Liga Mistrzów 2014/15
- wojczech7
- Juventino
Ja rozumiem racjonalizm, trzeźwe spojrzenie na sprawę itp, ale jak czytam takie posty, to nie wiem, jaki jest sens kibicowania takich osób? Rozumiem, że jak wylosujemy jedną z powyższych drużyn, stawiasz całą wypłatę na awans naszych rywali?Crunny pisze:Real, Bayern, PSG/Barcelona i Chelsea to zespoły po prostu poza naszym zasięgiem. Możemy pięknie gadać, jak nasi piłkarze przed każdym meczem, ale to drużyny z którymi nie wygramy dwumeczu, choćbyśmy jak się spinali i murowali bramkę, starając się doprowadzić do dogrywki, strasząc jedynie wolnymi Pirlo.
To jest sport, irracjonalne rzeczy się dzieją.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- krystiank
- Juventino
DziękiWojtek pisze: w poniedziałek, 15 grudnia

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Można chcieć dla Juventusu jak najlepiej, żeby nawet rozbił w 2-meczu Real i Bayern i wygrał w finale, ale po naszych występach w Europie od X lat po prostu w to za grosz nie wierzyć.wojczech7 pisze:Ja rozumiem racjonalizm, trzeźwe spojrzenie na sprawę itp, ale jak czytam takie posty, to nie wiem, jaki jest sens kibicowania takich osób? Rozumiem, że jak wylosujemy jedną z powyższych drużyn, stawiasz całą wypłatę na awans naszych rywali?Crunny pisze:Real, Bayern, PSG/Barcelona i Chelsea to zespoły po prostu poza naszym zasięgiem. Możemy pięknie gadać, jak nasi piłkarze przed każdym meczem, ale to drużyny z którymi nie wygramy dwumeczu, choćbyśmy jak się spinali i murowali bramkę, starając się doprowadzić do dogrywki, strasząc jedynie wolnymi Pirlo.
- KamilDeath
- Juventino
Barca z pierwszego a nasz Maxiu jakoś ma (nie)szczęście do tego klubu, ale przekonamy się w poniedziałek po 12 

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Coś mi się wydaje,ze Platini podziała i dla PSG i Juve UEFA wylosuje odpowiednio Porto i Monaco, by w 1/4 szanse miały znaleźć się same wielkie ekipy: Bayern,Real,Atletico,Barca,BvB,Chelsea,Juve,PSG 

- wagner
- Juventino
Drużyny z pierwszych miejsc grup:
Atletico Madryt (Hiszpania)
Real Madryt (Hiszpania)
AS Monaco (Francja)
Borussia Dortmund (Niemcy)
Bayern Monachium (Niemcy)
FC Barcelona (Hiszpania)
Chelsea (Anglia)
FC Porto (Portugalia)
Drużyny z miejsc drugich:
Juventus (Włochy)
FC Basel (Szwajcaria)
Bayer Leverkusen (Niemcy)
Arsenal Londyn (Anglia)
Manchester City (Anglia)
PSG (Francja)
Schalke 04 (Niemcy)
Shachtar (Ukraina)
~~~
Mała zabawa w typowanko ?
Atletico Madryt - Bayer Leverkusen
Real Madryt -Schalke 04
AS Monaco -Arsenal
Borussia - Juventus
Bayern Monachium - Shachtar
FC Barcelona - Man City
Chelsea - FC Basel
FC Porto - PSG
Atletico Madryt (Hiszpania)
Real Madryt (Hiszpania)
AS Monaco (Francja)
Borussia Dortmund (Niemcy)
Bayern Monachium (Niemcy)
FC Barcelona (Hiszpania)
Chelsea (Anglia)
FC Porto (Portugalia)
Drużyny z miejsc drugich:
Juventus (Włochy)
FC Basel (Szwajcaria)
Bayer Leverkusen (Niemcy)
Arsenal Londyn (Anglia)
Manchester City (Anglia)
PSG (Francja)
Schalke 04 (Niemcy)
Shachtar (Ukraina)
~~~
Mała zabawa w typowanko ?
Atletico Madryt - Bayer Leverkusen
Real Madryt -Schalke 04
AS Monaco -Arsenal
Borussia - Juventus
Bayern Monachium - Shachtar
FC Barcelona - Man City
Chelsea - FC Basel
FC Porto - PSG
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ludzie na JP ciągle mają błędne przekonanie, że Platini nas lubi... a on widzi tylko PSG i kasę a nas nikt nie chce oglądać... ;]AdiJuve pisze:Coś mi się wydaje,ze Platini podziała i dla PSG i Juve UEFA wylosuje odpowiednio Porto i Monaco
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- juvemaroko
- Juventino
Jesli mamy zagrac z solidna druzyna wole z Realem bo krolewcy moga miec spadek formy w lutym i moga nie obronic tytul.
- joy
- Katalończyk
Mnie nie dziwi niksi kurs na MC bo Obywatele jeszcze nic w tych rozgrywkach nie pokazali, w poprzednich edycjach byli zadziwiająco słabi jak na taki skład personalny.
EDIT: Racja. Źle zrozumiałem
Skrót myślowy powiedział mi 'niskie szanse na triumf'.
EDIT: Racja. Źle zrozumiałem

Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2014, 23:50 przez joy, łącznie zmieniany 1 raz.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
No właśnie, dlatego ten niski kurs dziwi, bo są stawiani na 5 miejscu do wygrania LM a ledwo co z grupy się wyczłapali.joy pisze:Mnie nie dziwi niksi kurs na MC bo Obywatele jeszcze nic w tych rozgrywkach nie pokazali, w poprzednich edycjach byli zadziwiająco słabi jak na taki skład personalny.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Bardzo mnie dziwi, że stawiają City tak zdecydowanie przed PSG, a zwłaszcza Atletico, które przecież ma łatwiej, bo wyszło z pierwszego miejsca!AdiJuve pisze:No właśnie, dlatego ten niski kurs dziwi, bo są stawiani na 5 miejscu do wygrania LM a ledwo co z grupy się wyczłapali.joy pisze:Mnie nie dziwi niksi kurs na MC bo Obywatele jeszcze nic w tych rozgrywkach nie pokazali, w poprzednich edycjach byli zadziwiająco słabi jak na taki skład personalny.
- Makiavel
- Juventino
Byle nie trafić na Barcelonę, bo gra z tymi nurkami i aktorami rodem z telenoweli, którym ciągle pomagają sędziowie w zderzeniu ze stylem gry choćby Kielona czy Vidala dyskwalifikuje nas na starcie: mecze kończylibyśmy w 10 albo 9 z trzema bramkami z karnych w plecaku.
Real i Bayern nie bo są za silni. Reszta może być.
Real i Bayern nie bo są za silni. Reszta może być.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- Seldon
- Juventino
A kiedy ostatnio podyktowano Barcelonie niesłusznego karnego lub rzut wolny? Symulek też sobie nie przypominam, ale jeżeli jakieś były, to proszę o przykłady. Rozumiem uprzedzenie, ale bądźmy poważni - ostatnimi czasy to Real jest nieporównywalnie bardziej faworyzowany przez sędziów.Makiavel pisze:Byle nie trafić na Barcelonę, bo gra z tymi nurkami i aktorami rodem z telenoweli, którym ciągle pomagają sędziowie w zderzeniu ze stylem gry choćby Kielona czy Vidala dyskwalifikuje nas na starcie: mecze kończylibyśmy w 10 albo 9 z trzema bramkami z karnych w plecaku.
Co do potencjalnych przeciwników to myślę, że Borussia byłaby najlepszą opcją na tę fazę LM. Wiadomo, że ostatnio nie grzeszą formą, więc byłaby realna szansa na awans, a w razie ewentualnej zwyżki dyspozycji os z Dotmundu - zawsze to jakaś weryfikacja umiejętności dla Juventusu.