Superpuchar Włoch 2014: JUVENTUS 2-2 (k.5-6) Napoli

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 12:49

Dosłownie u wszystkich bukmacherów bardzo lecą w dół kursy na nas. Najbardziej u Bet-at-home z 2.20 na 1.84 i Betclick z 2.30 na 1.85.

http://napoli24h.pl/news.php?readmore=2262
Oprócz sprzyjającej aury szejkowie zagwarantowali 2,5 mln euro do podziału (10% powędruje do kas Lega Calcio), darmowy przelot i hotel. Jeśli doliczyć do tego przychody z tytułu praw telewizyjnych (600-700 tyś), można szacować, że każdy z klubów zainkasuje ok. 1,8 mln euro. <- czyli niezależnie kto wygra, każdy i tak otrzyma po 1,8 mln? :prochno:

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 13:30

Jakieś małe zainteresowanie meczem a jakby nie patrzeć jest on dość ważny. Miło by było zakończyć rok z dodatkowym pucharem+ utarcie nosa śmieciarzom. :twisted:
Osobiście chciałbym zobaczyć Morate od 1" i w razie możliwości Comana.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 14:11

Poprostu pisze:Jakieś małe zainteresowanie meczem a jakby nie patrzeć jest on dość ważny. Miło by było zakończyć rok z dodatkowym pucharem+ utarcie nosa śmieciarzom
Szczerze mecz ten, podobnie jak i final CI ma znaczenie marginalne, choc oczywiscie milo by bylo zdobyc te puchar i wykonac plan na 2014 w 100%. Jestesmy mistrzem Wloch i powinnismy go zdobyc, bo to my jestesmy najlepsza ekipa we Wloszech, ale latwo nie bedzie i wszystko sie moze zdarzyc.

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 14:29

mrozzi pisze:
Poprostu pisze:Jakieś małe zainteresowanie meczem a jakby nie patrzeć jest on dość ważny. Miło by było zakończyć rok z dodatkowym pucharem+ utarcie nosa śmieciarzom
Szczerze mecz ten, podobnie jak i final CI ma znaczenie marginalne, choc oczywiscie milo by bylo zdobyc te puchar i wykonac plan na 2014 w 100%. Jestesmy mistrzem Wloch i powinnismy go zdobyc, bo to my jestesmy najlepsza ekipa we Wloszech, ale latwo nie bedzie i wszystko sie moze zdarzyc.
dla nas marginalne, a dla Napoli to może być jedyne trofeum jakie zdobędą :prochno: Benitez jest łasy na trofea i oczekuję, że dla nich będzie walka o wszystko. Mam nadzieję, że nie odpuścimy sobie tego trofeum (1 Maxa w Juventusie) i pokażemy swoją wyższość.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 14:50

Nadarza się świetna okazja by odzyskać puchar tak haniebnie skradziony dwa i pół roku temu (...) I jeśli ten, który ma czuwać nad prawidłowym przebiegiem meczu nie brzebierze się za parobka drużyny przeciwnej, możemy spodziewać się sprawiedliwej walki, po której zwycięzca z czystym sumieniem podniesie trofeum w górę
Te chłopaki zawsze dowożą dobry kontent :lol:

Cóż, jakiegoś wielkiego ciśnienia na ten mecz nie ma, ale po prostu wypada dobrze zakończyć rok i zdobyć pierwsze trofeum pod wodzą Maxa. Wszyscy podkreślają, że w jednym meczu wszystko jest możliwe, ale niebiescy w tym sezonie absolutnie nie zachwycają i to my musimy być faworytem. 2:0 i na święta :)

Obrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 15:37

Ja cały czas myślałem, że cytujesz komentarz jakiegoś trolla, a tu się okazuje, że oni to napisali w zapowiedzi przedmeczowej :shock:

Liczy się tylko zwycięstwo.

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 15:51

ewerthon pisze:Liczy się tylko zwycięstwo.
Dokładnie, dla mnie superpuchar jest ważny tak samo jak puchar Włoch. Liczę, że go zdobędziemy. Pucharów w gablocie nigdy za dużo. Dodatkowo trzeba utrzeć nosa czyścioszkom, którzy ciągle się pieklą o to co było ponad 2 lata temu.

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 16:31

bendzamin pisze:
Nadarza się świetna okazja by odzyskać puchar tak haniebnie skradziony dwa i pół roku temu (...) I jeśli ten, który ma czuwać nad prawidłowym przebiegiem meczu nie brzebierze się za parobka drużyny przeciwnej, możemy spodziewać się sprawiedliwej walki, po której zwycięzca z czystym sumieniem podniesie trofeum w górę
Te chłopaki zawsze dowożą dobry kontent :lol:
Jakby nie patrzeć, to bez względu na wynik Napoli i tak będzie się czuło zwycięsko - jak nie fizycznie to mentalnie :smile:

karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 17:37

starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Pogba, Pirlo, Marchisio, Vidal, Tevez, Llorente.

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 17:53

karosznurek pisze:starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Pogba, Pirlo, Marchisio, Vidal, Tevez, Llorente.
Czy tylko mi bardziej się podoba środek
---------Marchisio---------
-Vidal--------------Pogba-
---------Pereyra-----------
??

Pereyra, moim zdaniem, wygląda lepiej za napastnikami. zaś Vidal jest zbyt ambitny by czasami zostawać z przodu i nie wracać się pod pole karne.

Ps. liczę na kolejny dobry mecz Evry! Oby nasz francuski obrońca w końcu się rozpędził. Do lutego musi być już w życiowej formie
:prochno:

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
macko95

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 18:18

Rai 1 jednak zakodowane. :angry:

Wielki fan Il Principino !
Hed2

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 18:18

Eric6666 pisze:
karosznurek pisze:starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Pogba, Pirlo, Marchisio, Vidal, Tevez, Llorente.
Czy tylko mi bardziej się podoba środek
---------Marchisio---------
-Vidal--------------Pogba-
---------Pereyra-----------
??

Pereyra, moim zdaniem, wygląda lepiej za napastnikami. zaś Vidal jest zbyt ambitny by czasami zostawać z przodu i nie wracać się pod pole karne.

Ps. liczę na kolejny dobry mecz Evry! Oby nasz francuski obrońca w końcu się rozpędził. Do lutego musi być już w życiowej formie
:prochno:
Jestem jak najbardziej za, Pereyra cudotworca nie jest ale mysle ze za plecami napastnikow bardziej sie nadaje niz Vidal.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 18:19

Mam NC plus i to rozszerzoną wersję a nie mam POLSATU SPORT EXTRA, nosz kur..de.

Jest gdzieś jeszcze transmisja ? może na jakimś Włoskim, choc oni lubią zakodować.

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 18:20

obawiam sie, ale nie moge sie doczekac, w końcu mecz w tv, w hd :) ciepłe kapci i 43 cale !!!
Forza Juve!

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2014, 18:20

Cabrini_idol pisze:Mam NC plus i to rozszerzoną wersję a nie mam POLSATU SPORT EXTRA, nosz kur..de.

Jest gdzieś jeszcze transmisja ? może na jakimś Włoskim, choc oni lubią zakodować.
Rai1, Panie Kochany.

Zablokowany