LM 14/15 (gr. A) [5]: Malmo 0-2 JUVENTUS
- Szwarou
- Juventino
9 zeta... no to po wuju - 150 zł za telewizję i muszę dokupić vod.delarudii pisze:Szwarou pisze: a co do meczów to jeśli chodzi o Ligę Mistrzów to zawsze pokazują te ciekawsze mecze, nigdy nie było wszystkich, dlatego chcąc porządnie obejrzeć spotkanie zostaje niezawodny onet:)
Ruscy mnie zawiedli że nie pokazują Juve

Ostatnio zmieniony 26 listopada 2014, 19:25 przez Szwarou, łącznie zmieniany 2 razy.

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Tego typu komentarze tylko wzmagają efekt deja vuannihilator1988 pisze:Wydaje mi się, że Juventus jest już wystarczająco doświadczonym zespołem, by zdawać sobie sprawę o jaką stawkę walczy, więc powinien uderzyć na bramkę od samego początku(...)Crunny pisze:Im więcej czytam o tych warunkach tam, przedmeczowych wypowiedzi naszych i myślę o tym meczu, tym bardziej czuję deja vu i śmierdzi mi remisem

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Skoro sponsor tego oczekujedelarudii pisze:A nasi znów na zielono :doh:
Crunny przestan smucic, bo od kilku postow siejesz panike.
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2014, 19:44 przez mrozzi, łącznie zmieniany 2 razy.
- Crunny
- Juventino
Taktyki bardzo często mają złe, bo one tworzą się z jakiegoś automatu czy czegoś i poprawiają je w trakcie meczu, ale składy ZAZWYCZAJ są ok (choć jeśli nie są, to czasem nie poprawiają ich nawet w trakcie meczu).ewerthon pisze:Tam składy są długo przed meczem. Z tej grafiki wynika, że Vidal zagra dzisiaj na szpicy. Miło
- karosznurek
- Juventino
starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, Vidal, Tevez, Llorente
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Crunny
- Juventino
No i taki sam jak Livesports podał przed 19.40 (składy z naszego meczu pojawiły się tam dziś jako pierwsze). Swoją drogą ciekawe skąd mają te składy ponad godzinę przed meczem.karosznurek pisze:starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, Vidal, Tevez, Llorente
- Wojtek
- Juventino
StrzelająCrunny pisze:No i taki sam jak Livesports podał przed 19.40 (składy z naszego meczu pojawiły się tam dziś jako pierwsze). Swoją drogą ciekawe skąd mają te składy ponad godzinę przed meczem.karosznurek pisze:starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, Vidal, Tevez, Llorente

Lepszy Padoin za formę niż Evra na nazwisko, brawo Max! Conte napewno by wsytawił Evrę, który pewnie w słabej formie jest (tu przypomina mi się mecz z Benficą, kiedy to Conte wystawił będącego w słabej formie Vidala zamiast będącego w dobrej formie Marchisio).
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
4312, ktoś może powiedzieć 4132, ale dla mnie to jest 4231. Przynajmniej takie odniosłem ostatnio wrażenie z Lazio. Marchisio zostaje przy Pirlo, wspólnie rozgrywają, Vidala i Pogbę ciągnie do bramki, a Tevez i tak cofa się trochę do rozegrania. Zauważyliście podobnie? Oczywiście wiadomo, że to są cyferki, ale dla mnie Max powoli staje się, w moich oczach, naprawdę dobrym taktykiem, lepszym nawet od domorosłych z JP.
- MoreLL_FTL
- Juventino
Byleby Padoin bez czerwieni 
Bardziej liczyłem na Moratę, ale to chyba rozwiązanie w razie jakby szło słabo. Llorente cień napastnika, oby się odblokował.

Bardziej liczyłem na Moratę, ale to chyba rozwiązanie w razie jakby szło słabo. Llorente cień napastnika, oby się odblokował.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Gdzieś przeczytałem, że warunki murawy monitorujemy wraz z UEFA już od dłuższego czasu i zespół z Danii miał się tym zająć po zakończeniu sezonu ligowego (bodaj 2 tyg. temu). Dziś złożyliśmy oficjalne zażalenie, ale nikt nie reaguje.
Okazuje się, że kolor trykotów wymusiła na nas sama UEFA - w oczach działaczy nasze niebieskie stroje nie są wystarczającym kontrastem dla domowych gospodarzy (to jeszcze zrozumiałe), ale w podobnym tonie wypowiadają się o naszych pasiakach. :shock:
Murawa będzie jaka będzie, ale tym razem frajerstwo trzymamy na dystans.
Okazuje się, że kolor trykotów wymusiła na nas sama UEFA - w oczach działaczy nasze niebieskie stroje nie są wystarczającym kontrastem dla domowych gospodarzy (to jeszcze zrozumiałe), ale w podobnym tonie wypowiadają się o naszych pasiakach. :shock:
Murawa będzie jaka będzie, ale tym razem frajerstwo trzymamy na dystans.
- pumex
- Juventino
Oczywiście stan murawy nie może być żadnym alibi. Obie drużyny zagrają w takich samych warunkach i ważne, żeby umieć się do nich dostosować jako zespół lepszy pod każdym względem, a nie tak jak w Stambule, gdzie na polu ryżowym Tevez próbował rajdów, Pogba sztuczek technicznych a Bonucci podań po ziemi wszerz boiska.
...choć mimo powyższego jestem w szoku, jak na takim poziomie organizacyjno-sportowym deszcz se pada drugą dobę, a płyta boiska jak nie była przykryta, tak nie jest. Ciekawe jestem czy jakby z nieba leciało gówno, to też by nic z tym nie zrobili?
...choć mimo powyższego jestem w szoku, jak na takim poziomie organizacyjno-sportowym deszcz se pada drugą dobę, a płyta boiska jak nie była przykryta, tak nie jest. Ciekawe jestem czy jakby z nieba leciało gówno, to też by nic z tym nie zrobili?