Liga Mistrzów 2014/15
- gawron
- Juventino
Będzie u Was relacja na żywo na "głównej"?pumex pisze:Jakie pary dziś typujecie? Ja strzelam, że znając szczęście Allegriego do hiszpańskich zespołów trafimy na Barcę lub Real. Jeśli PSG trafi na Porto to znaczy, że Mały całe życie miał rację
edit:
@pumex: Elegancko. Dzięki.
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2014, 10:13 przez gawron, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Będzie, jak zwyklegawron pisze:Będzie u Was relacja na żywo na "głównej"?pumex pisze:Jakie pary dziś typujecie? Ja strzelam, że znając szczęście Allegriego do hiszpańskich zespołów trafimy na Barcę lub Real. Jeśli PSG trafi na Porto to znaczy, że Mały całe życie miał rację

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
My trafimy na kogoś z trójki: Monaco, Borussia albo Chelsea. Kuleczki już podgrzanepumex pisze:Jakie pary dziś typujecie? Ja strzelam, że znając szczęście Allegriego do hiszpańskich zespołów trafimy na Barcę lub Real. Jeśli PSG trafi na Porto to znaczy, że Mały całe życie miał rację

Barcelona pewnie na jakiegoś średniaka typu Basel, Schalke czy Szachtar.
Bayern - Arsenal

- Wojtek
- Juventino
Byle nikt z trójki Bayern,Chelsea,Real a losowanie uznam za dobre. Z Barcą i BVB możemy grać jak równy z równym, a Porto i Monaco wiadomo, to zespoły słabsze od nas, choć łatwo i tak nie będzie.
Próbne losowanie już było? :>
Próbne losowanie już było? :>
- pumex
- Juventino
Było. Real.Wojtek pisze:Próbne losowanie już było? :>
W sumie losować ma Riedle, którego nie wspominamy zbyt dobrze z wiadomych względów. Może wylosuje możliwość rewanżuCrunny pisze:Mnie przeczucie od 3 dni podpowiada Borussię
Ja jednak stawiam na Barcę. Szczęście Allegriego i Łysy z UEFA sprawią, że Buffon nie będzie już jęczał, że nigdy nie zagrał przeciwko Messiemu.

- Wojtek
- Juventino
PSG-Chelsea(w 1/4)
City-Barca(1/8 )
Schalke-Real(1/8 )
To samo co rok temu...
Juve-BVB! Świetne losowanie!
ps. Jak się ten ambasador z BVB zaczął śmiać zanim wyciągnął BVB to czułem, że wyciągnie właśnie BVB, tak miało być?
City-Barca(1/8 )
Schalke-Real(1/8 )
To samo co rok temu...
Juve-BVB! Świetne losowanie!

ps. Jak się ten ambasador z BVB zaczął śmiać zanim wyciągnął BVB to czułem, że wyciągnie właśnie BVB, tak miało być?

Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2014, 12:19 przez Wojtek, łącznie zmieniany 2 razy.