Serie A 14/15 (13): JUVENTUS 2-1 Torino
- grande amore
- Juventino
Jeszcze tego brakuje, zeby kibice na kacu te potyczke ogladaliKimi pisze:Może dlatego, że dzisiaj ostatkigrande amore pisze:Cos slabe zainteresowanie tematem meczu derbowego i to na dzien przed spotkaniem... ;-)![]()
[...]

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Vincitore
- Juventino
Quagliarella to ogólnie ma dar nie tylko do strzelania pięknych bramek, ale i do strzelania swoim byłym drużynom. W Juventusie ustrzelił Sampe, Udine i Napoli, w Udine i Napoli również mu się udawało pokąsać byłego pracodawcę. Nawet w tym sezonie, grając w Toro wsadził bramę na San Paolo z Napoli. Generalnie to liczę, że nasza passa w derbach bez straconej bramki zostanie przedłużona, ale jeżeli mielibyśmy już coś wyciągać z sieci, to liczę, że przynajmniej zrobiłby to Fabio. Jakoś mniej by mnie to bolało, bo sympatii do tego zawodnika się nigdy nie wyzbędę. I chyba nie tylko ja, bo wyłączając Neapol, gdzie nie chcą mu wybaczyć odejścia do Juve (mimo, że sam Mazzarri go nie chciał) to np w Genui jest bardzo szanowany -> 
Oczywiście ten mecz to nic innego jak kolejne trzy punkty. Derby to zawsze derby, ale w przeciwieństwie do nas, Torino nie ma w składzie wielu zawodników, dla których ten mecz ma jakieś szczególne znaczenie. Wyłączając ex-Juventinich, których Toro ma zaskakująco wielu, to ciężko szukać jakichś graczy, którzy wybitnie utożsamialiby się z Bykami. Dawniej derby były bardziej wyrównane, bo grali tam goście, którzy za Granata daliby się pokroić typu Ferrante czy Asta.
Spokojne 2:0 bez większej dramaturgii w pełni mnie zadowoli.

Oczywiście ten mecz to nic innego jak kolejne trzy punkty. Derby to zawsze derby, ale w przeciwieństwie do nas, Torino nie ma w składzie wielu zawodników, dla których ten mecz ma jakieś szczególne znaczenie. Wyłączając ex-Juventinich, których Toro ma zaskakująco wielu, to ciężko szukać jakichś graczy, którzy wybitnie utożsamialiby się z Bykami. Dawniej derby były bardziej wyrównane, bo grali tam goście, którzy za Granata daliby się pokroić typu Ferrante czy Asta.
Spokojne 2:0 bez większej dramaturgii w pełni mnie zadowoli.
- albertcamus
- Juventino
Skoro grał w tylu klubach to trudniej byłoby tych bramek nie strzelićVincitore pisze:Quagliarella to ogólnie ma dar nie tylko do strzelania pięknych bramek, ale i do strzelania swoim byłym drużynom. W Juventusie ustrzelił Sampe, Udine i Napoli, w Udine i Napoli również mu się udawało pokąsać byłego pracodawcę. Nawet w tym sezonie, grając w Toro wsadził bramę na San Paolo z Napoli.
- Vincitore
- Juventino
Amauri też zwiedził "3/4 Serie A", a nie błyszczy w tym aspekcie tak jak Fabioalbertcamus pisze:Skoro grał w tylu klubach to trudniej byłoby tych bramek nie strzelićVincitore pisze:Quagliarella to ogólnie ma dar nie tylko do strzelania pięknych bramek, ale i do strzelania swoim byłym drużynom. W Juventusie ustrzelił Sampe, Udine i Napoli, w Udine i Napoli również mu się udawało pokąsać byłego pracodawcę. Nawet w tym sezonie, grając w Toro wsadził bramę na San Paolo z Napoli.

- jakku1
- Juventino
Oficjalnie: Storari, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal, Llorente, Tevez.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
jakku1 pisze:Oficjalnie: Storari, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal, Llorente, Tevez.
Szkoda, że tak to wygląda. Ciekawiej by było jakby na pozycji Pirlo grał Marchisio a za napastnikami Pereyra bądź nawet Coman. Może byćt rudno bo to derby ale jednak liczę na zwycięstwo, nawet 1-0.
- delarudii
- Juventino
Wolałbym zobaczyć Pereyrę od pierwszej minuty w miejsce Vidala, którego cofnąłbym do pomocy za Pirlo. Jednak takiego ustawienia można było się spodziewać. Jestem ciekaw, co dziś Evra pokaże.
Tak czy inaczej musi być zwycięstwo. Derby derbami, ale na własnym stadionie z takim rywalem liczy się tylko zwycięstwo.
Może Kamil znów dostanie czerwo?
Tak czy inaczej musi być zwycięstwo. Derby derbami, ale na własnym stadionie z takim rywalem liczy się tylko zwycięstwo.
Może Kamil znów dostanie czerwo?

- Mate.G
- Juventino
Strata bramki ? WTF!?
Evra
Mógł chociaż potem biec, zawsze to inaczej jak czuje się oddech na plecach, może nie oddał by takiego strzału... fatalnie...
Chciałbym zobaczyć Moratę ii Comana za Pirlo, Vidala przesunąć do defensywy, Marchisio bardzo dobrze sobie radzi na miejscu rozgrywającego
Evra

Chciałbym zobaczyć Moratę ii Comana za Pirlo, Vidala przesunąć do defensywy, Marchisio bardzo dobrze sobie radzi na miejscu rozgrywającego

Ostatnio zmieniony 30 listopada 2014, 18:47 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.