Wszystko o AS Roma
- Dobry Mudżyn
- Juventino
hellspawn pisze: Najdobitniej o kompleksach Romanistów świadczy fakt, iż zakładają sobie konta na forach Juve. Ja rozumiem, że chcecie porozmawiać z kimś na poziomie czego we własnej piaskownicy nie uświadczycie.

Zreszta nie tylko ich dotyczy. Skad tyle kont Interowcow, zwlaszcza za czasow Mourinho na Juvepoland? Odpowiem - bo Interpoland ssie

Gol na styk prawidlowy, za to karny nalezal sie jak zloto. Urbi et Orbi wycial z trawa sympatycznego gracza z Udine :naughty:
BESTER MANN, BESTEEER !

- Shadow Marshall
- Juventino
Po tym co Juve prezentuje w ostatnich meczach to aż żal mecze oglądać i w sumie niech Roma wygra to mistrzostwo. Będą je rozpamiętywać przez następne 10-15 lat, a w Turynie czegoś się nauczą.
- Alex96
- Juventino
A jak kibice Juve zakladaja konta na stronach Milanu, Interu, Romy czy Realu to o czym to swiadczy?hellspawn pisze: Najdobitniej o kompleksach Romanistów świadczy fakt, iż zakładają sobie konta na forach Juve. Ja rozumiem, że chcecie porozmawiać z kimś na poziomie czego we własnej piaskownicy nie uświadczycie.
- hellspawn
- Juventino
Nie wiem czy zakładają. Wątpię. Nie ja, bynajmniej. Dlatego nie potrafię udzielić Ci odpowiedzi. Nie mniej dla mnie nie jest to normalne.Alex96 pisze:A jak kibice Juve zakladaja konta na stronach Milanu, Interu, Romy czy Realu to o czym to swiadczy?hellspawn pisze: Najdobitniej o kompleksach Romanistów świadczy fakt, iż zakładają sobie konta na forach Juve. Ja rozumiem, że chcecie porozmawiać z kimś na poziomie czego we własnej piaskownicy nie uświadczycie.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Niosą kaganek oświatyAlex96 pisze:A jak kibice Juve zakladaja konta na stronach Milanu, Interu, Romy czy Realu to o czym to swiadczy?hellspawn pisze: Najdobitniej o kompleksach Romanistów świadczy fakt, iż zakładają sobie konta na forach Juve. Ja rozumiem, że chcecie porozmawiać z kimś na poziomie czego we własnej piaskownicy nie uświadczycie.
- Alex96
- Juventino
Zaklada i to bardzo wielu co jest czyms zupelnie normalnym. Nie jest normalnym nie rozumienie tego.hellspawn pisze: Nie wiem czy zakładają. Wątpię. Nie ja, bynajmniej. Dlatego nie potrafię udzielić Ci odpowiedzi. Nie mniej dla mnie nie jest to normalne.
W pubie jak siedzisz z kumplami to rozmiawaiasz na temat pilki tylko z kibicami Juve? :lol:
- hellspawn
- Juventino
Widzisz, w pubie czy na podwórku to całkiem inna sytuacja. Chcąc nie chcąc masz tych ludzi koło siebie, ale żeby szukać ich na obcych forach? Szkoda czasu.Alex96 pisze:Zaklada i to bardzo wielu co jest czyms zupelnie normalnym. Nie jest normalnym nie rozumienie tego.hellspawn pisze: Nie wiem czy zakładają. Wątpię. Nie ja, bynajmniej. Dlatego nie potrafię udzielić Ci odpowiedzi. Nie mniej dla mnie nie jest to normalne.
W pubie jak siedzisz z kumplami to rozmiawaiasz na temat pilki tylko z kibicami Juve? :lol:
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
http://www.panorama.it/sport/la-classif ... chiellini/
Wielce pokrzywdzona Roma:)
Poza tym po wczorajszym meczu, gdzie 1 karny na Chiellinim był ewidentny punktów nie dodają.
Wielce pokrzywdzona Roma:)

