LM 14/15 (gr. A) [6]: JUVENTUS 0-0 Atletico
- Smolwin
- Juventino
Nie rozumiem, jakim prawem, ktokolwiek może mieć pretensje o taki rezultat.
Plan minimum jeśli chodzi o LM został wykonany.
Zagraliśmy mądrze taktycznie i teraz pozostaje nam liczyc na szczęśliwe losowanie.
Plan minimum jeśli chodzi o LM został wykonany.
Zagraliśmy mądrze taktycznie i teraz pozostaje nam liczyc na szczęśliwe losowanie.
- annihilator1988
- Juventino
Barca, na 100%Smok-u pisze: Teraz czekać na losowanie.

No i czekać na wzmocnienia w kreatywności.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Ja się cieszęWojtek pisze:Co za ludzie!! Zamiast cieszyć się z awansu to narzekająA przed meczem brali remis w ciemo hahaha :rotfl:

- wojczech7
- Juventino
Pozdrawiam tych, którzy myśleli, że przy wyniku 0-0 w 75+ minucie gra będzie wyglądała inaczej...
Pozdrawiam także tych, według których Atletico "prowadziło grę". Kontrolowało - to co innego, ale prowadziło? Głupszej rzeczy dawno nie słyszałem.
Swoją drogą ciekaw jestem reakcji co poniektórych, gdybyśmy to my tak grę "prowadzili"...
Taki wynik był do przewidzenia i brałem go w ciemno. Na JuvePoland tradycyjnie lament, bo tak.
Pozdrawiam także tych, według których Atletico "prowadziło grę". Kontrolowało - to co innego, ale prowadziło? Głupszej rzeczy dawno nie słyszałem.

Swoją drogą ciekaw jestem reakcji co poniektórych, gdybyśmy to my tak grę "prowadzili"...
Taki wynik był do przewidzenia i brałem go w ciemno. Na JuvePoland tradycyjnie lament, bo tak.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Wojtek1207
- Juventino
Większość z forumowiczów komentuje mecz patrząc tylko na ostatnie 10 minut. Ja uważam, że to, co zrobiliśmy, było dobre. Prawie cały mecz był, powiedzmy, ciekawy. Próby strzałów z dystansu, rozegrania. Naprawdę dobrze się to oglądało. A pod koniec trzeba było zwolnić, bo jakby Atletico coś wcisnęło, to już byśmy nie odrobili.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mam nadzieję że na następny mecz LM będziemy już w formie, bo z taką grą to pokona nas każdy przeciwnik z pierwszego koszyka.
Radość jest wracamy na salony nawet jeżeli będzie to tylko 1/16 to jest postęp.
Radość jest wracamy na salony nawet jeżeli będzie to tylko 1/16 to jest postęp.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Sorek21
- Juventino
I po co były te wywiady i mydlenie oczów kibicom ? Do czego to doszło aby taka firma jak Juventus wolała nie wychodzić na boisko i wziąść 0-0 zamiast walczyć na pełnym gazie o zwycięstwo.
Dlaczego Llorente grał cały mecz ?
Dlaczego Llorente grał cały mecz ?
- Cabrini_idol
- Juventino
Atletico rowniez nie gra oszamiającej pilki, jak 2 3 razy wyszli wyzej to od razu moglismy ich ukasic.
Gdyby Atletico przyjechalo tu grajac o wygrana jestem przekonany ze wygralibysmy to.
A to ze zamkneli sie cala 11 na 30 metrze chluby im nie przynosi.
Na wiosne gramy o 1/4 i tam kalkulacji nie bedzie, przynajmniej nie w 1 meczu jesli zagramy u siebie.
Gdyby Atletico przyjechalo tu grajac o wygrana jestem przekonany ze wygralibysmy to.
A to ze zamkneli sie cala 11 na 30 metrze chluby im nie przynosi.
Na wiosne gramy o 1/4 i tam kalkulacji nie bedzie, przynajmniej nie w 1 meczu jesli zagramy u siebie.

- annihilator1988
- Juventino
Napraw klawiaturę, bo klinują się "kropki". Juve zagrało tak, żeby awansować i kropa. Jakież żale by tu leciały, gdyby skończyło się na przegranejmaxtomek pisze:juve zagrało jak tchórze

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Makiavel
- Juventino
Taki przebieg spotkania i to wcześniejsze spotkanie prezesów... oj będzie gadanie. Jest progres w stosunku do "ery Conte", teraz trzeba liczyć na to, że trafimy korzystnie w losowaniu, np. na słabeuszy z Dortmundu.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem