Serie A 14/15 (17): JUVENTUS 1-1 Inter
- karosznurek
- Juventino
Super mecz, tylko ta nasza skuteczność. Oby w drugiej ktoś jeszcze strzelił. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- KamilDeath
- Juventino
dokładnie mecz możemy tylko przegrać na własne życzenie, Vidal kapitalne przyjęcie i asysta plus bardzo dobra gra jak na niego w tym sezonie
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- kosciu88
- Juventino
Ladnie dzis wychodzi nam pressing. Szkoda ze Pogba nie zakonczyl skutecznie swojej akcji. Oby w 2 polowie cos dolozyli i kontrolowali spokojnie mecz.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- jarmel
- Redaktor
Trochę kopanina, ale ogląda się to przyjemnie. Rekordy niedokładności biją dziś obrońcy Interu.
Oby okazało się, że ten ślub pomógł Vidalowi i wróci już na stałe do dobrej dyspozycji
Oby tego nie sfrajerzyć, bo jakoś dziwnie boję się dzisiaj tego.
Oby okazało się, że ten ślub pomógł Vidalowi i wróci już na stałe do dobrej dyspozycji
Oby tego nie sfrajerzyć, bo jakoś dziwnie boję się dzisiaj tego.
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2015, 21:48 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- mnowo
- Qualità Juventino
Inter popełnia dzisiaj masakrycznie dużo prostych błędów i zastanawiam się, czy nie zaburza nam to obrazu gry Juventusu, która wydaje się być naprawdę całkiem dobra. Pogba na początku coś za bardzo świrował, później się ogarnął - wielka szkoda, że nie wykończył dobrze swojej akcji. Super, że Vidal wraca (oby!) do swojej dawnej formy. Llorente dobrze zaczął, ale później już coraz gorzej. Wbić jeszcze ze dwie bramy i odesłać kolegów z powrotem do Mediolanu.
- Morgesztern
- Juventino
Obrona Interu to parodia :rotfl:. Andrzej Pirlo dużo biego, jak na niego
Boję się tego co mówił pumex, czyli "niewykorzystanie okazje się mszczą". Ogólnie prawidłowo
. Takie Juve chcę. 

- pablo1503
- Juventino
Podoba mi się ten mecz. Inter całkowicie obsrany. Mając naprawdę fajną pomoc nie potrafią nawet wymienić kilku podań, ale to oczywiście zasługa naszego pressingu, którego notabene już dawno u Nas nie widziałem.
Mecz dla obiektywnego widza bardzo emocjonujący - bez dwóch zdań.
Vidal, jak prawdziwy Vidal. Biega, naciska, podaje, odbiera... świetny mecz. Evra znów fajnie. Z meczu na mecz coraz lepiej.
PS. Jak zobaczyłem tą akcje Pogby z 35 minuty, to drapałem się po głowie i zastanawiałem, jak on tam do cholery wszedł? Powtórka wszystko wyjaśniła. Zwód a'la Ronaldinho, ale podejżewam, że nawet Brazylijczykowi nigdy nie wyszedł tak perfekcyjnie. Łał. Jak ktoś będzie miał gifa z tym zwodem, to proszę o podesłanie!

Mecz dla obiektywnego widza bardzo emocjonujący - bez dwóch zdań.
Vidal, jak prawdziwy Vidal. Biega, naciska, podaje, odbiera... świetny mecz. Evra znów fajnie. Z meczu na mecz coraz lepiej.
PS. Jak zobaczyłem tą akcje Pogby z 35 minuty, to drapałem się po głowie i zastanawiałem, jak on tam do cholery wszedł? Powtórka wszystko wyjaśniła. Zwód a'la Ronaldinho, ale podejżewam, że nawet Brazylijczykowi nigdy nie wyszedł tak perfekcyjnie. Łał. Jak ktoś będzie miał gifa z tym zwodem, to proszę o podesłanie!

Vidal :shock: He`s back? 8) <3
Pgba gdyby to strzelił....
Dobijmy ich błagam... nie możemy znów nie wygrać czegoś takiego!!!!!
Pgba gdyby to strzelił....
Dobijmy ich błagam... nie możemy znów nie wygrać czegoś takiego!!!!!
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- annihilator1988
- Juventino
Chiellini dba o to wysokie ciśnienie. Sorry, ale to jest drewniany chłopiec.jarmel pisze:Oby tego nie sfrajerzyć, bo jakoś dziwnie boję się dzisiaj tego.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Zawsze jak pisałem, że Llorente do zmiany to ten strzelał gola w II połowie, zatem ,,Llorente do zmiany"