Juventus : Reggina
- Reggie
- Juventino
mecz odbędzie się 15.02 w niedzielę. Po ostatnim meczu z Romą prognozy mogą nie być zbyt pomyślne, ale myślę że Juve wygra ten mecz bez większych problemów. Ja obstawiam dosyć optymistycznie bo 3:0 dla Juve
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- lipa
- Qualità Juventino
a dla mnie to pierwszy dzien ferii
i nie mam nic przeciwko wysokiej wygranej.. po takiej porazce (mecz z roma) trzeba odbudowac zaufanie kibicow. mysle ze 3-0 dla nas to jest minimum. mam nadzieje ze z takim zespolem jakim jest reggina uda nam sie zachowac czyste konto.. :?

i nie mam nic przeciwko wysokiej wygranej.. po takiej porazce (mecz z roma) trzeba odbudowac zaufanie kibicow. mysle ze 3-0 dla nas to jest minimum. mam nadzieje ze z takim zespolem jakim jest reggina uda nam sie zachowac czyste konto.. :?
- fighter_juve
- Juventino
musi byc wygrane, stawiam jak wiekszosc forumowiczow na 3-0. wierze w juve, i mam nadzieje ze roma i milan sie potkna na swoim przeciwniku.ale narazie najwazniejsze sa 3 punkty. nie mozemy ztracic punktow w takim waznym okresie.trzeba walczcyc do konca i wygrywac wszystkie mecze!!!!!!do boju Juventus
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2004, 16:14 przez fighter_juve, łącznie zmieniany 1 raz.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Stawiam na zwyciestwo 2-1, ale sadze, ze bede mogl powiedziec wiecej o wyniku po dzisiejszym meczu z Interem... Musze zobaczuc po prostu jak graja chlopaki po tej potwornej porazce...
- BIANCONERI
- Juventino
Po porażce z Romą Juventus musi zagrac jak najlepiej,żeby odzyskac zaufanie kibiców..Dla tego mysle,że wygramy i to wysoko..tak 3-0.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Przemyś(L)ak
- Juventino
Jest pewne że Juventus wygra ten mecz.Tylko nie jest pewne czy straci w nim bramkę!!!!!A z Reggina nie powinno im sie to przytrafić!!!! 

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Oj miejmy nadzieje, zę Juve zacznie pobudke ze snu zimowego.
I wygra ten mecz bardzo wysoko.Nie zdziwiłbym sie gdyby było 4:0.
Może popracują nad obroną i wygrają to.
Del Piero i Treze od początkowych minut trzeba wpuścić bo w meczu z Interem widać jak są przydatni.
Lippi, więc prosze nie strzel znowu głupoty i wystaw mocny skład.
I wygra ten mecz bardzo wysoko.Nie zdziwiłbym sie gdyby było 4:0.
Może popracują nad obroną i wygrają to.
Del Piero i Treze od początkowych minut trzeba wpuścić bo w meczu z Interem widać jak są przydatni.
Lippi, więc prosze nie strzel znowu głupoty i wystaw mocny skład.
- kouba
- Qualità Juventino
co do obrony to z Interem swój bardzo dobry mecz zagrał Legro. Był poprostu zaje*isty. Walczył o w szystkie piłki. Takiego Go chce widzieć przez cały sezon. Pokazal, ze potrafi wiele i wcale nie musi być 'niewypałem transferowym' jak Go już niektórzy nazwali :?Wicior pisze:Może popracują nad obroną i wygrają to.
A co do ataku to Treze nic nie grał :!: Może Go coś bolało w II połowie, bo sie trzymał ciagle za udo, a zmiany Lippi nie mógł juz zrobić :? Swój super mecz zagrał Miccoli i to On powinien zagrać w wyjściowym składzie :!: Di Vaio - bez komentarza :? Nic nie zwalił, nic nie walczył, nic nie robił :? (przeciwieństwo pierwszego meczu) Del Piero - wszedł w II połowie i zrobił co miał zrobić, strzelił gola,bardzo waznego.
Z Regginą powinni zagrać Del Piero - Miccoli