jak długo kibicujecie JUVE????
- Ironek
- Juventino
Można powiedzieć, że kibicuje od bardzo dawna, nie wiem ile miałem lat 4,5,6, niby zawsze uważałem że od meczu z Ajaxem, ale jednak wcześniej, bo miałem dużo starszego qmpla kibica JUVE i jak graliśmy w piłe to zawsze byliśmy JUVENTUS i ja byłem PERUZZI
, a mi oczywiście bardzo się to podobało i nawet jak ten qmpel z nami nie grał to ja byłem JUVENTUS 
No i przed meczem z Ajaxem powiedziałem, kibicuje JUVE, chociaż bardzo duża większość kolegów była za Ajaxem, JUVE wygrało, a ja cieszyłem się jak dziecko(pamiętam jak płakał VIALLI, chyab wtedy odchodził z JUVE). I od tamtej pory kocham JUVE z całego serducha
teraz mam 18 prawie lat 

No i przed meczem z Ajaxem powiedziałem, kibicuje JUVE, chociaż bardzo duża większość kolegów była za Ajaxem, JUVE wygrało, a ja cieszyłem się jak dziecko(pamiętam jak płakał VIALLI, chyab wtedy odchodził z JUVE). I od tamtej pory kocham JUVE z całego serducha

Ostatnio zmieniony 13 lutego 2004, 09:02 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.
- booyak
- Juventino
Ja też kibicuje Juve od tego właśnie spotkaniadarel pisze:Może to zabrzmi dziwnie, ale ja Juve kibicuje od meczu... przegranego. Tak, tak było - był to przegrany finał Ligi Mistrzów z Borussią 3:1, a jedyna bramke dla JUVE zdobył wtedy Alex.

★ ★ ★
- fighter_juve
- Juventino
ja juz od dziecinstwa kibicuje Juventus, dokladnie nie wiem dlaczegoale chyba bo bylem na mistrzostwach swiata w wloszech.i od tego czasu lubie wlochy.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Alexa Del Piero
- Juventino
Jakieś 12 (albo 13) lat temu kuzyn podsunął mi artykuł o Juve i R.Baggio. Nie wiem dlaczego ale od razu zakochałam się w tej drużynie i do dziś moje serduszko należy tylko do Juve
Lubie też Lecha i Wartę ale tylko Juve kocham.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- juvek
- Juventino
Mógłbym powiedzieć że od urodzenia bo tak czuję. Ale narawdę to od jakiś 10 lat. Jestem dumny z tego że moge kibicować Juve, bo to najlepszy klub we wszechświecie.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- kouba
- Qualità Juventino
też mi sie wydaje, ze był juz taki temat, ale też go jakoś nie umie znaleśc :?
Ja kibicuje od finału LM z Borussią, niezbyt dobry moment do zaczynania kibicowania, drużynie która przegrała wtedy. Mam szczęscie, ze nie zacząłem kibicować wtedy ...Borussi :? teraz bym sie chyba powiesił
Ja kibicuje od finału LM z Borussią, niezbyt dobry moment do zaczynania kibicowania, drużynie która przegrała wtedy. Mam szczęscie, ze nie zacząłem kibicować wtedy ...Borussi :? teraz bym sie chyba powiesił
- Roberto!
- Juventino
Ja też od 96 roku a kropke nad i postawił mecz z Ajaxem
A to że padło akurat na JUVE to po tym jak zobaczyłem ALEXA w akcji
Ja zostane z JUVE juz do końca i mam nadzieje że Alex też bo niewyobrażam sobie Alexa w innym klubie :!: :!: :!:

JUVE zawsze będzie numero uno !!!
Roberto!
Roberto!
- Manifestos
- Juventino
kocham juventus od 12 lat. kiedy mialem 12 lat moj brat byl we wloszech i pzrwyiozl milosc do sampdorii ja powiedzialem ze nie moge byc gorszy - i wybralem juve. chyba ze wzgledu na nazwe. a potem patrze...w juve gra baggio? i vialli? od tego sie zaczelo. puchar uefa 93.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Manifestos
- Juventino
czy to byl artykul w playboyu? bo ja pamietam ze chyba tam czytalem o juve po raz pierwszy; mozliwe ze wiele nas lączyAlexa Del Piero pisze:Jakieś 12 (albo 13) lat temu kuzyn podsunął mi artykuł o Juve i R.Baggio. Nie wiem dlaczego ale od razu zakochałam się w tej drużynie i do dziś moje serduszko należy tylko do Juve

too bad she won't live....but than again, who does
- Alexa Del Piero
- Juventino
To raczej nie był playboy bo mój kuzyn jest troszke ode mnie młodszy a dzieciom takich gazet nie sprzedająPitt pisze:czy to byl artykul w playboyu? bo ja pamietam ze chyba tam czytalem o juve po raz pierwszy; mozliwe ze wiele nas lączyAlexa Del Piero pisze:Jakieś 12 (albo 13) lat temu kuzyn podsunął mi artykuł o Juve i R.Baggio. Nie wiem dlaczego ale od razu zakochałam się w tej drużynie i do dziś moje serduszko należy tylko do Juve

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !