Mercato (Lato 2015)
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
W styczniowe okienko transferowe Juve najczęściej gasi pożary, obecnie taki pożar mamy w obronie. Dlatego głównym celem będzie obrońca, może dwóch. Jeśli ściągniemy ofensywnego zawodnika to będzie to jakaś okazja, dlatego stawiam na Sneijdera, Shaqiri jest nieosiągalny dla nas w zimie. Jeśli sytuacja Szwajcara w Bayernie się nie zmieni to w lecie są szanse na jego transfer do Juve.
- Sorek21
- Juventino
Wyczytałem na SoloJuve o rzekomym zainteresowaniu Chelsea Asamoahem.Niby mogliby dać 24 mln funtòw. Za taką cenę to nie ma się nad czym zastanawiać. Piłkarz solidny ale tylko solidny ligowiec z jedną nogą i ograniczonym dryblingiem.W obecnym systemie zbędny.Za tą kasę starczyłoby na Szakiriego.Szkoda że to tylko bajki.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Dajcie sobie siana Pany pitolone...jeden woli tego, drugi tego a dla mnie Guarin jest kozakiem, że jeszcze nikt nie zrównał mnie z ziemia ? Co do Teveza - będzie miał 32 lata i nadejdzie czas powrotu do ojczyzny...napastnik w tym wieku z tymi zarobkami to niepotrzebny balast a naprawdę cenię Carlitosa za to, że poważnie traktuje grę w Juve i zostawia na boisku serce...

- Dybala 4ever
- Juventino
Masz rację Guarin jest bdb. Jest po prostu wypalony w Mediolanie i potrzebna mu po prostu zmiana otoczenia. Tylko, że doszedł do nas Pereyra. I teraz nie ma sensu go brać. A poza tym rok temu pokazali "profesjonalizm" w petraktacjach transferowych...alessandro1977 pisze:Dajcie sobie siana Pany pitolone...jeden woli tego, drugi tego a dla mnie Guarin jest kozakiem, że jeszcze nikt nie zrównał mnie z ziemia ? Co do Teveza - będzie miał 32 lata i nadejdzie czas powrotu do ojczyzny...napastnik w tym wieku z tymi zarobkami to niepotrzebny balast a naprawdę cenię Carlitosa za to, że poważnie traktuje grę w Juve i zostawia na boisku serce...
- blackadder
- Juventino
Obecnie jest to zawodnik o 2 klasy lepszy od każdego w linii ataku u nas. Jeśli nie znajdziemy godnego następcy to mógłby spokojnie o 2 lata przedłużyć. Balastem byłby takim jakim jest dziś Drogba dla Chelsea.alessandro1977 pisze: Co do Teveza - będzie miał 32 lata i nadejdzie czas powrotu do ojczyzny...napastnik w tym wieku z tymi zarobkami to niepotrzebny balast a naprawdę cenię Carlitosa za to, że poważnie traktuje grę w Juve i zostawia na boisku serce...

- jakku1
- Juventino
Sytuacja wyglada na chwile obecna tak. Od Di Marzio:
- Kontaktkowalismy sie ze Sneijderem telefonicznie. Ewentualny deal bedzie transferem definitywnym, a nie wypozyczeniem. Jednak, poki co, nie rozmawialismy na ten temat z Galatasaray.
- Shaqirim interesuja sie na te chwile trzy kluby. My, Liverpool oraz Inter. Nasza oferta to... uwaga, uwaga, 3m euro wypozyczenia + 12m za transfer definitywny w lecie, platne w trzech ratach w zaleznosci od osiagnietych celow przez klub :beppetroll:. Inter proponuje wypozyczenie z koniecznoscia wykupu latem za 15m. Liverpoolu oferta jest nieznana, aczkolwiek na pewno nie sa to takie grosze, jak u nas
. Jednak, sam pilkarz wolalby przejsc do Serie A.
- Kontaktkowalismy sie ze Sneijderem telefonicznie. Ewentualny deal bedzie transferem definitywnym, a nie wypozyczeniem. Jednak, poki co, nie rozmawialismy na ten temat z Galatasaray.
- Shaqirim interesuja sie na te chwile trzy kluby. My, Liverpool oraz Inter. Nasza oferta to... uwaga, uwaga, 3m euro wypozyczenia + 12m za transfer definitywny w lecie, platne w trzech ratach w zaleznosci od osiagnietych celow przez klub :beppetroll:. Inter proponuje wypozyczenie z koniecznoscia wykupu latem za 15m. Liverpoolu oferta jest nieznana, aczkolwiek na pewno nie sa to takie grosze, jak u nas

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Może nie będzie takiej tragedii z Diamantim, bo facet miałby zastąpić u nas Giovinco, jeśli Seba się zgodzi odejść gdzieś w styczniu (ostatnia nowinka to ambitna Bologna). Mrówka i tak jest, tak jakby go nie było, więc ktokolwiek by za niego przyszedł, ma bardzo duże szanse zrobić pozytywne wrażenie 
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No z tego co podaje jakku, to nasza oferta za Shaqiriego jest po prostu żenująca...
To nie podlega dyskusji ale napastnik 34 letni będzie raczej opcją na ławkę a wątpię aby sam Carlitos na to się zgodził...jeśli prawdą jest wypowiedź Teveza zamieszczona na głównej stronie to podziwiam go...wie kiedy ze sceny zejść i widać, że nie ma parcia u niego na kasę !blackadder pisze: Obecnie jest to zawodnik o 2 klasy lepszy od każdego w linii ataku u nas.

- jakku1
- Juventino
Wszystkie wynalazki pokroju Ben-Arfy podobno zupelnie odpadaja. To samo zreszta dotyczy np. Lavezziego. Allegri chce koniecznie pilkarza, ktory bedzie mogl grac z powodzeniem na srodku. Tradycyjny skrzydlowy ograniczalby nas do gry 3 z przodu, czyli 433.
Najbardziej odpowiada mu Shaqiri, ale Sneijder na chwile obecna jak na moje oko to jest bardziej prawdopodobne nazwisko.
Najbardziej odpowiada mu Shaqiri, ale Sneijder na chwile obecna jak na moje oko to jest bardziej prawdopodobne nazwisko.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113