Juventini na wypożyczeniach...
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Fakt faktem, to wlasnie obejrzalem i stwierdzam ze swietna interwencja. Piekna parada.Robaku pisze:dokładnie tak, sparował strzał Matriego, ale Matri i tak mu wcisnął wczesniej i już 2:0 dla Genui.Adrian27th pisze:Nie widze dokladnie, ale chyba Leali obronił wlasnie karnego przeciwko Genoi.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- zbysioJuve
- Juventino
R. Boyake bramka na 1- 0 w spotkaniu Atalanta - Avellino w pucharze Włoch.
Jest i druga ponownie Boyake. 2-0 dla Atalanty po 19 minutach.
Jest i druga ponownie Boyake. 2-0 dla Atalanty po 19 minutach.
- PlanetJuve
- Juventino
Rugani strzela na 2:0 z Napoli
Czyżby powtórka z wczoraj i wyżej notowana drużyna będzie do końca odrabiała wynik? Oby neapolitańczykom ta sztuka się nie udała.
- PrzemasJuve
- Juventino
w pucharze to samo, nie wiem kto z Juve coś w tym gościu widziałSorek21 pisze:Oglądałem Genoa-Milan i Sturaro cały mecz niewidoczny jakby go nie było na boisku.Jak narazie to nieudana inwestycja.
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Kucharius1
- Juventino
Macie racje, to zupełny przypadek że jest czołową postacią w mocnej jak na Serie A ekipie. O Markizie też mówiono że niewidoczny, ale jak już nie było go na boisku, to nagle robiła się dziura. Jak dla mnie to Markiz dwa, i wraz z Berardim i Ruganim gotowi są do wielkiego klubu.
- mcsqrczybyk
- Juventino
O wspomnianą trójkę jest taka rywalizacja wśród wielkich klubów europejskich, że nie wiem, czy mamy szanse :C Spokojnie, byciem królem pastwiska nie gwarantuje, że którykolwiek z tych graczy będzie wzmocnieniem. Ja liczę na przynajmniej jeden głośny transfer, kogoś, kto z miejsca podniesie poziom. Pamiętam lata świetności Juve i jak patrzę na niektóre posty i propozycje transferów, to aż odechciewa się pisania na forum. W Juventusie nie ma miejsca na miernych, ale wiernych. Jesteśmy zwycięzcami, chociaż wielu już o tym niestety nie pamięta.
- Arbuzini
- Juventino
Akurat zainteresowanie Berardim ze strony paru tzw. lepszych klubów było i wydawało się całkiem konkretne. W kolejce o Ruganiego może nie ustawia się kolejka chętnych, ale mniej więcej z tych samych powodów, dlaczego Juventus nie walczy o Romagnoliego. Ściągnięcie tych dwóch zawodników będzie bardzo dobrym posunięciem z naszej strony i kolejną cegiełką w budowaniu konsekwentnej polityki transferowej.
Sturaro to inny przypadek. Chyba niektórzy nie pamiętają, że Genoa dostała od nas pieniądze żeby go ogrywać. Ocenianie go na podstawie, że ma 21 lat i gra w 3. obecnie drużynie Serie A nie ma zatem zbyt głębokiego sensu. Końcówkę ubiegłego sezonu miał udaną. Młody jest, niech się ogrywa. W najgorszym przypadku wyjdziemy na nim jak na Gabbiadinim.
Głośny transfer? Bardzo chętnie. Najlepiej na lewą obronę.
Swoją drogą dziś Leali podobno zawalił gola... ma ktoś już wideło? Co prawda Perin w swoim pierwszym sezonie w Serie A też grał bardzo nierówno, ale mam nieodparte wrażenie, że Nicola w Casenie nie nabierze należytych szlifów bramkarskich. Talent i refleks mogą okazać się niewystarczające.
Sturaro to inny przypadek. Chyba niektórzy nie pamiętają, że Genoa dostała od nas pieniądze żeby go ogrywać. Ocenianie go na podstawie, że ma 21 lat i gra w 3. obecnie drużynie Serie A nie ma zatem zbyt głębokiego sensu. Końcówkę ubiegłego sezonu miał udaną. Młody jest, niech się ogrywa. W najgorszym przypadku wyjdziemy na nim jak na Gabbiadinim.
Głośny transfer? Bardzo chętnie. Najlepiej na lewą obronę.
Swoją drogą dziś Leali podobno zawalił gola... ma ktoś już wideło? Co prawda Perin w swoim pierwszym sezonie w Serie A też grał bardzo nierówno, ale mam nieodparte wrażenie, że Nicola w Casenie nie nabierze należytych szlifów bramkarskich. Talent i refleks mogą okazać się niewystarczające.
- Kucharius1
- Juventino
Sturaro wygląda świetnie fizycznie, taktycznie, walczy i robi przewagę w środku pola, do tego dzięki niemu widać różnicę też w pressingu. O gracza dość mocno walczyła Roma ale Beppe był bardziej konkretny, a zawodnik uparł się na Juve. Chłopak jest świetny, ale ma mało efektowny styl póki co, w lepszym klubie rozwinie się jeszcze bardziej niż Radja w Romie. Takie mam zdanie na jego temat.