Serie A 14/15 (17): JUVENTUS 1-1 Inter
- Farmer
- Juventino

Pewnie poleciał wpierd... Icardiemu póki reszta zespołu na murawiehellspawn pisze:A co takiego Osvaldo znowu odpierniczył, że szybciej zbiegał do szatni niż poruszał się po boisku?
- Mate.G
- Juventino

- pumex
- Juventino

Czy ja wiemzabekmj23 pisze:100% racjialessandro1977 pisze:Do tego - bramka obciąża jego konto...tylko i wyłącznie jego !pumex pisze:Przy całym szacunku do Gigiego, chłopina chyba lekko zwariował.
Może się powtarzam, ale nie mogę się powstrzymać. Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to się stało, że straciliśmy punkty z drużyną, która długimi momentami grała tak, że śmiało można ich nazwać najśmieszniejszo-najprostszym rywalem Juventusu w obecnym sezonie? Bania mi spuchła...

- kuba2424
- Juventino

Mam nieco inne zdanie na ten temat, ale ok, zakładam twoją wersję. Nie zmienia to faktu, a sam osobiście bardzo cenisz fakty, że Morata był faulowany. O czym tu dyskutować?zahor pisze:Oczywiście. Zdarza się tak, że zawodnik zostanie wytrącony z równowagi, jakoś rozpaczliwie uda mu się przebiec kilka metrów po czym jednak wywali się na ryj. Tylko że to nie była jedna z takich sytuacji. Morata padł ni z tego ni z owego jak rażony piorunem w momencie jak zauważył, że za daleko wypuścił sobie piłkę.Robaku pisze: Zahor czy ty grałeś kiedyś w piłkę czy tylko teoretycznie? Niejednokrotnie wybity z rytmu, gdy sie biegnie szybko, probujesz jeszcze dojsc do piłki po czym kurna padasz bo wytrącony z równowagi nie ogarniasz pionu.
- Vincitore
- Juventino

Juventus primo tempo FC.
Rok temu też mieliśmy podobny problem, że graliśmy tylko jedną połowę, tyle, że wygrywaliśmy te mecze. To, jaką metamorfozę przechodzi ten zespół w szatni podczas przerwy to jakaś kpina i coś absolutnie niezrozumiałego.
Teraz na dobitkę lepa w Neapolu, strata lidera i może ktoś sobie da w ryja w szatni i zaczną grać, ale szanse na to oceniam na jakieś 10%
Rok temu też mieliśmy podobny problem, że graliśmy tylko jedną połowę, tyle, że wygrywaliśmy te mecze. To, jaką metamorfozę przechodzi ten zespół w szatni podczas przerwy to jakaś kpina i coś absolutnie niezrozumiałego.
Teraz na dobitkę lepa w Neapolu, strata lidera i może ktoś sobie da w ryja w szatni i zaczną grać, ale szanse na to oceniam na jakieś 10%
- Hołek
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A czy to czasem kocur Pogbuś nie stracił , po czym poszedł huraganowy kontratak w postaci Icardiego? Oczywiście Buffon swoje też zrobił o czym pisałem wcześniej.alessandro1977 pisze:Do tego - bramka obciąża jego konto...tylko i wyłącznie jego !pumex pisze:Przy całym szacunku do Gigiego, chłopina chyba lekko zwariował.
Ciekawe ilu kibiców FraJuve złamie dziś postanowienia noworoczne.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
ja tam starty lidera bym tak nie bral w ciemno. W Rzymie remis, w Neapolu remis i nadal -1. Wszyscy będą zadowoleni.Vincitore pisze: Teraz na dobitkę lepa w Neapolu, strata lidera i może ktoś sobie da w ryja w szatni i zaczną grać, ale szanse na to oceniam na jakieś 10%
- Sorek21
- Juventino

Skoro w ataku mamy tylko Teveza to warto byłoby dokupić mu dwóch skrzydłowych i grać 4-3-3.Pierwszym mògł być Shaqiri a drugim Berardi / Gabbiadini. Niestety już po ptokach.
Nadal twierdzicie że Szwajcar by nie poprawił naszej jakości ?
W następnym meczu nie chce widzieć Llorente i Moraty.Niech zagra wreszcie Coman.
Nadal twierdzicie że Szwajcar by nie poprawił naszej jakości ?
W następnym meczu nie chce widzieć Llorente i Moraty.Niech zagra wreszcie Coman.
- Makiavel
- Juventino

Powtórka ewidentnie pokazała, że dostał w kostkę, zawodnik Interu przekonywał sędziego zaraz po, że było to przed polem karnym, ale co tam, Ty wiesz lepiej.zahor pisze:Oczywiście. Zdarza się tak, że zawodnik zostanie wytrącony z równowagi, jakoś rozpaczliwie uda mu się przebiec kilka metrów po czym jednak wywali się na ryj. Tylko że to nie była jedna z takich sytuacji. Morata padł ni z tego ni z owego jak rażony piorunem w momencie jak zauważył, że za daleko wypuścił sobie piłkę.Robaku pisze: Zahor czy ty grałeś kiedyś w piłkę czy tylko teoretycznie? Niejednokrotnie wybity z rytmu, gdy sie biegnie szybko, probujesz jeszcze dojsc do piłki po czym kurna padasz bo wytrącony z równowagi nie ogarniasz pionu.
Kto mi wytłumaczy dlaczego lepiej mieć na boisku Llorente, którzy przez 60 minut nie zrobił nic, niż Moratę, który wypracował groźny rzut wolny, wypracował drugi wolny albo nawet karny (bo nie ma wątpliwości, że nie symulował), walczył, biegał? W pierwszej połowie graliśmy z jednym napastnikiem - był nim Tevez, bo Llorente właściwie nie było w grze, w drugiej też graliśmy z jednym... bo Tevez totalnie zgasł.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Faul na Moracie był, wystarczy popatrzeć na reakcję Campagnaro,którą sędzia zignorował a Argentyńczyk nawet dokładnie mu pokazywał gdzie faulował:)
Pogba znowu jest irytujący, czasem mam wrażenie,ze on gra tak,żeby to wyglądało a czy to coś da to już mu tam lotto. No i dzisiaj bramka głównie na jego konto, bo oddał piłkę Guarinowi nawet bez prosze ze strony Kolumbijczyka.
Tevez też słabo, owszem bramkę strzelił, ale zupełnie potem niewidoczny.
Ławkę to mamy tragiczną
Pogba znowu jest irytujący, czasem mam wrażenie,ze on gra tak,żeby to wyglądało a czy to coś da to już mu tam lotto. No i dzisiaj bramka głównie na jego konto, bo oddał piłkę Guarinowi nawet bez prosze ze strony Kolumbijczyka.
Tevez też słabo, owszem bramkę strzelił, ale zupełnie potem niewidoczny.
Ławkę to mamy tragiczną
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2015, 23:19 przez AdiJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lambi120
- Juventino

Nie ma się co dziwić skoro trener musi się zawodnikowi tłumaczyć dlaczego go zdjął to kto ma wydrzeć jape na nich w szatni? Pewnie teraz Max będzie mówił jak to dobrze gra wyglądała tylko znów zabrakło szczęścia bo poza tym Juventus jest doskonały.
- Dragon
- Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Właśnie nie! Tu toczy się spór o tych co widzą w nim zbawiciela a tymi, którzy dostrzegają jego niedowład. I co? W takich meczach pokazuje się jaja a on co pokazał? Ikry? 17 mln za tego gościa a Shaquiri jutro za 2 mln będzie wypożyczony do interu? Hahaha :lol:Makiavel pisze:Występ Pereyry też przykryjmy zasłoną ciszy.
Jeszcze był karny na Llorente w 2 połowie, ale co tam. Gość go wali po kulach 2 minuty bez piłki ale co tam
Pewnie chciał napierniczać Icardiego, że mu nie wyłożył ,,patelni''. Ten ma jaja, którymi obdarzył pół naszego składu.hellspawn pisze:A co takiego Osvaldo znowu odpierniczył, że szybciej zbiegał do szatni niż poruszał się po boisku?
świętujmy remis, Icardi miał na 1-2 wymarzoną piłkę. Z naszej drugiej połowy, w skrócie SKY będzie tylko wolny Pirlo
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2015, 23:23 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- Pluto
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Faul na Moracie był w nawet nie na linii ale już za nią, w polu karnym. Po czym nie pobiegł dalej ale upadł. To nie usprawiedliwia tego remisu ale skoro mamy w lidze specjalistów od plucia w twarz na temat sędziowskich pomyłek to warto żebyśmy takie sytuacje rzetelnie rozstrzygali. Oprócz karnego Morata zarobił też wolny dla Pirlo, nie zanotował przy tym żadnego niecelnego podania w stylu swojego rodaka.
PS zauważyliście jak Vidal koło 60 minuty złapał się za kolana i zaczął stękać, robi tak cały ten sezon...
PS zauważyliście jak Vidal koło 60 minuty złapał się za kolana i zaczął stękać, robi tak cały ten sezon...
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2015, 23:23 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jak można zagrac aż tak dwie rózne połowy?
W pierwszej po prostu zniszczyliśmy ten mierny klub z mediolanu.
Powinniśmy do przerwy prowadzić 3:0 i zamknąć temat.
Gdybym był trenerem to Pareyra dostał by wędke po 3 minutach.
Facet nie dość że nie biegał to zachowywał sie jak dziecko we mgle. Porażka.
Bardzo zle mi z tym remisem.
W pierwszej po prostu zniszczyliśmy ten mierny klub z mediolanu.
Powinniśmy do przerwy prowadzić 3:0 i zamknąć temat.
Gdybym był trenerem to Pareyra dostał by wędke po 3 minutach.
Facet nie dość że nie biegał to zachowywał sie jak dziecko we mgle. Porażka.
Bardzo zle mi z tym remisem.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.