Serie A 14/15 (18): Napoli 1-3 JUVENTUS
- fazzi
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wow. Nie wierzę.
P.S W LM się skompromitujemy, jeśli nasi obrońcy będą takie prezenty dawać przeciwnikom.
P.S W LM się skompromitujemy, jeśli nasi obrońcy będą takie prezenty dawać przeciwnikom.
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2015, 22:44 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Hed2
Dokladnie...wraca do formy i to widac,milo milo, jakis wxzglednie pspokojny bylem jak to ogladalem :-Dkoki90 pisze:Dziś na duży plus Caceres, Marchisio (szczególnie 2 połowa) oraz Vidal. Ten ostatni rozegrał świetną pierwsza połowę i zanosi się na to, że jego powrót do formy będzie naszym najlepszym zimowym transferem
- wojczech7
- Juventino
Teraz brawo, a przed meczem Juventus się kończy...Morgesztern pisze:![]()
![]()
![]()
Wygrywamy z Napoli po tylu latach!Brawo panowie! To jest Juve!
Caceres, Vidal, Pogba, Morata i spółka
Czekam na komentarzy pozostałych smutasów z pumexem na czele...
:lol:
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 45 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Wie ktoś czy podczas naszej poprzedniej wygranej w Neapolu byli na stadionie nasi kibice? :-D Nerwy, nerwy i jeszcze raz nerwy. Wygraliśmy a wygranych się nie osądza.
- cerb
- Juventino
Brawo, pomoc wreszcie zagrala tak jak trzeba, Pogba i Vidal gol, Pirlo asysta, Marchisio w defensywie,
ale na najwiekszy plus dzisiaj to Allegri, w koncu taktycznie podszedl do meczu i zrobil doskonale zmiany. Dzieki Max
ale na najwiekszy plus dzisiaj to Allegri, w koncu taktycznie podszedl do meczu i zrobil doskonale zmiany. Dzieki Max
- Morgesztern
- Juventino
No dobra, przesadziłem. Obym się tak zawsze mylił.wojczech7 pisze:Teraz brawo, a przed meczem Juventus się kończy...Morgesztern pisze:![]()
![]()
![]()
Wygrywamy z Napoli po tylu latach!Brawo panowie! To jest Juve!
Caceres, Vidal, Pogba, Morata i spółka
Czekam na komentarzy pozostałych smutasów z pumexem na czele...
:lol:

- Kubba
- Juventino
Łooo co to było, to nie ogarniam. Mecz słaby w naszym wykonaniu, ale najważniejsze 3pkt! Obstawiałem remis lub porażkę, a tu zwycięstwo. Sędziego chciałem zabic, za aż 6min, ale jak się okazało niepotrzebnie 
Caceres
Vidal

Caceres

Vidal

- Wojtek1207
- Juventino
Tak:
w Vidalu dzisiaj 100% Vidala.
Oprócz tego znowu słaba druga połowa. Z tym, że dzisiaj świetna skuteczność.
Tak się zastanawiam. Przy 0:0, kiedy atakujemy, notorycznie cofamy piłkę do obrońców, do Buffona, do tyłu. Nawet, jak odbierzemy piłkę pressingiem na 30 metrze, to zdarza się, że piłka wraca do Gigiego. Natomiast, kiedy rywal nas ciśnie, to jedziemy byle do przodu. Nawet jak już jesteśmy na ich połówce to zamiast uspokoić grę, to dwa, trzy głupie, zazwyczaj górne podania i z powrotem piłkę ma przeciwnik.
Słaby mecz w naszym wykonaniu, ale w sumie Napoli to, moim zdaniem, drużyna, która ma drugi najlepszy skład w lidze.
w Vidalu dzisiaj 100% Vidala.
Oprócz tego znowu słaba druga połowa. Z tym, że dzisiaj świetna skuteczność.
Tak się zastanawiam. Przy 0:0, kiedy atakujemy, notorycznie cofamy piłkę do obrońców, do Buffona, do tyłu. Nawet, jak odbierzemy piłkę pressingiem na 30 metrze, to zdarza się, że piłka wraca do Gigiego. Natomiast, kiedy rywal nas ciśnie, to jedziemy byle do przodu. Nawet jak już jesteśmy na ich połówce to zamiast uspokoić grę, to dwa, trzy głupie, zazwyczaj górne podania i z powrotem piłkę ma przeciwnik.
Słaby mecz w naszym wykonaniu, ale w sumie Napoli to, moim zdaniem, drużyna, która ma drugi najlepszy skład w lidze.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W ogóle w tym meczu ktoś widział Teveza? Mecz raczej przeciętny ale cieszy wygrana. Bramka Pogby a zawłaszcza Vidala cudo! Nie wierzyłem, że wygrany na szczęście się udało. Byle teraz było tylko lepiej
.