Wszystko o AS Roma
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Bramkowy jak widać miał wszystko jak na tacy i bramki nie widział - Astori po zdarzeniu zamienia nim pare slow i lapie sie za glowe... odwraca sie a tam glowny "he he he, widzialem lepiej, gol". :doh:
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2015, 13:24 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja sam nie wiem. W każdym bądź razie jak można z 2 m. nie trafić w bramkę? :doh: roma dowiezie to wymęczone zwycięstwo.
Otóż to, niestety ale czas już to przyznać. Jak w połowie wywiadów mówi się tylko o złym sędziowaniu a nie o piłce, to się wpłynie na każdego sędziego. Może Collina miałby tylko jaja.mrozzi pisze:Szczekanie w prasie przynosi rezultaty.
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2015, 13:26 przez Dragon, łącznie zmieniany 2 razy.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Piłkarze Romy protestują, ale wobec niewzruszonego sędziego bramkowego, załamują ręce. Astori podchodzi, gada z nim chwilę i odchodzi rozczarowany. Po chwili główny, który stał pewnie na 20 metrze przed bramką, stwierdza że był gol (piłkarze Udinese protestują, Roma nagle się cieszy), biegnie na konsultację z bramkowym i jest uznany gol.
Cyrk na kółkach.
Cyrk na kółkach.
- mnowo
- Qualità Juventino
Wg paragrafu gola być nie powinno, ale przy tak nieznacznej pomyłce (ile tam zabrakło, 2 cm?) mimo wszystko nie obwiniałbym sędziego - to nie połowa futbolówki, z takimi rzeczami do momentu goal-line techn. będziemy się zderzać i tyle - kto wie, może i w meczach Juve. Co innego cała sekwencja zachowania obu sędziów.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
I o to się wszystko rozbija właśnie. Wczoraj, ponownie, Garcia narzekał na spotkanie z Juve. Albo jest tak głupi, albo tak wyrachowany.mnowo pisze:Co innego cała sekwencja zachowania obu sędziów.
Bendzamin cytryna - "zrobiłeś" mi dzień
- jakku1
- Juventino
Mnie równieżmrozzi pisze:
Bendzamin cytryna - "zrobiłeś" mi dzień

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Knursen
- Romanista
Hehe, pozdrawiam tam któregoś z poprzedników który pisał że sędzia od ręki powinien stracić pracę
Tu po x powtórkach są różne zdania, a co dopiero sędzia który raz to zobaczył w ruchu i ma podjąć decyzję. Jakby tak centymetr miał decydować o posadzie, to chyba sędziowie by max pół sezonu pracowali.
Co do samego gola, to nie wiem, raz wygląda że był, raz że nie, to jest naprawdę kwestia centymetrów i po to właśnie powinno być goalline.
W ostatnim meczu liniowy nas wydymał nie widząc jak De Jong sprząta dośrodkowanie ręką, dziś być może nam pomógł, chociaż nie jestem przekonany co do tego. Trzeba poczekać co wieczorem eksperci powiedzą.

Co do samego gola, to nie wiem, raz wygląda że był, raz że nie, to jest naprawdę kwestia centymetrów i po to właśnie powinno być goalline.
W ostatnim meczu liniowy nas wydymał nie widząc jak De Jong sprząta dośrodkowanie ręką, dziś być może nam pomógł, chociaż nie jestem przekonany co do tego. Trzeba poczekać co wieczorem eksperci powiedzą.
- Paulo
- Juventino
Czyli tak jak mówiłem zaraz po golu, że liniowy na pewno gola by nie uznał a o wszystkim decydował główny i tak to wyglądało gdy kamera pokazywała obu panów. Zatem ewentualne pretensje i pytania można kierować do głównego w tym momencie tzn. na jakiej podstawie stojąc tak daleko podjął taką a nie inną decyzję. Czekamy na opinie ekspertów w studio.
W ogóle ten sędzia jest do weryfikacji. Wejście z tyłu na nogi, Ljajic na noszach do szatni i nawet kartki nie ma :shock: żółta to było minimum a skłaniałbym się nawet ku czerwonej.
W ogóle ten sędzia jest do weryfikacji. Wejście z tyłu na nogi, Ljajic na noszach do szatni i nawet kartki nie ma :shock: żółta to było minimum a skłaniałbym się nawet ku czerwonej.
- Max_LP
- Juventino
https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/ea ... 02104.htmlPaulo pisze: Czas wreszcie na ten goal line technology który tak kapitalnie sprawdza się na Wyspach. Serie A jest daleko na wsi za resztą czołowych lig niestety...
Wynik końcowy: 0-0

Edit: mój błąd. Sędzia dopatrzył się tu spalonego.
do kasacji :roll:
Dopiero po dodaniu :oops: Zaufałem wiadomościom sportowym z tvp :evil:Przeczytałeś to do końca?![]()
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2015, 14:23 przez Max_LP, łącznie zmieniany 4 razy.
bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..
- D-Rose
- Juventino
Co ten sedzia drukuje Romie to głowa mała. Najpierw ta zaliczona bramka, teraz brak ewidentnego karnego dla Udinese. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAMPIONATO FALSATO! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAMPIONATO FALSATO! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2015, 14:16 przez D-Rose, łącznie zmieniany 2 razy.