Poza tym po wczorajszym meczu, gdzie 1 karny na Chiellinim był ewidentny punktów nie dodają.
- Knursen
- Romanista
To działa i w drugą stronę, bo tyle gadania było jak to Romę sędziowie teraz ciągną do przodu, a jak widać w zamieszczonym linku, jakoś tych punktów nam nie rozdają na lewo i prawo.
Poza tym pamiętajmy że w poprzednim roku mimo że Juventus był najlepszy i zasłużenie wygrał SerieA, błędów na korzyść miał sporo, w tym nieprawdopodobny cyrk ze spalonym Chievo, więc wtedy byliśmy trochę pokrzywdzeni, a Garcia zapewne ma to cały czas w głowie.
Choć podkreślam, że bezpośredniego wpływu na losy scudetto to nie miało.
Poza tym pamiętajmy że w poprzednim roku mimo że Juventus był najlepszy i zasłużenie wygrał SerieA, błędów na korzyść miał sporo, w tym nieprawdopodobny cyrk ze spalonym Chievo, więc wtedy byliśmy trochę pokrzywdzeni, a Garcia zapewne ma to cały czas w głowie.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Tylko,ze większość Twoich kolegów czuje się wielce oszukana i uznają,ze powinni mieć teraz pewnie z 5pkt przewagi nad Juve, np. wynik meczu Juve Roma 3-2 dla wielu kibiców Romy brzmi 0-2 jak można być takim hipokrytą?Knursen pisze:To działa i w drugą stronę, bo tyle gadania było jak to Romę sędziowie teraz ciągną do przodu, a jak widać w zamieszczonym linku, jakoś tych punktów nam nie rozdają na lewo i prawo.
Idę o zakład,że gdyby wczoraj Roma grała zamiast Juve to po 3 sytuacjach byłby płacz wszem i wobec u kibiców, trenera czy działaczy,że należały się oczywiste karne.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
właśnie mylisz się bo bramkowy nie uznał gola i przekazał głównemu, że wg niego gola nie ma, ale ten jako że drukował dla Romy uznał go ;] i to jest skandal jak ktoś uznaje gola będąc na 20 metrze w takiej sytuacji... śmierdzi drukiem na kilometrymateo369 pisze:Sędzia główny i boczny się pomylili ale mieli do tego prawo.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
Wiec w jaki sposób byliście pokrzywdzeni?? Skoro nie miało to wpływu na losy scudetto ?Knursen pisze: Poza tym pamiętajmy że w poprzednim roku mimo że Juventus był najlepszy i zasłużenie wygrał SerieA, błędów na korzyść miał sporo, w tym nieprawdopodobny cyrk ze spalonym Chievo, więc wtedy byliśmy trochę pokrzywdzeni, a Garcia zapewne ma to cały czas w głowie.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Knursen
- Romanista
Moim zdaniem nie miało, ale piłkarze czy trener chyba uważają inaczej. Wydaję mi się że Juventus z Conte na pokładzie tak czy siak by nie dał się wyprzedzić, ale inni mogą inaczej to widzieć i czuć się w jakiś sposób pokrzywdzeni.
Ja odbieram to tak, gdyby nie błędy sędziów, Juventus i tak by wygrał ligę, tylko z trochę mniejszą przewagą.
Inny Romanista może powiedzieć że gdyby nie błędy, różnica w trakcie
sezonu byłaby mniejsza, Roma nie odpuściłaby na ostatniej prostej i nie
przegrała 3 meczów na zakończenie i jakieś emocje by jeszcze na koniec sezonu były.
Ale to patrzenie na sędziów jest chyba tylko w SerieA tak zakorzenione i
związane z calciopoli.
Ja odbieram to tak, gdyby nie błędy sędziów, Juventus i tak by wygrał ligę, tylko z trochę mniejszą przewagą.
Inny Romanista może powiedzieć że gdyby nie błędy, różnica w trakcie
sezonu byłaby mniejsza, Roma nie odpuściłaby na ostatniej prostej i nie
przegrała 3 meczów na zakończenie i jakieś emocje by jeszcze na koniec sezonu były.
Ale to patrzenie na sędziów jest chyba tylko w SerieA tak zakorzenione i
związane z calciopoli.