Serie A 14/15 (17): JUVENTUS 1-1 Inter
- Marian.
- Juventino
Wiem, że klubowa, co nie zmienia faktu, że kreatywność miażdzy.. :lol:Dragon pisze:Spokojnie, to klubowa oprawa. Czekam na to co pokażą ultrasi na sud.Marian. pisze:Dzisiejsza oprawa:[/img]
Ahh, ta kreatywność... :lol:
Po ultrasach również nie spodziewałbym się czegoś spektakularnego. To zwykłe lenie i tyle.

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Należałoby okazać trochę szacunku ludziom, którzy jeżdzą za Juve na wyjazdy i zdzierają gardła, wspierając nasz zespół. Najlepiej januszować sprzed komputera. Bez odbioru.Marian. pisze:Po ultrasach również nie spodziewałbym się czegoś spektakularnego. To zwykłe lenie i tyle.
Inter po dzisiejszych meczach spadł na 12 miejsce w tabeli. Teoretycznie mecz nie powinien podgrzewać nikogo... a jednak, bo starcie z Interem to coś więcej niż ligowy mecz.
- pumex
- Juventino
Bardzo dobry mecz dla postronnego kibica, bardzo dobra gra Juventusu, momentami genialny pressing, no ale jasna cholera, znowu to samo - pełna dominacja i tylko 1:0 z ryzykiem, że każdy farfocel może kosztować nas utratę punktów :x Przecież w tym meczu powinno być już 3:0 jeśli nie wyżej :x
Znowu zawodzi mnie Llorente, który momentami przy przyjęciu piłki toczy walkę na śmierć i życie z samym sobą. Pogba też pajacuje - zero efektywności. Po raz kolejny podoba mi się Evra i chyba Vidal na szczęście wraca do formy.
Pytanie za 100 punktów, kluczowe dla końcowego wyniku: czy w drugiej połowie wyjdzie z Juventusu mentalność frajerów?
Znowu zawodzi mnie Llorente, który momentami przy przyjęciu piłki toczy walkę na śmierć i życie z samym sobą. Pogba też pajacuje - zero efektywności. Po raz kolejny podoba mi się Evra i chyba Vidal na szczęście wraca do formy.
Pytanie za 100 punktów, kluczowe dla końcowego wyniku: czy w drugiej połowie wyjdzie z Juventusu mentalność frajerów?

- Gandalf8
- Juventino
Znowu to samo - dobra pierwsza połowa w wykonaniu Juve, ale prowadzenie mizerne a można było już rozstrzygnąć ten mecz.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Miałem nadzieje, że strzelimy na 2-0 bo tak jeszcze wszystko możliwe. Pirlo ława bo jest on zupełnie niepotrzebny na boisku. Oby nie dali dupy bo Inter tak na prawdę nie istnieje.
- Max_LP
- Juventino
To jak Vidal grał w pierwszej połowie przypomniało mi dlaczego wszyscy tak tesknimy za jego grą w formie. Agrewny, waleczny, niebezpieczny pod polem karnym
Mam nadzieje że wrócił prawdziwy Arturo.
Szkoda, że nie prowadzimy wyżej bo sytuacje były.
Pogba kocur, ten dribling :shock: . Llorente za to do zmiany już w przerwie.

Szkoda, że nie prowadzimy wyżej bo sytuacje były.
Pogba kocur, ten dribling :shock: . Llorente za to do zmiany już w przerwie.
bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..