LM 14/15 (gr. A) [5]: Malmo 0-2 JUVENTUS
- Danielpiero
- Juventino
3 pkt są, jakby Vidal strzelił karnego Olympiakosowi, to już bylibyśmy w następnej rundzie.... ;/
- deszczowy
- Juventino
Pirlo grał dziś taką kaszanę, że poczułem się jak na grillu gdzieś na Mazurach.
- Morgesztern
- Juventino
Brawo za 2. połowę! Pierwsza to była katastrofa.
Wkurzył mnie Morata z tą poprzeczką i żółtą kartką :evil:
Wkurzył mnie Morata z tą poprzeczką i żółtą kartką :evil:

- hellspawn
- Juventino
Słuszna racja, ale...trayor pisze:W co drugim poście murawa, murawa, wina murawy. Klasowy zespół o tej porze roku powinien mieć już awans, a chyba do takiego aspiruje Juventus. Gracze i działacze cały czas to powtarzają. "3-4 mocniejsze zespoły w Europie od nas". Akurat. Może i gramy na kartoflisku, ale znowu sami siebie ustawili pod ścianą. Ile było mówienia o wyciąganiu wniosków z poprzedniego sezonu... Ta sama bieda w każdym meczu w Europie. Wyczuwam remis albo fuksiarski gol Malmo i rozpaczliwe, nieskuteczne ataki Juve.
Na tym poziomie rozgrywek jakim jest Liga Mistrzów powinien być wprowadzony jakiś standard odnośnie stanu murawy. Chce grać w LM? Ma spełnić jakieś minimum przyzwoitości. Czy to jest minimum? Nie dla mnie. Kluby biorą kasę za awans do LM dlatego powinno się od nich egzekwować dbałość o stan murawy.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Powinien ale nie ma, a murawa była żałosna, więc o niej należy mówić.trayor pisze:W co drugim poście murawa, murawa, wina murawy. Klasowy zespół o tej porze roku powinien mieć już awans, a chyba do takiego aspiruje Juventus.
Tego meczu nie można obiektywnie oceniać, bo był żałosny właśnie ze względu na murawę. Wyniki pod nas, walczymy z Atletico o pierwsze miejsce.
- Lypsky
- Juventino
Jedynym pozytywem wynik.
To co prezentowali dziś Vidal, Pirlo i Lichtseiner, lepiej pozostawić bez komentarza. Wyjątkowo słaby Tevez, szkoda poprzeczki Moraty. Teraz czas na Atletico.
To co prezentowali dziś Vidal, Pirlo i Lichtseiner, lepiej pozostawić bez komentarza. Wyjątkowo słaby Tevez, szkoda poprzeczki Moraty. Teraz czas na Atletico.
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2014, 22:40 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Tom_my
- Juventino
szacunek dla Pogby, że nie oddał piłki w sytuacji przy drugiej bramce (swoją drogą, też macie wrażenie, że bardziej niż Tevez strzelcem była nierówna murawa
? ) kiedy po przegranej główce Szwed zdecydował się na symulkę, choć nie był nawet faulowany. Nienawidzę czegoś takiego (i sprawiedliwie trzeba przyznać, że królem takich akcji jest Chiellini).
Jeszcze większy za to, jak w doliczonym czasie, biorąc pod uwagę ogromny ból dupy graczy Malmoe o to zachowanie zrobił dokładnie to samo :-D
Dużo akcji z drugiej połowy mogło się podobać. Chyba pierwsza po przerwie, po klepie z pierwszej piłki, kiedy zablokowany został Tevez - palce lizać.

Jeszcze większy za to, jak w doliczonym czasie, biorąc pod uwagę ogromny ból dupy graczy Malmoe o to zachowanie zrobił dokładnie to samo :-D
Dużo akcji z drugiej połowy mogło się podobać. Chyba pierwsza po przerwie, po klepie z pierwszej piłki, kiedy zablokowany został Tevez - palce lizać.
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2014, 22:41 przez Tom_my, łącznie zmieniany 1 raz.
- albertcamus
- Juventino
Piłkarze gospodarzy domagali się odgwizdania faulu Moraty przy bramce Teveza. Poszły 4 żółte kartki (w tym dwie dla jednego zawodnika). Tak protestowali chłopcy ostro 
My się przełamaliśmy, Tevez się przełamał, wciąż jesteśmy w grze.

My się przełamaliśmy, Tevez się przełamał, wciąż jesteśmy w grze.
- Wojtek
- Juventino
Wystarczyło trochę ich przycisnąć i od razu efekt, trzy dobre okazje w czterech pierwszych minutach meczu, z czego jedna okazja to bramka
Właśnie świętowalibyśmy awans gdyby Vidal strzelił tego karnego...no cóż. Z Atletico i tak musimy zagrać o zwycięstwo, najlepiej dwubramkowe by wyjść z pierwszego miejsca.
Miałem wrażenie, że sędzia nam trochę dzisiaj pomagał, ale wygraliśmy zasłużenie.
Padoin dawał radę dzisiaj, Pogba nice, Pirlo mnie irytował, po stracie piłki zachowywał się choćby miał wszystko gdzieś...Morata i ta seta...dobrze że udało się strzelić na dwa.
FORZA JUVE!!

Właśnie świętowalibyśmy awans gdyby Vidal strzelił tego karnego...no cóż. Z Atletico i tak musimy zagrać o zwycięstwo, najlepiej dwubramkowe by wyjść z pierwszego miejsca.
Miałem wrażenie, że sędzia nam trochę dzisiaj pomagał, ale wygraliśmy zasłużenie.
Padoin dawał radę dzisiaj, Pogba nice, Pirlo mnie irytował, po stracie piłki zachowywał się choćby miał wszystko gdzieś...Morata i ta seta...dobrze że udało się strzelić na dwa.
FORZA JUVE!!
- booyak
- Juventino
I to przyniosło efekt w postaci pierwszego wyjazdowego zwycięstwa w LM od meczu z Celticiem. Na tym temat zakończmy i cieszmy się że jeszcze jest szansa zaistnieć w Europie w tym sezonie.zahor pisze:...ale póki co mam wrażenie że Allegri kazał piłkarzom zapomnieć wszystko, co wpoił im Conte i grać po swojemu.
★ ★ ★
- jareckik
- Juventino
No żeby z nami nie powalczyli... Oby głupio nie przegrać...szczypek pisze:Powinien ale nie ma, a murawa była żałosna, więc o niej należy mówić.trayor pisze:W co drugim poście murawa, murawa, wina murawy. Klasowy zespół o tej porze roku powinien mieć już awans, a chyba do takiego aspiruje Juventus.
Tego meczu nie można obiektywnie oceniać, bo był żałosny właśnie ze względu na murawę. Wyniki pod nas, walczymy z Atletico o pierwsze miejsce.
- annihilator1988
- Juventino
Gdyby nie przegrali z Grekami, to też. Nie ma co zwalać na jednego. Dla mnie najsłabsi dzisiaj byli Pirlo i Cheillini. Jeden spowalniał, drugi podawał piłki do przeciwników.Danielpiero pisze:3 pkt są, jakby Vidal strzelił karnego Olympiakosowi, to już bylibyśmy w następnej rundzie.... ;/
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Wiecie, że nasza sytuacja jest dalej nieckawa? Dziś druga połowa zdecydowanie lepsza niż bardzo słaba pierwsza, ale to może nie wysatrczyć na Atletico. Nie możemy z nimi u siebie przegrać.