Autorytet Janasa
- Chris
- Juventino
Co sądzicie na temat autorytetu Janasa wsród piłkarzy?Chyba nie jest zbytt duży jesli ze zgrupowania wyjechało 2 piłkarzy.Trochę to nieaktualne al jakos mi sie tak nasunęło na myśl.
Juve per sempre!!!
- Peja48
- Juventino
Tak od początku wiedziałem że Janas będzie robił niezłe jajca jako trener Engel był najlepszy ale zrobił co miał zrobić awansował na Mundial no i odszedł szkoda dzięki za wszystko Jurek! :twisted:
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Yari
- Juventino
Patrząc z przymróżonym okiem na jego dotychczasową pracę uważam że nie jest źle. Czekam z niecierpliwością na pierwsze mecze eliminacji do mistrzostw świata 2006. Nie moge sie doczekać przede wszystkim meczu z anglikami których nienawidze równie bardzo co reprezentacji niemiec i brazylii 

- Ironek
- Juventino
Na początku byłem mu przeciwny, ale teraz widać jak drużyna robi postępy, nie ma już takich rotacji w składzie, drużyna jest coraz bardziej zgrana i widać postępy w grze, tylko nie wiem po co ten Lewandowski gra w tej reprezentacji, ale spoko.
- ALEXDP
- Juventino
No teraz zaczął co nieco robić, ale ja nie wiem czemu ale go nienawidzę, jak oglądam jego wywiad, to gada i zachowuje się ja by klepał niezłego muła :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
- Desperado---ALEX
- Juventino
Niewiem czemu zwolnili Engela za to ze przegrał dwa mecze na mistrzostwach
Bez sensu ale co do Janasa tosam niewiem co napisac poprostu niemam onim zdania 

- kouba
- Qualità Juventino
Ja Go bardzo szanuje, bo po tej reprezentacji po Bońku to ciążko bylo "powstać na nowo". To co Boniek zrobił z kadrą to był wstyd i hańba. Miał posade w-ce prezesa PZPN i tak nisko spadł. Ale coż Jego sprawa, On zawinił, a My cierpieliśmy. Ale do tematu....Janas odbudował przynajmniej w pewnym stopniu tą reprezentacje po Bońku. Na początku Jego "kariery trenerskiej" nie byłem z Niego zadowolony. Co prawda z Jurka Engela też nie, bo nic na to nie wskazywało, ża będzie tak wspaniale, ale potem i Jeden, i Drugi sie pokazali
Janasowi idzie coraz lepiej, w tych pierwszych meczach miał mało czasu żeby przygotowac kadre do meczy, teraz ma go dosyć żeby dobrze zmotywować piłkarzy do meczy o MŚ. Trzym tak dalej Pawle

- Lypsky
- Juventino
Jurek Engel byl bardzo dobry i powinien zostac nie rozumiem takich glupich zmian na stanowisku selekcjonera!!!!!!Janas byl dobry w Legii a teraz z reprezentacja moim zdaniem nic nie osiagnie!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady