Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2015, 23:52

hellspawn pisze: Najdobitniej o kompleksach Romanistów świadczy fakt, iż zakładają sobie konta na forach Juve. Ja rozumiem, że chcecie porozmawiać z kimś na poziomie czego we własnej piaskownicy nie uświadczycie.

Obrazek
:D

Zreszta nie tylko ich dotyczy. Skad tyle kont Interowcow, zwlaszcza za czasow Mourinho na Juvepoland? Odpowiem - bo Interpoland ssie :prochno:

Gol na styk prawidlowy, za to karny nalezal sie jak zloto. Urbi et Orbi wycial z trawa sympatycznego gracza z Udine :naughty:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2015, 00:18

Po tym co Juve prezentuje w ostatnich meczach to aż żal mecze oglądać i w sumie niech Roma wygra to mistrzostwo. Będą je rozpamiętywać przez następne 10-15 lat, a w Turynie czegoś się nauczą.

Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2015, 00:22

hellspawn pisze: Najdobitniej o kompleksach Romanistów świadczy fakt, iż zakładają sobie konta na forach Juve. Ja rozumiem, że chcecie porozmawiać z kimś na poziomie czego we własnej piaskownicy nie uświadczycie.
A jak kibice Juve zakladaja konta na stronach Milanu, Interu, Romy czy Realu to o czym to swiadczy?

hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2015, 01:20

Alex96 pisze:
A jak kibice Juve zakladaja konta na stronach Milanu, Interu, Romy czy Realu to o czym to swiadczy?
Nie wiem czy zakładają. Wątpię. Nie ja, bynajmniej. Dlatego nie potrafię udzielić Ci odpowiedzi. Nie mniej dla mnie nie jest to normalne.

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2015, 04:17

Alex96 pisze:
Niosą kaganek oświaty :smile:

Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2015, 09:00

hellspawn pisze: Nie wiem czy zakładają. Wątpię. Nie ja, bynajmniej. Dlatego nie potrafię udzielić Ci odpowiedzi. Nie mniej dla mnie nie jest to normalne.
Zaklada i to bardzo wielu co jest czyms zupelnie normalnym. Nie jest normalnym nie rozumienie tego.
W pubie jak siedzisz z kumplami to rozmiawaiasz na temat pilki tylko z kibicami Juve? :lol:

wongier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2015, 09:11

Niestety potwierdza się to, że Alegri to żaden trener. Z tym trenerem i z takim podejściem zarządu możemy pomarzyć a jakiś sukcesach w tym sezonie.

hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2015, 12:09

Alex96 pisze:
hellspawn pisze: Nie wiem czy zakładają. Wątpię. Nie ja, bynajmniej. Dlatego nie potrafię udzielić Ci odpowiedzi. Nie mniej dla mnie nie jest to normalne.
Zaklada i to bardzo wielu co jest czyms zupelnie normalnym. Nie jest normalnym nie rozumienie tego.
W pubie jak siedzisz z kumplami to rozmiawaiasz na temat pilki tylko z kibicami Juve? :lol:
Widzisz, w pubie czy na podwórku to całkiem inna sytuacja. Chcąc nie chcąc masz tych ludzi koło siebie, ale żeby szukać ich na obcych forach? Szkoda czasu.

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2015, 17:09

http://www.panorama.it/sport/la-classif ... chiellini/

Wielce pokrzywdzona Roma:) :prochno:
Poza tym po wczorajszym meczu, gdzie 1 karny na Chiellinim był ewidentny punktów nie dodają.

Knursen

Romanista
Romanista

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2015, 17:58

To działa i w drugą stronę, bo tyle gadania było jak to Romę sędziowie teraz ciągną do przodu, a jak widać w zamieszczonym linku, jakoś tych punktów nam nie rozdają na lewo i prawo.
Poza tym pamiętajmy że w poprzednim roku mimo że Juventus był najlepszy i zasłużenie wygrał SerieA, błędów na korzyść miał sporo, w tym nieprawdopodobny cyrk ze spalonym Chievo, więc wtedy byliśmy trochę pokrzywdzeni, a Garcia zapewne ma to cały czas w głowie.
Choć podkreślam, że bezpośredniego wpływu na losy scudetto to nie miało.

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2015, 18:05

Knursen pisze:To działa i w drugą stronę, bo tyle gadania było jak to Romę sędziowie teraz ciągną do przodu, a jak widać w zamieszczonym linku, jakoś tych punktów nam nie rozdają na lewo i prawo.
Poza tym pamiętajmy że w poprzednim roku mimo że Juventus był najlepszy i zasłużenie wygrał SerieA, błędów na korzyść miał sporo, w tym nieprawdopodobny cyrk ze spalonym Chievo, więc wtedy byliśmy trochę pokrzywdzeni, a Garcia zapewne ma to cały czas w głowie.
Tylko,ze większość Twoich kolegów czuje się wielce oszukana i uznają,ze powinni mieć teraz pewnie z 5pkt przewagi nad Juve, np. wynik meczu Juve Roma 3-2 dla wielu kibiców Romy brzmi 0-2 jak można być takim hipokrytą?
Idę o zakład,że gdyby wczoraj Roma grała zamiast Juve to po 3 sytuacjach byłby płacz wszem i wobec u kibiców, trenera czy działaczy,że należały się oczywiste karne.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2015, 19:30

mateo369 pisze:Sędzia główny i boczny się pomylili ale mieli do tego prawo.
właśnie mylisz się bo bramkowy nie uznał gola i przekazał głównemu, że wg niego gola nie ma, ale ten jako że drukował dla Romy uznał go ;] i to jest skandal jak ktoś uznaje gola będąc na 20 metrze w takiej sytuacji... śmierdzi drukiem na kilometry

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Knursen

Romanista
Romanista

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2015, 21:09

AdiJuve, jakoś z Milanem zremisowaliśmy, a De Jong łapą piłkę zgarnął po dośrodkowaniu i płaczu w mediach nie było.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2015, 21:20

Knursen pisze: Poza tym pamiętajmy że w poprzednim roku mimo że Juventus był najlepszy i zasłużenie wygrał SerieA, błędów na korzyść miał sporo, w tym nieprawdopodobny cyrk ze spalonym Chievo, więc wtedy byliśmy trochę pokrzywdzeni, a Garcia zapewne ma to cały czas w głowie.
Wiec w jaki sposób byliście pokrzywdzeni?? Skoro nie miało to wpływu na losy scudetto ?

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Knursen

Romanista
Romanista

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2015, 22:30

Moim zdaniem nie miało, ale piłkarze czy trener chyba uważają inaczej. Wydaję mi się że Juventus z Conte na pokładzie tak czy siak by nie dał się wyprzedzić, ale inni mogą inaczej to widzieć i czuć się w jakiś sposób pokrzywdzeni.
Ja odbieram to tak, gdyby nie błędy sędziów, Juventus i tak by wygrał ligę, tylko z trochę mniejszą przewagą.
Inny Romanista może powiedzieć że gdyby nie błędy, różnica w trakcie
sezonu byłaby mniejsza, Roma nie odpuściłaby na ostatniej prostej i nie
przegrała 3 meczów na zakończenie i jakieś emocje by jeszcze na koniec sezonu były.

Ale to patrzenie na sędziów jest chyba tylko w SerieA tak zakorzenione i
związane z calciopoli.

ODPOWIEDZ