LM 14/15 (gr. A) [6]: JUVENTUS 0-0 Atletico
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pod wzgledem posiadania pilki jestesmy gora, ale ciezko nam przejsc ten autobus. Boimy sie zaatakowac, a gosciom remis pasuje.
Mielismy jeden strzal, ktory tak naprawde byl podaniem.
Mielismy jeden strzal, ktory tak naprawde byl podaniem.
- kuba2424
- Juventino
Należy jednak dodać, że (chyba dwóch) zawodników Atletico wybiegło za wcześnie z muru. Powinna być powtórka - ewidentnie.alessandro1977 pisze: Pirlo spartolił na początku wymarzony wolny, liczyłem, że to wejdzie ale zbyt piękne by było prawdziwe... :(
- kosciu88
- Juventino
Morate na boisko bo na Llorente juz ciezko sie patrzy. Oby tylko Vidalowi nie odwalilo i nie zlapal czerwonej.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- jakku1
- Juventino
O tym pisalem w temacie dotyczacym Moraty. Llorente ma swietne warunki fizyczne, ale to nie przeklada sie prawie w ogole na wygrane pojedynki glowkowe przez Hiszpana. I to nie jest pierwszy raz, kiedy teoretycznie mamy w polu karnym rywala gracza, ktory jest tam najwyzszy i najlepiej zbudowany, ale nawet strzalu glowa nie mozemy oddac.Dragon pisze:Jak można na 40 pojedynków główkowych przegrać 39? Jak można, pytam się, jak?
Rozumiem dlaczego Allegri wystawil Llorente w tym meczu, ale ten plan działania poki co sie nie sprawdza.
Na plus, w moim mniemaniu, Pogba, Pereyra (bardzo duzy odsetek celnych podan) i Buffon. Calkiem znosnie gra Pirlo, Lichtsteiner tez ok. Vidal absolutnie do zmiany, nie dosc, ze nic nie gra to jeszcze jak bedzie sie tak dalej zachowywal to dostanie czerwona kartke i bedziemy sie modlic o remis (tfu, tfu).
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Vidal niestety nie zaskoczył mnie i prezentuje się tak jak się spodziewałem. I lepiej będzie jeśli czym prędzej Allegri zdejmie go z boiska bo inaczej może to zrobić sędzia.
Oby skoczyło się na 0:0. Obawiam się, że na więcej nas po prostu nie stać. A Olympiakos robi swoje.
Oby skoczyło się na 0:0. Obawiam się, że na więcej nas po prostu nie stać. A Olympiakos robi swoje.
- Morgesztern
- Juventino
OK, tylko kogo dać Szymka Padoina?jakku1 pisze: Vidal absolutnie do zmiany

Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2014, 21:45 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.

- Kubba
- Juventino
Po tym co zobaczyłem w pierwszych 45min, stwierdzam, iż nie strzelimy im dziś bramki, jesteśmy po prostu za ciency w ataku.
Vidal do zmiany bo inaczej na bank do końca meczu nie dogra...
Llorente, chłop co ma ze 4,5m i ani jednego wygranego pojedynku głową/...
Vidal do zmiany bo inaczej na bank do końca meczu nie dogra...
Llorente, chłop co ma ze 4,5m i ani jednego wygranego pojedynku głową/...
- Hed2
MIla byc hit a wyszlo...hmm...z viola chyba bylo ciekawiej...czekam na losowanie
- annihilator1988
- Juventino
Sktrany byłem, jakby Juve grało w finale
Chwała Bogu awans

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG