzi taki skład, to chciałbym szeroko ustawionych Pepe i Sebę. Szkoda, że Coman nie gra od 1. minuty.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Standardowe narzekania. Coman i tak dostanie 45 minut co potwierdził Maks na konferencji. Nie wiemy co Allegri ma w głowie może młody będzie grał od 1 minuty w lidze.
Off: ma ktoś ruskiego sopa?
Off: ma ktoś ruskiego sopa?
Tu niby, ale nie ręczePoprostu pisze: Off: ma ktoś ruskiego sopa?

sop://broker.sopcast.com:3912/138778
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- ewerthon
- Juventino
Dlaczego ma uciekać z Piemontu? W Torino stawiają na młodychpumex pisze:
Coman, chłopie, uciekaj z Piemontu gdzieś
Na serio dziwi mnie wystawienie Pepe przy jednoczesnym niewystawieniu Comana.
Przykro mi, ale nie mogę 8)Cabrini_idol pisze:ewerthon, prosze usuń ten podpis z Comanem, mam złe wspomnienia odnosnie tych Believe
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2015, 20:54 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
ewerthon, prosze usuń ten podpis z Comanem, mam złe wspomnienia odnosnie tych Believe